m.mahnaz 1020 ارسال شده در 14 تیر، 2011 اینجاا دیفونه خونه اس بابا حرف مورددار نزن دخمل جاهن.....:icon_pf (34): حوس کردی دستاتو ببندممم!!! نهههههههههههههه............ من گناه دارم................ آخه رقص یکجور تخلیه انرژیه....... و فکر و رها میکنههههه............ گفتم شاید راه درمانیه خوبی باشه........ 1
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 ارتش تو راهه.... :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: ارتش تو راههههههههههه :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: اسم ارتشتون چيه ؟ دهنتو باز كن زهرا جون 1
farzaneh.y 2170 ارسال شده در 14 تیر، 2011 هوم؟ هوم؟ هوم نه هان... هان چيه؟دهاااا بهت ياد ندادن بگي بلهههههههههههه؟:w00: دوست دارم بگم هااااان... بيجا ميكنيييي دختره بي ادب به اوليات اطلاع ميدم....:icon_pf (95): ميگن ديوانه شو ديوانگي هم عالمي دارد چه سوالاييي ميكنيدا....:w74: دوست دارن سوال كنن به تو چه؟:w589: بازتو شروع كردي؟ 2
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 14 تیر، 2011 هان؟ !!!رقص درمانی آمپول داره رقصیدن رو میگن رقص درمانی نه دیدین رقص دیگرون رو که... :icon_pf (34): حالا از مشکلات شرعیش که بگیم قضیه درمانه و میشه گذشت اما خب دیدنش برام اثری نداره خب همه جوره بلدم برقصم فقط باید بتونین به رقصم بیارین که اونم کار حضرت فیله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چی شد که فکر کردی من میرقصم تا تو نگاه کنییییییییی؟؟؟؟!!!!!111 منظورم این بود که آموزش میدم........... تا بهتر بتونین فکرتونو رها کنین........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 ها؟ !!!منو میگین؟ کی کجا؟ کیا؟ برم؟ باشم؟ پاشم؟ دورشم؟ آرح شمارو میگیم ور دستمون وایستااا .....میگیم چی کنی چی نکنی.... چه خبر اینجا!!! اینجا دیفونه خونه اس:icon_pf (34): 1
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 ها؟ !!!منو میگین؟ کی کجا؟ کیا؟ برم؟ باشم؟ پاشم؟ دورشم؟ زدي محمد رو ناكار كردي:gnugghender: بخاطر اين حركت جوانمردانت قول ميدم نذارم به تخت ببندنت 3
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 اسم ارتشتون چيه ؟ دهنتو باز كن زهرا جون چه قرصای نازی ... گلم ... چرا متوجه نیستی ... میگم من مشاور اعظم هستم ... نیگا ... هوم نه هان...هان چيه؟دهاااا بهت ياد ندادن بگي بلهههههههههههه؟:w00: دوست دارم بگم هااااان... بيجا ميكنيييي دختره بي ادب به اوليات اطلاع ميدم....:icon_pf (95): ميگن ديوانه شو ديوانگي هم عالمي دارد چه سوالاييي ميكنيدا....:w74: دوست دارن سوال كنن به تو چه؟:w589: بازتو شروع كردي؟ فرانه جان ... شما هم فرم رو پر کن گلم ... خوب میشی ... 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چی شد که فکر کردی من میرقصم تا تو نگاه کنییییییییی؟؟؟؟!!!!!111 منظورم این بود که آموزش میدم........... تا بهتر بتونین فکرتونو رها کنین........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش لازم نیست رقصیدن بلتم اساس. اما باید برقص بیام آموزش که فکرمو رها کنم کجا؟ چجور؟ با کی؟ به کجا؟ اگه رها شد نیومد؟ حالا چکنیم که دوونه تر نشیم از دست شماها....... :icon_pf (34): 3
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 نهههههههههههههه............ من گناه دارم................ آخه رقص یکجور تخلیه انرژیه....... و فکر و رها میکنههههه............ گفتم شاید راه درمانیه خوبی باشه........ آدم میتون جاهای دیگه ام خودشوو تخلیه کنه....حتی بدون رخس :icon_pf (34): 2
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 چه قرصای نازی ... گلم ... چرا متوجه نیستی ... میگم من مشاور اعظم هستم ... نیگا ... . اره اره من ميدونم تو مشاور اعظم هستي منو مريم هم جزو ارتشت هستيم آموزش لازم نیست رقصیدن بلتم اساس. اما باید برقص بیام آموزش که فکرمو رها کنم کجا؟ چجور؟ با کی؟ به کجا؟ اگه رها شد نیومد؟ حالا چکنیم که دوونه تر نشیم از دست شماها....... :icon_pf (34): :icon_pf (34): با رها چيكار داري؟ 4
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 آرح شمارو میگیم ور دستمون وایستااا .....میگیم چی کنی چی نکنی.... من خودم مریضمااااااااا :smiley (18): روی دست کی وایسم وزنم زیاده هاااااااااا 2
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 چه قرصای نازی ... گلم ... چرا متوجه نیستی ... میگم من مشاور اعظم هستم ... نیگا ... فرانه جان ... شما هم فرم رو پر کن گلم ... خوب میشی ... زهرا جوونمم خیلی بیماریش حاده.... باشه تو مشاوره اهضمی 3
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 :icon_pf (34): با رها چيكار داري؟ ها؟ کی؟ رها؟ نبدانم کی بیدا کار ندارم که الآن رها همون ول بود یه فکر دیگه نمودین از دیوانه عاجز 2
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 14 تیر، 2011 آموزش لازم نیست رقصیدن بلتم اساس. اما باید برقص بیام آموزش که فکرمو رها کنم کجا؟ چجور؟ با کی؟ به کجا؟ اگه رها شد نیومد؟ حالا چکنیم که دوونه تر نشیم از دست شماها....... :icon_pf (34): :persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین پسر خوب....... وقتی بخوای اصولی این کارو انجام بدی....... یکم سخت میشه..... اونوقت از مغز مبارکت باید استفاده کنیییییییی و وقتی از مغزت استفاده کنی همه حواست به رق....ص جمع میشه.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 اره اره من ميدونم تو مشاور اعظم هستي منو مريم هم جزو ارتشت هستيم :icon_pf (34): با رها چيكار داري؟ چرا حرفای منو بیلیو نمیکنی ستی ... منم من ... مشاور اعظم ... بلیو بیلیو بیلیو ... 2
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 :persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین پسر خوب....... وقتی بخوای اصولی این کارو انجام بدی....... یکم سخت میشه..... اونوقت از مغز مبارکت باید استفاده کنیییییییی و وقتی از مغزت استفاده کنی همه حواست به رق....ص جمع میشه.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اونوقت...... گیج گول میشی و کلا دیوونگیوووووووووو همه چیوووووووووووو فراموش میکنیییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسر؟ کی من؟ اونم خوب؟ تازه اصولو چی کنم؟ دوونه اصول میفهمه!!! عجبا :icon_pf (34): مغز؟ تازه از حالت مبارک؟ الآن گیج گولی میزنم اساسا دیوونگیم زده بالا ها هی گیج گول میزنم هی دوونگی میزنه بالاها یه پرستار خوب بدین به من این یکی که با دیوونه ها اصولی حرف میزنه :icon_pf (34): 4
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 زهرا جوونمم خیلی بیماریش حاده.... باشه تو مشاوره اهضمی اهضم نه ... اعظم ... 2
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 چرا حرفای منو بیلیو نمیکنی ستی ... منم من ... مشاور اعظم ... بلیو بیلیو بیلیو ... بميرم برات خوب ميشي:w821: 2
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 14 تیر، 2011 آدم میتون جاهای دیگه ام خودشوو تخلیه کنه....حتی بدون رخس :icon_pf (34): بلههههههه بلههههههههههه ............ اما خب رخس فواید زیادی داره............ یکی اینکه چون از همه اعضا استفاده میشه..... هر دو نیمکره مغز به کار میفته.... دیگه اینکه بعد از رخس آدم شاداب میشه....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v. وکلی فواید دیگه که اثارش از خیلی از ورزشها بهترهههههه............... اینو من به یک والیبالیست ثابت کردم.......... 2
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 بميرم براتخوب ميشي:w821: خدا نکنه گلم ... من حالم خوبه ... ارتش فرستادما ... :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: فرار کن ... وگرنه تو و مریم دستگیر میشید... 2
ارسال های توصیه شده