Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ باشه من سر جاده منتظرم واستا سر جاده من میام 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ منم ببريد... رضایت نامه از ولی بیارید،حتما. تغذیه هم همراه داشته باشید. خب ببریدیش من ولیش هستم رضایت نامه بهش میدم ببریدش مواظبش باشید طوریش نشه ها :icon_pf (44): دستتون سپردمش :w73: مثل چشمهاتون ازش مراقبت کنید بهش خوش بگذره بچه ام:icon_pf (17): تغذیه شم نخورید مال خودشه 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ این bigfish کجا رفت؟.....کارش دارم ...یه چیزایی تو پستاش خوندم در باره مکبث و ازین بساطا ......کوجاییی بیا یکی پیدا شد حرف هم و بفهمیم 4 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ منم شاید اومدم ولی ای کاش شنبه نمیزاشتید... وفات حضرت فاطمه هستش تعطیلیه رسمی نمایشگاه بازه ؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ منم شاید اومدم ولی ای کاش شنبه نمیزاشتید... وفات حضرت فاطمه هستش تعطیلیه رسمی نمایشگاه بازه ؟ اگر شنبه تعطیل بود که احتمالا نمایشگاه هم تعطیل باشه،به نظر من یکشنبه بهتر است. به نظر من یکشنبه برای جمع شدن دوستان بهتر است. 3 لینک به دیدگاه
Rumi 2633 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آخه مسئله اینه که دوستان میخوان قراری هم باشه که به صورت دیدرای همو ببینن وگرنه هر کسی میتونه هر روزی که بخواد بیاد.. ولی به نظرم یکشنبه که اسی عزیز گفت یا پنجشنبه قبلش روزای بسیار مناسب تری باشن... 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ منم ببريد... این ماشین پر شده ، برو ماشین پشتی رو سوار شو 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ آخه مسئله اینه که دوستان میخوان قراری هم باشه که به صورت دیدرای همو ببینن وگرنه هر کسی میتونه هر روزی که بخواد بیاد.. ولی به نظرم یکشنبه که اسی عزیز گفت یا پنجشنبه قبلش روزای بسیار مناسب تری باشن... آخه روزای دیگه بچه ها اکثرا دانشگاه میرن من خودم یکشنبه ریاضی دارم صب پیچوندنش کاری نداره اما همینجوری دوتا پام لبه گوره وای به حال اینکه بپیچونمش نمایشگاه هم اینطور که شنفتم بازه کلا ده روز رو 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بآو پنجشنبه 15 ام بیایین منم همتونو از دور بشینم ببینم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ از من گفتن شنبه برید غیر نوحه که هی از بلندگوهاش پخش میشه چیزی عایدتون نمیشه 4 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ 5شنبه من نیستم شنبه یا یکشنبهخ کدومش؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چرا جمعه کسی نمیاد؟؟؟؟ همه تعطیلن دیگه!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ منم شاید اومدم ولی ای کاش شنبه نمیزاشتید... وفات حضرت فاطمه هستش تعطیلیه رسمی نمایشگاه بازه ؟ جمعه وشنبه فرقی نداره هر دوتاش تعطیله .........روزهای دیگه خیلی ها کلاس دارن. ولی نمیدونم چرا جمعه کسی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ چرا جمعه کسی نمیاد؟؟؟؟همه تعطیلن دیگه!!!!!!!!!!!!! خوب جمعه همه تو تعطیلاتن دیگه ؟ میخوایم بخوابیم دیگه:ws3: 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها بیاید یه طومار بنویسیم از بیتا هم دعوت کنیم بیاد در جمعمون باشه اتفاقا الان on هست! 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ خوب جمعه همه تو تعطیلاتن دیگه ؟میخوایم بخوابیم دیگه:ws3: نمیشه شنبه به جای جمعه بخوابن؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ نمیشه شنبه به جای جمعه بخوابن؟؟؟؟ نه دیگه! جمعه ها روزه خوابه نمیشه عوضش کرد!! شما چه مشکلی با شنبه دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ از همه ی اینا مهم تر...عکس یادتون نره 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ من پست اول رو فقز خوندم زمان نهایی رو لطفا یکی به منم بگه میام منم موفق باشیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده