setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نه نیا! خواهر شووور گرامي مياي؟ همراه مهرداد بيا تو راه مواظب باش چش چروني نكنه:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ عکس یادتون نره ببینید چند بار گفتم :w821: 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خواهر شووور گرامي مياي؟ همراه مهرداد بيا تو راه مواظب باش چش چروني نكنه:4chsmu1: سعی خویش را میکنیم تا ندهی بر بادش! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سعی خویش را میکنیم تا ندهی بر بادش! اگه تو بياي من نميام 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نه... به نظرم بسیار زشته که ما نمیدونیم توی این هشت سال اصلا چه خبر بوده... بعدشم من به مسائل نظامی خیلی علاقه دارم... سپاه معمولا کتاب های خیلی خوبی در مورد علوم استراتژیک می نویسه که خیلی خوندنیه... مثلا یه کتابی داشت به نام استراتژی عملیات نامتقارن که یک کتاب خیلی گنده ای هم بود... بعد من که رفتم تموم شد... هنوزم دنبالشم... گیر نمیاد... :shame: یه کتاب هم از ارتش خریدم به نام هشت سال دفاع مقدس که کتابش بین المللی هست... 18000 تومان پولشو دادم... نامردا... :icon_razz: یکیم از سپاه خریدم که اینقدر دقیقه... حتی پوشش خاکی و عمق عملیاتی رو هم با تمام نقشه های تاکتیکی و استراتژیکی و چینش نیرو ها و سنگر بندی های سبک و سنگین و پیشروی ها و خیلی چیزهای دیگه که اصلا نمیتونم بگم رو توش نوشته... خیلی عالیه... اون آقاهه کف کرده بود من میخوام اینارو بخرم... فکر میکرد من دیوانه شدم... بیچاره ها از بس مشتری ندارند وقتی یه نفر میاد ازشون خرید کنه شکه میشن... حصاری از دروغ رو خوندین؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اگه تو بياي من نميام پس من حتما میااااام! چه خبر خوبی دادی بهم عسیسممممم! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ پس من حتما میااااام!چه خبر خوبی دادی بهم عسیسممممم! :w00: نميزارم مهرداد تورو بياره 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: نميزارم مهرداد تورو بياره خیدتو آماده کن! :Laie_28: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ خیدتو آماده کن!:laie_28: :167: آماده ام 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ :167: آماده ام بگرد تا بگردیمممممم! زیاد نچرخ سرت گیج میره میشی وبال گردن براره عزیزتر از جانم! 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ بگرد تا بگردیمممممم!زیاد نچرخ سرت گیج میره میشی وبال گردن براره عزیزتر از جانم! گردن داداشت از دست كاراي جنابالي شكسته 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ گردن داداشت از دست كاراي جنابالي شكسته شکوندی؟ گردنشم شکوندی؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ شکوندی؟گردنشم شکوندی؟ تو نمايشگاه ميشكونمش:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ تو نمايشگاه ميشكونمش:gnugghender: ابزار نداری تبرمو بدم دستش بیاره ؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ ابزار نداری نبرمو بدم دستش بیاره ؟ اره اگه نيومدي بده برام بياره:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ اره اگه نيومدي بده برام بياره:gnugghender: نه نگران نباش خیدم که حتما میام! منتها میدمش دس میهردااااد اثر انگشتم روش نمونه! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ کی میخواد بابای هیزه منو بکشه؟ من باید باز برم دنبال پدر بگردم؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ نه نگران نباش خیدم که حتما میام!منتها میدمش دس میهردااااد اثر انگشتم روش نمونه! يادم باشه يه دس كش بخرم کی میخواد بابای هیزه منو بکشه؟من باید باز برم دنبال پدر بگردم؟ مهرداد كه هيز نيس چش چرونه:4chsmu1: دمبال پدر نباش نمكشمش فقط گردنشو ميشكونم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ يادم باشه يه دس كش بخرم مهرداد كه هيز نيس چش چرونه:4chsmu1: دمبال پدر نباش نمكشمش فقط گردنشو ميشكونم:gnugghender: خوب جفتش یکیه مامانی دیگه:icon_pf (34): خب بعدشم اگر نمیره باید ازش مراقبت کنی بیکاری برای خودت دنبال درد سر میگردی 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ يادم باشه يه دس كش بخرم مهرداد كه هيز نيس چش چرونه:4chsmu1: دمبال پدر نباش نمكشمش فقط گردنشو ميشكونم:gnugghender: ی جفتم گلم تو مسیر واسه من بخر! فک کنم بخوام همراهیت کنم! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده