Amin 6,453 ارسال شده در 28 دی 1388 نه دیگه تو یک تاپیک این کارو میکنیم .من که نمی تونم بزنم شرمنده ببین این طور میشه که شما 5 تا موضوع انتخاب میکنی و میگی طولانی ترین کلمه در اون زمینه را بگو . 1-حیوان 2-اشیا 3-... 4-... 5-... البته انشالله سال دیگه خودم تایکشو میزنم :ws2: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,227 ارسال شده در 28 دی 1388 منم یه پیشنهاد داشتم واسه زدن یه تاپیکی که بچه ها توش سوالاشونو بپرسن. مثلاً یه سری جمله ها و اصطلاحا هست که اگه بخوای کلمه به کلمه معنیش کنی هیچ معنی رو نمیده ولی کنار هم تو اون جمله یه معنی دیگه میده که شاید خیلیا با این چیزا آشنا نباشن. به نظرم یه تاپیکی باشه که کسایی که با همچین اصطلاحات یا جملاتی برخورد میکنن اونجا سوال کنن. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 29 دی 1388 نه دیگه تو یک تاپیک این کارو میکنیم .من که نمی تونم بزنم شرمنده ببین این طور میشه که شما 5 تا موضوع انتخاب میکنی و میگی طولانی ترین کلمه در اون زمینه را بگو . 1-حیوان 2-اشیا 3-... 4-... 5-... البته انشالله سال دیگه خودم تایکشو میزنم :ws2: باشه حتما انجام میشه منم یه پیشنهاد داشتم واسه زدن یه تاپیکی که بچه ها توش سوالاشونو بپرسن.مثلاً یه سری جمله ها و اصطلاحا هست که اگه بخوای کلمه به کلمه معنیش کنی هیچ معنی رو نمیده ولی کنار هم تو اون جمله یه معنی دیگه میده که شاید خیلیا با این چیزا آشنا نباشن. به نظرم یه تاپیکی باشه که کسایی که با همچین اصطلاحات یا جملاتی برخورد میکنن اونجا سوال کنن. ما همچین جایی رو داریم محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 29 دی 1388 فکر کنم این بهتر باشه امین جان... نه؟ محتوای مخفی برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
گیلاس 367 ارسال شده در 7 اسفند 1388 سلام آقا مدیر...:w139: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 13 اسفند 1388 سلام آقا مدیر...:w139: سلام خواهری جون خوبی؟ کم پیدا شدی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,227 ارسال شده در 2 فروردین 1389 سلام. جای یه تاپیک گپ و گفتگوی دوستانه تو تالار زبان خالیه. فکر کنم این گپ زدنا آدمو راه میندازه. من الان اومدم تالارت واسه عید دیدنی. پیدا نکردم تاپیکی که تو برم تبریک بگم. حالا از همینجا عیدت مبارک محسن جان. فقط پذایرایی یادت نره. میخوای یه تاپیک گپ و گفتگوی انگلیسی باز کن و اونجا پذیرایی کن حال میکنی مهمونو چقدر رو داره 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 2 فروردین 1389 خودت می دونی من پایه ام ... اما کسی نیست ... اگه باشی من راه میندازم ... 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mohammad Aref 120,227 ارسال شده در 2 فروردین 1389 تو راه بنداز ایشالا کاربرا هم پیدا میشن. مگه تو تالارای دیگه که راه افتاد اولش کاربر بود :ws2: ایشالا که راه میفته منم عیدیم رو همینجا بهت میدم: 50 امتیاز 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Turtoise 876 ارسال شده در 2 فروردین 1389 تو راه بنداز ایشالا کاربرا هم پیدا میشن. مگه تو تالارای دیگه که راه افتاد اولش کاربر بود :ws2:ایشالا که راه میفته منم عیدیم رو همینجا بهت میدم: 50 امتیاز عیدی منم به شما هزارمین تشکرم رو به شما اهدا کردم ... همین از دستم بر می اومد 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Occ.Health 1,065 ارسال شده در 31 اردیبهشت 1389 من پیشنهاد میکنم برای فعالتر شدن این تالار مرجان رو همکار مدیر کنین :girl_blush2: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
marjan17 4,150 ارسال شده در 5 خرداد 1389 من پیشنهاد میکنم برای فعالتر شدن این تالار مرجان رو همکار مدیر کنین :girl_blush2: قبوونه اجیه مهلبونم بشم :4uboxsmiley: بی احترامی نباشه کلی خندیدم:ws28: من میگه شورش کنیم این لاک پشتو از مدیریت خلعش کنیم هر وخت میاد کلی منو اذیت میکنه:brodkavelarg: مدیر و همکار مدیر میخوایم چیکار وقتی دو سه نفر بیشتر نیستیم اقا لاک پشته دستا بالا:2rqfst4::ubhuekdv133q83a7yy7 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Occ.Health 1,065 ارسال شده در 5 خرداد 1389 قبوله :w14: کی جرات می کنه اجی مرجان منو اذیت کنه :ubhuekdv133q83a7yy7 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
marjan17 4,150 ارسال شده در 5 خرداد 1389 میسی عسیسم خو نمیبینمت که نقششوبا هم بکشیم:banel_smiley_90: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Occ.Health 1,065 ارسال شده در 5 خرداد 1389 من اینجام اما باید برم به نظرم اینجا مکان خوبیه برای صحبتامون فقط یه مقدار گرد و خاکش زیاده از بس بلا استفاده مونده 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
marjan17 4,150 ارسال شده در 5 خرداد 1389 باچه عسیسم همین جا دهفه بهد با هم می حرفیم یکیو میگیم بیاد تمیز کاری کنه خووووووو:ws2: 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Occ.Health 1,065 ارسال شده در 6 خرداد 1389 اکشال نداله همینطوری هم شد با هم میحرفیم هر وقت ان شدی جواب بده خوب باید یه کاری انجام بده دیگه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
marjan17 4,150 ارسال شده در 6 خرداد 1389 باچه وختی نیستی حوصلم سر میره خو هیچکی نمیاد بازی کنه:brodkavelarg: این مدیر باید اینجارو بیاد جارو بزنه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Occ.Health 1,065 ارسال شده در 6 خرداد 1389 خوووووو یه موقع بیا که منم باشم :w00: جارو کمه یه دستمال هم بکشه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
marjan17 4,150 ارسال شده در 6 خرداد 1389 وایییییییییییییییییییی ببین کی اینجاس 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال