Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ نمیخاستم اشکتو درآرم بیشتر میخاستم یه چیزی بگی فک کنم تخم کفتر خوب باشه؟ هان؟:JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ تخم کفترم نه؟! هومممم باید فک کنم 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ تخم کفترم نه؟!هومممم باید فک کنم 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ نمیخاستم اشکتو درآرم بیشتر میخاستم یه چیزی بگی فک کنم تخم کفتر خوب باشه؟ هان؟:JC_thinking: نگران نباش یه ماده ی جدید تزربق کرده فاز مواده گریه بوده احتمالا 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۳ نگران نباش یه ماده ی جدید تزربق کرده فاز مواده گریه بوده احتمالا 4 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ نمی شه دارم میزنن شما یه خلاصه پرونده از دارالمجانین ببر٬ معافت می کنن 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ ماجدي جدي رفتيم از خانواده تيمارستان... برام دعا كنيد..دعا شما ها زودتر ميگيره.. 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ شما یه خلاصه پرونده از دارالمجانین ببر٬ معافت می کنن ماجدي جدي رفتيم از خانواده تيمارستان...برام دعا كنيد..دعا شما ها زودتر ميگيره.. 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ سادیسم که 100 درصدی هستشموارد زباد دیگری هم داری فقط سادیسم 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ نگران نباش یه ماده ی جدید تزربق کرده فاز مواده گریه بوده احتمالا نخیرم.. این روند بهبوده.. من خودم این مراحلو طی کردم.. ربطی هم ب مواد پواد نداره :vahidrk: بعد از این مرحله، یا خوب میشن و میرن تو جمع دارالعاقلین، یا مثل من سادیسم میگیرن :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ فقط سادیسم نخیرم.. این روند بهبوده.. من خودم این مراحلو طی کردم.. ربطی هم ب مواد پواد نداره :vahidrk:بعد از این مرحله، یا خوب میشن و میرن تو جمع دارالعاقلین، یا مثل من سادیسم میگیرن :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ نخیرم.. این روند بهبوده.. من خودم این مراحلو طی کردم.. ربطی هم ب مواد پواد نداره :vahidrk:بعد از این مرحله، یا خوب میشن و میرن تو جمع دارالعاقلین، یا مثل من سادیسم میگیرن :hapydancsmil: نه عزیز علی ساقی از زمان قدیم هر مدت یه فاز داره می تونی بری پستای یک سال اخیر رو بررسی کنی فقط سادیسم حیف که سادیسم داری و دست خودت نیست وگرنه می زدم لهت می کردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده