SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ مشکل خود را عنوان اگه میدونستم که برطرفش میکردم دیجه. خب از پستام توی این تاپیک بهمین اگه بهلدین. اگه نه که.... بخونیم : جم جم ز جام جم جمجمه مرا ... درمانگر خود را انتخاب نماید ها؟ نبدونیاااااااااام که اگه بدونیااااااااام که نیاییما که بپرسینا مگه با آدم سالم طرف ترین که چیز ویز میبپرسرین 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اسم منم بنويسين كنار اسمم بزنين عاشق ديوونه:girl_in_dreams: (دكترم خودش ميدونه) 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ بنده همه کارم ... نمیشه که هر کسی بیاد اینجا ... :167: فقط واجدین شرایط ... اون فرم هم پری داده ... نه من که... شما مجوز هر کاریو داری عزیز مامور ویژه و مخصوص خودم بیدی اینم نشانت لطفا يه پيانيست بزن تنگ اون ليستت... تنگوندم اون وسط 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ لطفا يه پيانيست بزن تنگ اون ليستت... اسمتوو که اول لیست گذاشتن...چشم بصیرت میخات دیدنش... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اسم منم بنويسين كنار اسمم بزنين عاشق ديوونه:girl_in_dreams:(دكترم خودش ميدونه) ایدزی ها از پشت ساختمون 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اتاق پروانه ها کجاست ؟ سارا جونم بیا اینجا بغل خودم می برمت اتاق پروانه هااا خودم واست پروانه می گیرم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ سارا جونم بیا اینجا بغل خودم می برمت اتاق پروانه هااا خودم واست پروانه می گیرم تو چقدر خوشگلی با من ازدواج می کنی 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ درود بر انسانهای این سرای ..... سپاسگزاری میکنم از حضورتان به دلیل اجابت درخواستمان ..... کاش آنکس که بر آن مسند ریاست تکیه زده کمی از شما یاد گیرد این فروتنی و تواضع را امیدوارم خداوند دادار اجابت کند خواسته های متعالیتان را .... موفق باشید سلاام سپیدد تورم اووردین این تیمارستان مهمد اینجاس.... خیلی حاد بود احوالاتش بستریش کردن....:ws28: لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ m f s, *sepid*+, m.mahnaz, pari daryayi, SH E I KH, سارا-افشار دیوانگان در حال مشاهده... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اگه میدونستم که برطرفش میکردم دیجه. خب از پستام توی این تاپیک بهمین اگه بهلدین. اگه نه که....بخونیم : جم جم ز جام جم جمجمه مرا ... ها؟ نبدونیاااااااااام که اگه بدونیااااااااام که نیاییما که بپرسینا مگه با آدم سالم طرف ترین که چیز ویز میبپرسرین از پاسخ همین سوال می شه فهمید کی دیوونه ست دیگه شما تا به حال بهترین پاسخ را داده اید خیـــــــــلی کیس می باشید!! چند نفری لازم است برای درمان اینها درمانگران تواند ای شیخ 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ تو چقدر خوشگلی با من ازدواج می کنی من نیز چندی است مجنون سیمای تو کشته ام 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ایدزی ها از پشت ساختمون مگه ايدزي هام ديوونه ان؟ برو بگو رئيس اينجا بياد اتاقمو عوض كنه :w00: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ مگه ايدزي هام ديوونه ان؟ برو بگو رئيس اينجا بياد اتاقمو عوض كنه :w00: مهلومه که ایذیا دیونه ان ...هر کی سرما خوردگیم داشته باشه دیونه اس تو که........... من پام پیچ خورد اوردنم اینجا 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ از پاسخ همین سوال می شه فهمید کی دیوونه ست دیگهشما تا به حال بهترین پاسخ را داده اید خیـــــــــلی کیس می باشید!! چند نفری لازم است برای درمان اینها درمانگران تواند ای شیخ کیییییی؟ نکنه منو میگی!! واا مگه عاقل دیوونه باز شیخی ندیدی که عاقلم میخونی؟ پاسخ کدوم سوال؟ خوبی پری جان؟ چه خطرا مراقب باش سالم بری بیرون از این مجانین الدار که بیسرانن در درونش... کیس ؟ !!! نداریم نمیخوایم که براش بخونیم : شهر و چراقون میکنم آینه بندون میکنم ... باید تلاوت بنماییم : منم که شهره شهرم به دیوانگی (با اجازه از حضرتحافظ که چیز نمودیم به بیتشان) حالا تریپ بندری میریم سیبزمینی بخریم برای صرف بستینه عصرونه.... اون شکلکارم بزا بمونن پشت در نیان تو که همچین بارشون میکنم که شکلشون بشه باقالی با طعم فلفل تلخ.... حالا تریپ باباکرم میزنیم ..... کلاتو بپا.... :2rqfst4: 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ مهلومه که ایذیا دیونه ان ...هر کی سرما خوردگیم داشته باشه دیونه اس تو که........... من پام پیچ خورد اوردنم اینجا اي بابا من كه ايدزي نيستم :w00: اصلا من ميخوام برم خونمون مامااااااااااااااااااااان:cryingf::cryingf: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اي بابا من كه ايدزي نيستم :w00: اصلا من ميخوام برم خونمون مامااااااااااااااااااااان:cryingf::cryingf: پس مشجلت چیه عزیزه دلمم...بیا بغلم دخترم اینجا خونه ماست ..... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اي بابا من كه ايدزي نيستم :w00: اصلا من ميخوام برم خونمون مامااااااااااااااااااااان:cryingf::cryingf: ديگه راه برگشت نداري مريم بيا دست و پاي مينارو ببنديم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ديگه راه برگشت نداري مريم بيا دست و پاي مينارو ببنديم:gnugghender: باهشه سفت گرفتمش طناب بیارر تا سفت ببندییمش بندامیش کنار کیسای دیگه تو زیر زمین 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ شما مجوز هر کاریو داری عزیزمامور ویژه و مخصوص خودم بیدی اینم نشانت تنگوندم اون وسط مرسییییییییییییییی... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده