m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اینجاا دیفونه خونه اس بابا حرف مورددار نزن دخمل جاهن.....:icon_pf (34): حوس کردی دستاتو ببندممم!!! نهههههههههههههه............ من گناه دارم................ آخه رقص یکجور تخلیه انرژیه....... و فکر و رها میکنههههه............ گفتم شاید راه درمانیه خوبی باشه........ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ارتش تو راهه.... :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: ارتش تو راههههههههههه :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: اسم ارتشتون چيه ؟ دهنتو باز كن زهرا جون 1 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ هوم؟ هوم؟ هوم نه هان... هان چيه؟دهاااا بهت ياد ندادن بگي بلهههههههههههه؟:w00: دوست دارم بگم هااااان... بيجا ميكنيييي دختره بي ادب به اوليات اطلاع ميدم....:icon_pf (95): ميگن ديوانه شو ديوانگي هم عالمي دارد چه سوالاييي ميكنيدا....:w74: دوست دارن سوال كنن به تو چه؟:w589: بازتو شروع كردي؟ 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ هان؟ !!!رقص درمانی آمپول داره رقصیدن رو میگن رقص درمانی نه دیدین رقص دیگرون رو که... :icon_pf (34): حالا از مشکلات شرعیش که بگیم قضیه درمانه و میشه گذشت اما خب دیدنش برام اثری نداره خب همه جوره بلدم برقصم فقط باید بتونین به رقصم بیارین که اونم کار حضرت فیله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چی شد که فکر کردی من میرقصم تا تو نگاه کنییییییییی؟؟؟؟!!!!!111 منظورم این بود که آموزش میدم........... تا بهتر بتونین فکرتونو رها کنین........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ها؟ !!!منو میگین؟ کی کجا؟ کیا؟ برم؟ باشم؟ پاشم؟ دورشم؟ آرح شمارو میگیم ور دستمون وایستااا .....میگیم چی کنی چی نکنی.... چه خبر اینجا!!! اینجا دیفونه خونه اس:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ها؟ !!!منو میگین؟ کی کجا؟ کیا؟ برم؟ باشم؟ پاشم؟ دورشم؟ زدي محمد رو ناكار كردي:gnugghender: بخاطر اين حركت جوانمردانت قول ميدم نذارم به تخت ببندنت 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اسم ارتشتون چيه ؟ دهنتو باز كن زهرا جون چه قرصای نازی ... گلم ... چرا متوجه نیستی ... میگم من مشاور اعظم هستم ... نیگا ... هوم نه هان...هان چيه؟دهاااا بهت ياد ندادن بگي بلهههههههههههه؟:w00: دوست دارم بگم هااااان... بيجا ميكنيييي دختره بي ادب به اوليات اطلاع ميدم....:icon_pf (95): ميگن ديوانه شو ديوانگي هم عالمي دارد چه سوالاييي ميكنيدا....:w74: دوست دارن سوال كنن به تو چه؟:w589: بازتو شروع كردي؟ فرانه جان ... شما هم فرم رو پر کن گلم ... خوب میشی ... 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چی شد که فکر کردی من میرقصم تا تو نگاه کنییییییییی؟؟؟؟!!!!!111 منظورم این بود که آموزش میدم........... تا بهتر بتونین فکرتونو رها کنین........... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش لازم نیست رقصیدن بلتم اساس. اما باید برقص بیام آموزش که فکرمو رها کنم کجا؟ چجور؟ با کی؟ به کجا؟ اگه رها شد نیومد؟ حالا چکنیم که دوونه تر نشیم از دست شماها....... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ نهههههههههههههه............ من گناه دارم................ آخه رقص یکجور تخلیه انرژیه....... و فکر و رها میکنههههه............ گفتم شاید راه درمانیه خوبی باشه........ آدم میتون جاهای دیگه ام خودشوو تخلیه کنه....حتی بدون رخس :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ چه قرصای نازی ... گلم ... چرا متوجه نیستی ... میگم من مشاور اعظم هستم ... نیگا ... . اره اره من ميدونم تو مشاور اعظم هستي منو مريم هم جزو ارتشت هستيم آموزش لازم نیست رقصیدن بلتم اساس. اما باید برقص بیام آموزش که فکرمو رها کنم کجا؟ چجور؟ با کی؟ به کجا؟ اگه رها شد نیومد؟ حالا چکنیم که دوونه تر نشیم از دست شماها....... :icon_pf (34): :icon_pf (34): با رها چيكار داري؟ 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ آرح شمارو میگیم ور دستمون وایستااا .....میگیم چی کنی چی نکنی.... من خودم مریضمااااااااا :smiley (18): روی دست کی وایسم وزنم زیاده هاااااااااا 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ چه قرصای نازی ... گلم ... چرا متوجه نیستی ... میگم من مشاور اعظم هستم ... نیگا ... فرانه جان ... شما هم فرم رو پر کن گلم ... خوب میشی ... زهرا جوونمم خیلی بیماریش حاده.... باشه تو مشاوره اهضمی 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): با رها چيكار داري؟ ها؟ کی؟ رها؟ نبدانم کی بیدا کار ندارم که الآن رها همون ول بود یه فکر دیگه نمودین از دیوانه عاجز 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ آموزش لازم نیست رقصیدن بلتم اساس. اما باید برقص بیام آموزش که فکرمو رها کنم کجا؟ چجور؟ با کی؟ به کجا؟ اگه رها شد نیومد؟ حالا چکنیم که دوونه تر نشیم از دست شماها....... :icon_pf (34): :persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین پسر خوب....... وقتی بخوای اصولی این کارو انجام بدی....... یکم سخت میشه..... اونوقت از مغز مبارکت باید استفاده کنیییییییی و وقتی از مغزت استفاده کنی همه حواست به رق....ص جمع میشه.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اره اره من ميدونم تو مشاور اعظم هستي منو مريم هم جزو ارتشت هستيم :icon_pf (34): با رها چيكار داري؟ چرا حرفای منو بیلیو نمیکنی ستی ... منم من ... مشاور اعظم ... بلیو بیلیو بیلیو ... 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین پسر خوب....... وقتی بخوای اصولی این کارو انجام بدی....... یکم سخت میشه..... اونوقت از مغز مبارکت باید استفاده کنیییییییی و وقتی از مغزت استفاده کنی همه حواست به رق....ص جمع میشه.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اونوقت...... گیج گول میشی و کلا دیوونگیوووووووووو همه چیوووووووووووو فراموش میکنیییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسر؟ کی من؟ اونم خوب؟ تازه اصولو چی کنم؟ دوونه اصول میفهمه!!! عجبا :icon_pf (34): مغز؟ تازه از حالت مبارک؟ الآن گیج گولی میزنم اساسا دیوونگیم زده بالا ها هی گیج گول میزنم هی دوونگی میزنه بالاها یه پرستار خوب بدین به من این یکی که با دیوونه ها اصولی حرف میزنه :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ زهرا جوونمم خیلی بیماریش حاده.... باشه تو مشاوره اهضمی اهضم نه ... اعظم ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ چرا حرفای منو بیلیو نمیکنی ستی ... منم من ... مشاور اعظم ... بلیو بیلیو بیلیو ... بميرم برات خوب ميشي:w821: 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ آدم میتون جاهای دیگه ام خودشوو تخلیه کنه....حتی بدون رخس :icon_pf (34): بلههههههه بلههههههههههه ............ اما خب رخس فواید زیادی داره............ یکی اینکه چون از همه اعضا استفاده میشه..... هر دو نیمکره مغز به کار میفته.... دیگه اینکه بعد از رخس آدم شاداب میشه....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v. وکلی فواید دیگه که اثارش از خیلی از ورزشها بهترهههههه............... اینو من به یک والیبالیست ثابت کردم.......... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ بميرم براتخوب ميشي:w821: خدا نکنه گلم ... من حالم خوبه ... ارتش فرستادما ... :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: فرار کن ... وگرنه تو و مریم دستگیر میشید... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده