am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز:flowerysmile::flowerysmile: خب غرض از مزاحمت تعیین قراری برای یه میتینگ توی نمایشگاه کتاب امسال هستش و بس نمایشگاه از تاریخ 14 تا 24 اردیبشهت 1390 خورشیدی برگذار میشه خب بیاین قراراتون رو بگین تا هماهنگ بشیم راستی شنبه 17 اردیبهش تعطیل رسمی هستش --------- پ.ن1: لطفا تا آخر نمایشگاه کاری به کاره این تاپیک نداشته باشین و منتقل یا حذفش نکنین و نبندینش، مرسی پیشاپیش پ.ن2: لطفا اسپم نکنید و فقط هماهنگی لازم رو انجام بدین من خودم همون شنبه 17 اردیبهشت در خدمتم ساعت 11 صبح تا ساعت 6 عصر دوستان در نظرسنجی شرکت کنین امکان انتخاب چندگانه فعال هستش 30 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ :4chsmu1: چ زود تاپيك زدي؟ فقط جمعه نذارين هر روز ديگه بود خوبه 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ :4chsmu1: چ زود تاپيك زدي؟ فقط جمعه نذارين هر روز ديگه بود خوبه ما ملت تنبل تا هماهنگ بشیم شاهکار کردیم 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ و ما نیز هستیم ولی چه روزی معلوم نیس!فقط 18م و 19م نمیتونم بیام کلاس دارم 7 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی بیایم تهران ؟!؟!؟ :smiley (18): ما نیز میرویم تهران 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی بیایم تهران ؟!؟!؟ نه ما با نمايشگاه ميايم شهر شما 14 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ نه ما با نمايشگاه ميايم شهر شما اگه این کار رو بکنید واقعا ممنون میشم ! حالا تا اردیبهشت وقت زیاده ! 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ نه ما با نمايشگاه ميايم شهر شما خب...كي بريم نمايشگاهو جمع كنيم بريم؟؟ مقصد كجاس؟؟ 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ کاش میشد بیام ودرجمع شما حاضر بشم 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ شنبه 17 خوبه منم فکر کنم بتونم بیام 7 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ کاش میشد بیام ودرجمع شما حاضر بشم خب بيا و در جمع ما حاضر باش 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خب بيا و در جمع ما حاضر باش به نظرت اگه میشدبیام نمیومدم؟؟؟؟؟:cryingf::imoksmiley: 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ منم شنبه تا 4 شنبه تا بعد از ظهر می تونم با شنبه 17 هم صبح موافقم کلاس می پیچونیم آخ جون:persiana__hahaha: 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ ما هم هر روزی که دانشگاه اورد میایم هنوز معلوم نیست 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ منم شنبه تا 4 شنبه تا بعد از ظهر می تونم با شنبه 17 هم صبح موافقم کلاس می پیچونیم آخ جون:persiana__hahaha: ای شیطووووووون :دی ولی شنبه که تعطیله! 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ حالا چرا همتون شنبه میخواین بیاین؟ :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ به نظرت اگه میشدبیام نمیومدم؟؟؟؟؟:cryingf::imoksmiley: گفتم شايد نيميدوني ميشه بياي منم شنبه تا 4 شنبه تا بعد از ظهر می تونم با شنبه 17 هم صبح موافقم کلاس می پیچونیم آخ جون:persiana__hahaha: تعطيله خو...پيچوندن نداره ديگه:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده