SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 مشکل خود را عنوان اگه میدونستم که برطرفش میکردم دیجه. خب از پستام توی این تاپیک بهمین اگه بهلدین. اگه نه که.... بخونیم : جم جم ز جام جم جمجمه مرا ... درمانگر خود را انتخاب نماید ها؟ نبدونیاااااااااام که اگه بدونیااااااااام که نیاییما که بپرسینا مگه با آدم سالم طرف ترین که چیز ویز میبپرسرین 2
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 14 تیر، 2011 اسم منم بنويسين كنار اسمم بزنين عاشق ديوونه:girl_in_dreams: (دكترم خودش ميدونه) 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 بنده همه کارم ... نمیشه که هر کسی بیاد اینجا ... :167: فقط واجدین شرایط ... اون فرم هم پری داده ... نه من که... شما مجوز هر کاریو داری عزیز مامور ویژه و مخصوص خودم بیدی اینم نشانت لطفا يه پيانيست بزن تنگ اون ليستت... تنگوندم اون وسط 2
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 لطفا يه پيانيست بزن تنگ اون ليستت... اسمتوو که اول لیست گذاشتن...چشم بصیرت میخات دیدنش... :ws28: 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 14 تیر، 2011 اسم منم بنويسين كنار اسمم بزنين عاشق ديوونه:girl_in_dreams:(دكترم خودش ميدونه) ایدزی ها از پشت ساختمون 3
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 اتاق پروانه ها کجاست ؟ سارا جونم بیا اینجا بغل خودم می برمت اتاق پروانه هااا خودم واست پروانه می گیرم 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 14 تیر، 2011 سارا جونم بیا اینجا بغل خودم می برمت اتاق پروانه هااا خودم واست پروانه می گیرم تو چقدر خوشگلی با من ازدواج می کنی 1
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 درود بر انسانهای این سرای ..... سپاسگزاری میکنم از حضورتان به دلیل اجابت درخواستمان ..... کاش آنکس که بر آن مسند ریاست تکیه زده کمی از شما یاد گیرد این فروتنی و تواضع را امیدوارم خداوند دادار اجابت کند خواسته های متعالیتان را .... موفق باشید سلاام سپیدد تورم اووردین این تیمارستان مهمد اینجاس.... خیلی حاد بود احوالاتش بستریش کردن....:ws28:
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 m f s, *sepid*+, m.mahnaz, pari daryayi, SH E I KH, سارا-افشار دیوانگان در حال مشاهده... 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 اگه میدونستم که برطرفش میکردم دیجه. خب از پستام توی این تاپیک بهمین اگه بهلدین. اگه نه که....بخونیم : جم جم ز جام جم جمجمه مرا ... ها؟ نبدونیاااااااااام که اگه بدونیااااااااام که نیاییما که بپرسینا مگه با آدم سالم طرف ترین که چیز ویز میبپرسرین از پاسخ همین سوال می شه فهمید کی دیوونه ست دیگه شما تا به حال بهترین پاسخ را داده اید خیـــــــــلی کیس می باشید!! چند نفری لازم است برای درمان اینها درمانگران تواند ای شیخ 2
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 14 تیر، 2011 تو چقدر خوشگلی با من ازدواج می کنی من نیز چندی است مجنون سیمای تو کشته ام 2
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 14 تیر، 2011 ایدزی ها از پشت ساختمون مگه ايدزي هام ديوونه ان؟ برو بگو رئيس اينجا بياد اتاقمو عوض كنه :w00: 2
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 مگه ايدزي هام ديوونه ان؟ برو بگو رئيس اينجا بياد اتاقمو عوض كنه :w00: مهلومه که ایذیا دیونه ان ...هر کی سرما خوردگیم داشته باشه دیونه اس تو که........... من پام پیچ خورد اوردنم اینجا 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 14 تیر، 2011 از پاسخ همین سوال می شه فهمید کی دیوونه ست دیگهشما تا به حال بهترین پاسخ را داده اید خیـــــــــلی کیس می باشید!! چند نفری لازم است برای درمان اینها درمانگران تواند ای شیخ کیییییی؟ نکنه منو میگی!! واا مگه عاقل دیوونه باز شیخی ندیدی که عاقلم میخونی؟ پاسخ کدوم سوال؟ خوبی پری جان؟ چه خطرا مراقب باش سالم بری بیرون از این مجانین الدار که بیسرانن در درونش... کیس ؟ !!! نداریم نمیخوایم که براش بخونیم : شهر و چراقون میکنم آینه بندون میکنم ... باید تلاوت بنماییم : منم که شهره شهرم به دیوانگی (با اجازه از حضرتحافظ که چیز نمودیم به بیتشان) حالا تریپ بندری میریم سیبزمینی بخریم برای صرف بستینه عصرونه.... اون شکلکارم بزا بمونن پشت در نیان تو که همچین بارشون میکنم که شکلشون بشه باقالی با طعم فلفل تلخ.... حالا تریپ باباکرم میزنیم ..... کلاتو بپا.... :2rqfst4: 1
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 14 تیر، 2011 مهلومه که ایذیا دیونه ان ...هر کی سرما خوردگیم داشته باشه دیونه اس تو که........... من پام پیچ خورد اوردنم اینجا اي بابا من كه ايدزي نيستم :w00: اصلا من ميخوام برم خونمون مامااااااااااااااااااااان:cryingf::cryingf: 2
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 اي بابا من كه ايدزي نيستم :w00: اصلا من ميخوام برم خونمون مامااااااااااااااااااااان:cryingf::cryingf: پس مشجلت چیه عزیزه دلمم...بیا بغلم دخترم اینجا خونه ماست ..... 1
setiya 12665 ارسال شده در 14 تیر، 2011 اي بابا من كه ايدزي نيستم :w00: اصلا من ميخوام برم خونمون مامااااااااااااااااااااان:cryingf::cryingf: ديگه راه برگشت نداري مريم بيا دست و پاي مينارو ببنديم:gnugghender: 2
m f s 1727 ارسال شده در 14 تیر، 2011 ديگه راه برگشت نداري مريم بيا دست و پاي مينارو ببنديم:gnugghender: باهشه سفت گرفتمش طناب بیارر تا سفت ببندییمش بندامیش کنار کیسای دیگه تو زیر زمین 1
partow 25305 ارسال شده در 14 تیر، 2011 شما مجوز هر کاریو داری عزیزمامور ویژه و مخصوص خودم بیدی اینم نشانت تنگوندم اون وسط مرسییییییییییییییی... 1
ارسال های توصیه شده