m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 مرسییییییییییییییی... بشین سر جات سر گیجه گرفتیمم...ستی یه کم طناب بیشتر بیار این زهررارم ببندیممم:jawdrop: 2
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 ديگه راه برگشت نداري مريم بيا دست و پاي مينارو ببنديم:gnugghender: دست نزن به بچه ... باهشه سفت گرفتمش طناب بیارر تا سفت ببندییمش بندامیش کنار کیسای دیگه تو زیر زمین تو هم دست نزن به بچه ... بشین سر جات سر گیجه گرفتیمم...ستی یه کم طناب بیار این زهرارم ببندیممم:jawdrop: من مامور مخصوص و مشاور اعظم هستم ... چطور جرات کردی همچین حرفی بزنی ...؟ 2
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 باهشه سفت گرفتمش طناب بیارر تا سفت ببندییمش بندامیش کنار کیسای دیگه تو زیر زمین :gnugghender: 1
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 دست نزن به بچه ... تو هم دست نزن به بچه ... من مامور مخصوص و مشاور اعظم هستم ... چطور جرات کردی همچین حرفی بزنی ...؟ :gnugghender: تو هم بيا جلو 1
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 :gnugghender: دستت درد نکنه عزیزمم..... این فخط دستاشه چون آخایونم هستن از مششاهده کل تصویر مهزوریم 1
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 :gnugghender: تو هم بيا جلو مثل اینکه متوجه نشدی چی گفتم ... دستت درد نکنه عزیزمم..... این فخط دستاشه چون آخایونم هستن از مششاهده کل تصویر مهزوریم با همین طناب دست هردوتون رو می بندم که دیگه با مامور بزرگ اینجور حرف نزنید ... 2
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 این مهمده که نمیدونم زیر دستوو پایه کی داره لحح میشهههه :icon_pf (34): 1
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 مثل اینکه متوجه نشدی چی گفتم ... با همین طناب دست هردوتون رو می بندم که دیگه با مامور بزرگ اینجور حرف نزنید ... ما که مث تو دیفونه نیستیم که نفهمیم چی میگی:w00: ببند بینم چجوور میبندی؟؟؟؟تا یه فیلیپینی بزنمت:banel_smiley_52: 2
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 این مهمده که نمیدونم زیر دستوو پایه کی داره لحح میشهههه :icon_pf (34): نكنه اون يكي شيخه!!!! مثل اینکه متوجه نشدی چی گفتم ... با همین طناب دست هردوتون رو می بندم که دیگه با مامور بزرگ اینجور حرف نزنید ... مريم قرصاي زهرا رو دادي؟ 2
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 ما که مث تو دیفونه نیستیم که نفهمیم چی میگی:w00: ببند بینم چجوور میبندی؟؟؟؟تا یه فیلیپینی بزنمت:banel_smiley_52: ماموریت آغاز میشه ... الآن ارتش رو به راه میندازم ... دختر بد ... :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: 1
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 نكنه اون يكي شيخه!!!! مريم قرصاي زهرا رو دادي؟ مامور بزرگ و مشاور اعظم که قرص لازم نداره ... 1
m.mahnaz 1020 ارسال شده در 14 تیر، 2011 درد ما را نیست درمان الغیاثهجر ما را نیست پایان الغیاث ... گشنمه من باید الآن ورزش کنم هی بخور هی بسوزون اون خورده هارو........ رقص درمانیم داره اینجااااااااا . . . . . . . منم هم کیسم هم مورد هم سوژه هم خوشگل هم شیخ هم چیز گو با "چیز"..... بلههههههه.....بلهههههههه... من میتونم تو این مورد کمک کنم..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه بخواین منم میتونم درمانگر با رقص باشم.......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا چه رقصی بیشتر دوست دارین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه رقصی بیشتر آرومتون میکنه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 نكنه اون يكي شيخه!!!! مريم قرصاي زهرا رو دادي؟ آرح گفتم قیافش آشناست خوده شیهیخه:icon_pf (34): بیتلبیت نمیخوره میخام بهش آمپول تسریخ کنم.. 2
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 مامور بزرگ و مشاور اعظم که قرص لازم نداره ... خوبميشي زهرا جونم اصلا نالاحت نباشيا فخط قرص قرمزاتو الان مريم مياره:4chsmu1: حتما بخورش 2
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 بلههههههه.....بلهههههههه... من میتونم تو این مورد کمک کنم..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه بخواین منم میتونم درمانگر با رقص باشم.......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا چه رقصی بیشتر دوست دارین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه رقصی بیشتر آرومتون میکنه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجاا دیفونه خونه اس بابا حرف مورددار نزن دخمل جاهن.....:icon_pf (34): حوس کردی دستاتو ببندممم!!! 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 بلههههههه.....بلهههههههه... من میتونم تو این مورد کمک کنم..... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه بخواین منم میتونم درمانگر با رقص باشم.......... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا چه رقصی بیشتر دوست دارین؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه رقصی بیشتر آرومتون میکنه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هان؟ !!! رقص درمانی آمپول داره رقصیدن رو میگن رقص درمانی نه دیدین رقص دیگرون رو که... :icon_pf (34): حالا از مشکلات شرعیش که بگیم قضیه درمانه و میشه گذشت اما خب دیدنش برام اثری نداره خب همه جوره بلدم برقصم فقط باید بتونین به رقصم بیارین که اونم کار حضرت فیله 2
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 آرح گفتم قیافش آشناست خوده شیهیخه:icon_pf (34): بیتلبیت نمیخوره میخام بهش آمپول تسریخ کنم.. ارتش تو راهه.... :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: خوبميشي زهرا جونم اصلا نالاحت نباشيا فخط قرص قرمزاتو الان مريم مياره:4chsmu1: حتما بخورش ارتش تو راههههههههههه :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: :banel_smiley_90: 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 نكنه اون يكي شيخه!!!! آرح گفتم قیافش آشناست خوده شیهیخه:icon_pf (34): ها؟ !!! منو میگین؟ کی کجا؟ کیا؟ برم؟ باشم؟ پاشم؟ دورشم؟ 2
ارسال های توصیه شده