ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w16:من با 17 اردیبهشت موافق هستم که تعطیل رسمی هست ، چون روزهای دیگه سرکار هستم . 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زودتر زمانشو مشخص کنید من باید بقچمو آماده کنم ... 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فک کنم جمعه باشه بهتره که شنبه برگردیم و یه شنبه سرکار و کلاس باشیم ! البت من که بعیده بتونم بیام اما میام 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شنبه با اینکه تعطیل رسمی هست ولی به شدت شلوغ میشه و احتمالا دوستانی که از مسیرهای دور میان بدر برگشت دچار مشکل میشن... 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فقط روزای تعطیل با خانواده ام هستم خواهش یکشنبه خیلی خوبهههههههههههههههه:w74: 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زودتر زمانشو مشخص کنید من باید بقچمو آماده کنم ... بالاخره کی شد؟ مهرداد باید بقچه منم آماده کنه زودتر مشخص کنید! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قرار تو تاپیک زیر اعلام شد: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=522281#post522281 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده