shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بنده به عنوان یکی از اعضای محترم انجمن و یکی از بازدید کنندگان گرانقدر نمایشگاه و یک انسان ارزشمند شخصا از شما دعوت میکنم منو ی بستنی مهمون کنی!!!!! شما عمه جان که خودت یه شهره دیگه هستی......این بچه تهرونیها باید دعوت کنند رسما نمیخوام بستنی هاشو نیم متر هست تازه شیرینم نیست من خوردم یکم سخته خوردنش میخوای بگو مامانم برات بخره 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حتی wc هم نمیری بی دعوت؟ :JC_thinking: اون قبلش دعوت میکنه ....... یعنی تهران برابره با wc:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اون قبلش دعوت میکنه ....... یعنی تهران برابره با wc:icon_pf (34): نگفتی تهران که...گفتی هیچ جا بی دعوت نمیری...خواستم بگو دروغ میگویی:167: پاشو بیا...من دعوتت میکنم به صرف چای و شیرینی 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما عمه جان که خودت یه شهره دیگه هستی......این بچه تهرونیها باید دعوت کنند رسمانمیخوام بستنی هاشو نیم متر هست تازه شیرینم نیست من خوردم یکم سخته خوردنش میخوای بگو مامانم برات بخره شما بخر نگران نباش من مهارت زیادی در خوردن بستنی نیم متری دارم. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نگفتی تهران که...گفتی هیچ جا بی دعوت نمیری...خواستم بگو دروغ میگویی:167: پاشو بیا...من دعوتت میکنم به صرف چای و شیرینی باشه یکم صبر کنم ببینم ناهارو شامم جور میشه لااقل بصرفه بیام 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما بخر نگران نباش من مهارت زیادی در خوردن بستنی نیم متری دارم. باشه به مامان سیتی م میگم برات بخره یه دونهشو از جلوی پارک ملت برات 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باشه به مامان سیتی م میگم برات بخره یه دونهشو از جلوی پارک ملت برات 3 تا دیگم چونه نزن خدا بده برکت! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 3 تا دیگم چونه نزن خدا بده برکت! 3تا زیاده عمه حالت بد میشه بستنی از خودت نیست معده ات که از خودته:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 3تا زیاده عمه حالت بد میشه بستنی از خودت نیست معده ات که از خودته:icon_pf (34): من میتونم! ما میتوانیم. باید عادتش بدم کم کم دیگه. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من میتونم!ما میتوانیم. باید عادتش بدم کم کم دیگه. من نگران معده ات هستم وگرنه بخور هزارتا تو میتونی من میدونم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شما عمه جان که خودت یه شهره دیگه هستی......این بچه تهرونیها باید دعوت کنند رسمانمیخوام بستنی هاشو نیم متر هست تازه شیرینم نیست من خوردم یکم سخته خوردنش میخوای بگو مامانم برات بخره قفووونت دخملم برم پاشو بيا خودم برات بستني ميخرم:icon_pf (17): باشه به مامان سیتی م میگم برات بخره یه دونهشو از جلوی پارک ملت برات از كيسه خليفه ميبخشي به منشه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قفووونت دخملم برم پاشو بيا خودم برات بستني ميخرم:icon_pf (17): از كيسه خليفه ميبخشي به منشه خب من که نیستم بالاخره خواهر شوهرت هست باید براش بخری تا پوستتو نکنه:banel_smiley_52: حسه سفر نیست ولی خواب دیدم اومدم تهرون چرا ؟نمیدونم شاید اومدم اصلا معلوم نیست کاره من 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب من که نیستم بالاخره خواهر شوهرت هست باید براش بخری تا پوستتو نکنه:banel_smiley_52: حسه سفر نیست ولی خواب دیدم اومدم تهرون چرا ؟نمیدونم شاید اومدم اصلا معلوم نیست کاره من بخاطر مامي پاشو بيا:w821: بيا نذار عمه ات پوستمو بكنه:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بخاطر مامي پاشو بيا:w821: بيا نذار عمه ات پوستمو بكنه:banel_smiley_52: سعی میکنم....... نمیکنه بهش بستنی بدی دیگه وقت نمیکنه پوستتو بکنه:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سعی میکنم.......نمیکنه بهش بستنی بدی دیگه وقت نمیکنه پوستتو بکنه:4chsmu1: تو نميشناسيش چ ...ايه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم نمیتونم بیام ولی به احتمال 10 درصد بتونم بیام برنامه م با همکارام یکی نمیشه .... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود... من شنبه،سه شنبه اگر توافق شد میام... البته هنوز دعوت نشدم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شرکت برای عموم ،آزاد و رایگان است .:4chsmu1: اینقدر نگید دعوت نشدیم تاپیک زده یعنی واسه همست....نمیخواست بیاید تاپیک نمیزد 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو نميشناسيش چ ...ايه:banel_smiley_52: ستی جون من که به این خوبیم! بیین چشام چه ملوسه! یادت نیس سوتیه تابلوتو به هیشکی نگفتم!:persiana__hat: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده