Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من نمیاممم... آقا جوون ولم کنین....:w821: دستموو وول کن ... من قاطی ندارمممم من سالم سالممم.......:imoksmiley: خدددددددددددداااااااااااااا:ws18: این دیگه کوجاستت ؟؟؟؟؟بند مووو باز کنین من سالمممم.......:w821::w821::w821: () :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من نمیاممم... آقا جوون ولم کنین....:w821: دستموو وول کن ... من قاطی ندارمممم من سالم سالممم.......:imoksmiley: خدددددددددددداااااااااااااا:ws18: این دیگه کوجاستت ؟؟؟؟؟بند مووو باز کنین من سالمممم.......:w821::w821::w821: () :jawdrop: ماموریت شروع شد ... آدرس لطفاً ... دقیق باشه ...کشور...شهر... محله.. خیابون...کوچه... 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ ماموریت شروع شد ... آدرس لطفاً ... دقیق باشه ...کشور...شهر... محله.. خیابون...کوچه... من سالمممم بابا منوو بزووور اوووردن:icon_pf (34): آدرس سمت چپ پلاک s o s طبقه هم کف 2 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ منم بازي؟:mrsbeasley::mrsbeasley::mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من سالمممم بابا منوو بزووور اوووردن:icon_pf (34): آدرس سمت چپ پلاک s o s طبقه هم کف این چه آدرسیه آخه؟ آمد... آمد ... منم بازي؟:mrsbeasley::mrsbeasley::mrsbeasley: بازی چیه؟ اینجا بسی خطرناک است... مواظب خودت باش ... لطفا جهت استقرار در دار المجانین مشکل خود را عنوان درمانگر خود را انتخاب را انتخاب نماید اوقات خوشی را برای شما در این مکان آرزومندیم! این فرم هم پر کن ... 3 لینک به دیدگاه
farzaneh.y 2170 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ مممممم خوب مشكلات يا درمانگرا ليست نشدن؟ 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ این چه آدرسیه آخه؟ آمد... آمد ... بازی چیه؟ اینجا بسی خطرناک است... مواظب خودت باش ... این فرم هم پر کن ... این آدرس دخیخ خونمووونه حالا دیگه منو میشناسین...میدونین سالمم ولم کنین برم آغوش خونوادممم باشه؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ واسه منم جایی هست آیا؟ آره بیا رو کله من بشین...جا زیاد داره:jawdrop: :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ مممممم خوب مشكلات يا درمانگرا ليست نشدن؟ هوم؟ این آدرس دخیخ خونمووونه حالا دیگه منو میشناسین...میدونین سالمم ولم کنین برم آغوش خونوادممم باشه؟:icon_pf (34): هوم؟ 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ هوم؟ هوم؟ زهرا خانووم تو خودتت اینجاا چیکاره ای اینقد ازم سوهال جواهب میکنی؟اینجا دیونه خونه اس یا کلانتری؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ زهرا خانووم تو خودتت اینجاا چیکاره ای اینقد ازم سوهال جواهب میکنی؟اینجا دونه خونه اس یا کلانتری؟ بنده همه کارم ... نمیشه که هر کسی بیاد اینجا ... :167: فقط واجدین شرایط ... اون فرم هم پری داده ... نه من که... 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ من الان چی کار کنم تست دادم سالهم ساهلمم..... مرخسم کنین خووو 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ خب اینم لیستی از مجانین این انجمن طبق درخواست های ثبت نامی و اولویتی خودم سارا جونم سارا-افشار Mohammad.A amin 202 Essi bme.masood ooraman mohsen 88 ::: شیـــما ::: ادیب Neutron مجنون from_hell vahid2007 (به جرم خنده بیجا!) partow (توهمات ماموریتی) asal sadra چون من تنها نباشم با هم بازی کنیم pianist Afsaneh.M که از لحظات رفتاری بچه ها عکس بگیره یادگاری شقایق... به لیل درخواست زنجیر:banel_smiley_52: hakan_68 چون فکر کرد می تونه منو درمان کنه کهربا mohamad_rs , SH E I KH MohammadReza ooraman Anarchist (پناه به شیخ بردن؟ هی وای!) آریوبرزن zahra.k hilda setiya m f s barane eshgh ؟ اما مدعیون سلامت روانی : partow Hosein.T mahnaz.d asal sadrabpcom منم که روانکاو ====> هم اکنون لطفا جهت استقرار در دار المجانین مشکل خود را عنوان درمانگر خود را انتخاب نماید اوقات خوشی را برای شما در این مکان آرزومندیم! پست ویرایش شد! کسی مانده که ادعای سلامت کند؟؟ چه مـیــــــــــکنه این نو اندیشــــــــــــان!! 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ لطفا يه پيانيست بزن تنگ اون ليستت... 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ درود بر انسانهای این سرای ..... سپاسگزاری میکنم از حضورتان به دلیل اجابت درخواستمان ..... کاش آنکس که بر آن مسند ریاست تکیه زده کمی از شما یاد گیرد این فروتنی و تواضع را امیدوارم خداوند دادار اجابت کند خواسته های متعالیتان را .... موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده