Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من به شنبه 17 و یا یکشنبه 18 رای میدهم... 5 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ :smiley (18): پیشنهاده من بود نه پیشنهاد من بود:thk: 2 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اسمش نمایشگاه کتاب تهرانه،نه نمایشگه کتاب شهرستان،که شما از شهرهای دیگه میخواهید بیایید..... 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم شنبه 17:w16: همه تعطیلن میتونن بیان 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من بهش توضیح دادم شما خونسردی خودتو حفظ کن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اه چه بد زمونی افتاده من درست این روزا رو نقشه می کشیدم برم خونه مون 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ چرا ناشناس آخه!!!!!!! :icon_pf (34): نمیخوام تصوری که در دنیای مجازی از من وجود داره با اضافه شدن بقیه ی حس ها تغییر کنه... :shame: البته فکر کنم بسیار قابل شناسایی باشم... چون همه چیزم مثل همین چیزی هست که اینجا میبینی... :imoksmiley: وای؟من شناساییت میکنم به همه نشونت میدم:4chsmu1: نامرد... :icon_razz: نکن دیگه... اگر میخواهی میتوانی سرباز گمنام ما باشی..... راستی پارچه و..... برای تبرک یادتون نره،من نزدیک شما که نمیام (به خاطر مسائل امنیتی) از همون بالای مصلی براتون دست تکان میدم،پارچه ها را بندازین یک تبرکی میدم و بهتون پس میدم. آره... اینطوری بهتره... البته این میلاد نامرد منو میشناسه... میشه به منم امضا بدی ؟ 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من از شنبه تا سه شنبه رو هر روز میام... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ هر وقت تو بگي مقصد شهر محسن اينا برای چی به 7 تا گزینه رای دادی !!!!!!!! :w00: 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من از شنبه تا سه شنبه رو هر روز میام... جو گرفتش 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ چطوری میخواید تو یک روز خرید کنید آخه ؟ من دو ساله دارم پول جمع میکنم برای نمایشگاه... از روز اولش میام... تا روز آخرش... :w42: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ آره... اینطوری بهتره... البته این میلاد نامرد منو میشناسه... میشه به منم امضا بدی ؟ امضا نمیدم.... گفتم پارچه ای چیزی بیار،میزنم به صورتم و برات پرت میکنم پایین،آنی شفا میگیری... 7 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اگر میخواهی میتوانی سرباز گمنام ما باشی..... راستی پارچه و..... برای تبرک یادتون نره،من نزدیک شما که نمیام (به خاطر مسائل امنیتی) از همون بالای مصلی براتون دست تکان میدم،پارچه ها را بندازین یک تبرکی میدم و بهتون پس میدم. اقا من شده پیاده هم میام ، که یکم چیز متبرک کنم ... میگن خوب سودی توش .. :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ جو گرفتش نخیرم... یعنی چه آقا... من خیلی وقته نقشه داشتم یک هفته هر روز بیام... یک روزش با بچه های سایت... یک روزش با خواهرم... بقیه اش هم با یکی دیگه... 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ نخیرم... یعنی چه آقا... من خیلی وقته نقشه داشتم یک هفته هر روز بیام... یک روزش با بچه های سایت... یک روزش با خواهرم... بقیه اش هم با یکی دیگه... ای شیطون استادمون شیطون بود و نمی دونستیم 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ اقا من شده پیاده هم میام ، که یکم چیز متبرک کنم ... میگن خوب سودی توش .. :viannen_38: پیاده و پابرهنه باید بریم اخرشم که اسی یه تبرک بکنه دیگه همه چی درست میشه..... 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ امضا نمیدم.... گفتم پارچه ای چیزی بیار،میزنم به صورتم و برات پرت میکنم پایین،آنی شفا میگیری... :ws28: من یه لول پارچه با خودم میارم... همشو بمال به خودت میبرم تیکه تیکه میکنم میفروشم... 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ منم احتمالا 2 روز بیام. یکبار خودم احتمالا شنبه اگه برنامه عوض نشه. یکبار هم با بچه های دانشگاه که بستگی داره به برنامه دانشگاه که کی بیارتمون! 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ای شیطون استادمون شیطون بود و نمی دونستیم از کجا میدونی ؟ اون یکی دیگه شاید مثلا حسن کچل باشه خوب... 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ امضا نمیدم.... گفتم پارچه ای چیزی بیار،میزنم به صورتم و برات پرت میکنم پایین،آنی شفا میگیری... صندوقی چیزی نداری ما پول بریزیم توش ؟؟؟نزرامونا چی کار کنیم؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده