bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: پس او یکی چی میشه؟ 45 و 4 میشه 49 تا که ... :JC_thinking: حق اون کسی که تقلب رسوند دیگه . بعد از اهدا جوایز معرفیش میکنم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: جاااااااااان؟ الهه من فقط میدونم رها و فک و فامیل یه تاپیک داره ... دیگه اسم و نسبت فامیلیتون رو نمیدونم ... :icon_pf (34): كتايونه:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ سلام...من اومدم حدس بزنم... arpak نیست؟؟ 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ اگه راهنماييت درسته جزو رها و فك و فامييله چرا به پست اول اضافه نميكني؟ 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: بگو بذار صاحبش بیاد اجازه بده بعد 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ چشماش آشناست تو آیینه دیدم....هینجا دیدم....بیرون دیدم..... منم؟ منم؟؟ منم؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ من که شک دارم جز فک و فامیل باشه 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ Sepideh.mt گفته است: چشماش آشناستتو آیینه دیدم....هینجا دیدم....بیرون دیدم..... منم؟ منم؟؟ منم؟؟؟ مشکوک میزنیا سپیده! bpcom گفته است: من که شک دارم جز فک و فامیل باشه فک کنم گمراهمون کرده! 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ ooraman گفته است: مشکوک میزنیا سپیده! اون سری یادته چقد سره کارمون گذاشتی؟؟؟؟ حالا نوبته توئه 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ حالا که فکر میکنم میبینم احتمالا اسیر دسیسه های این زهرای خبیس شدم :imoksmiley: من تو را خواهم کشت :brodkavelarg: راهنمایی غلط مینویسه تو برچسبها نامرد اما هنوز به اوریون امیدوارم ! 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ Sepideh.mt گفته است: اون سری یادته چقد سره کارمون گذاشتی؟؟؟؟حالا نوبته توئه خب به من شه! بنیاد این مسابقه بر سر کار گذاشتنه :4chsmu1: به هر حال اگه تو باشی همون کاری و میکنم که دفعه پیش وعدشو بهت داده بودم :167: یادته یا یادت بندازم ؟:167: 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ طبق قولت ساعت 8 اومدی راهنمایی کن من 3تا حدس بزنم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ راهنمایی چی شد پس؟ بگو زهرا من برنده ام... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ ooraman گفته است: خب به من شه! بنیاد این مسابقه بر سر کار گذاشتنه :4chsmu1: به هر حال اگه تو باشی همون کاری و میکنم که دفعه پیش وعدشو بهت داده بودم :167: یادته یا یادت بندازم ؟:167: دیش دیش گوبس:167: منم اون سری کلی وعده داده بودم بهت اگه من باشم یر به یر میشیم تازه پس شلوخ نکن بذار تمرکز کنم این چشمارو کجا دیدم 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ setiya گفته است: كتايونه:gnugghender: کتایون؟ نه بابا ... from_hell گفته است: سلام...من اومدم حدس بزنم... arpak نیست؟؟ خوش اومدی ... آرپاک هم ... فکر نکنم آرپاک باشه ... یعنی شبیه شه؟ آرپاک عکست رو بزار ببینمت گلم ... :shad: ooraman گفته است: مامانم نیست؟ آتیش پاره آتیش پاره؟ نه گلم ... آتیش پاره اسم کوچیکش چیه؟ :JC_thinking: معمار۶۷سبز گفته است: بگم بگم؟ به به فاطمه جان ... بفرمایید ... اصلاً تاپیک متعلق به خودتونه ... :flowerysmile: setiya گفته است: اگه راهنماييت درسته جزو رها و فك و فامييله چرا به پست اول اضافه نميكني؟ من کی گفتم جزء فک و فامیله؟ گفتم اسامی کاملشون رو بگید .... شاید باشه ... آخه فکر میکنم نصف جمعیت سایت جزء فامیلا باشن .. Sepideh.mt گفته است: چشماش آشناستتو آیینه دیدم....هینجا دیدم....بیرون دیدم..... منم؟ منم؟؟ منم؟؟؟ تو آینه ندیدی ... ملت ... حرف سپیده رو گوش نکنید ... bpcom گفته است: من که شک دارم جز فک و فامیل باشه عع ... خیلی هم ناز ... نگفتید فک و فامیل کی هستن ... :girl_in_dreams: Sepideh.mt گفته است: اون سری یادته چقد سره کارمون گذاشتی؟؟؟؟حالا نوبته توئه bme.masood گفته است: حالا که فکر میکنم میبینم احتمالا اسیر دسیسه های این زهرای خبیس شدم :imoksmiley:من تو را خواهم کشت :brodkavelarg: راهنمایی غلط مینویسه تو برچسبها نامرد اما هنوز به اوریون امیدوارم ! امیدوار نباش گلم ... ooraman گفته است: خب به من شه!بنیاد این مسابقه بر سر کار گذاشتنه :4chsmu1: به هر حال اگه تو باشی همون کاری و میکنم که دفعه پیش وعدشو بهت داده بودم :167: یادته یا یادت بندازم ؟:167: چی میگید به هم دیگه؟ واضح تر بگید ببینم اینجا چه خبره ... 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: طبق قولت ساعت 8 اومدی راهنمایی کن من 3تا حدس بزنم راهنمایی: رشتش مهندسی برق نیست ... کتایون گفته است: راهنمایی چی شد پس؟بگو زهرا من برنده ام... والا چه عرض کنم ؟ :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده