bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ پس او یکی چی میشه؟ 45 و 4 میشه 49 تا که ... :JC_thinking: حق اون کسی که تقلب رسوند دیگه . بعد از اهدا جوایز معرفیش میکنم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ جاااااااااان؟ الهه من فقط میدونم رها و فک و فامیل یه تاپیک داره ... دیگه اسم و نسبت فامیلیتون رو نمیدونم ... :icon_pf (34): كتايونه:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ سلام...من اومدم حدس بزنم... arpak نیست؟؟ 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اگه راهنماييت درسته جزو رها و فك و فامييله چرا به پست اول اضافه نميكني؟ 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ بگو بذار صاحبش بیاد اجازه بده بعد 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ چشماش آشناست تو آیینه دیدم....هینجا دیدم....بیرون دیدم..... منم؟ منم؟؟ منم؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ من که شک دارم جز فک و فامیل باشه 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ چشماش آشناستتو آیینه دیدم....هینجا دیدم....بیرون دیدم..... منم؟ منم؟؟ منم؟؟؟ مشکوک میزنیا سپیده! من که شک دارم جز فک و فامیل باشه فک کنم گمراهمون کرده! 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ مشکوک میزنیا سپیده! اون سری یادته چقد سره کارمون گذاشتی؟؟؟؟ حالا نوبته توئه 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ حالا که فکر میکنم میبینم احتمالا اسیر دسیسه های این زهرای خبیس شدم :imoksmiley: من تو را خواهم کشت :brodkavelarg: راهنمایی غلط مینویسه تو برچسبها نامرد اما هنوز به اوریون امیدوارم ! 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ اون سری یادته چقد سره کارمون گذاشتی؟؟؟؟حالا نوبته توئه خب به من شه! بنیاد این مسابقه بر سر کار گذاشتنه :4chsmu1: به هر حال اگه تو باشی همون کاری و میکنم که دفعه پیش وعدشو بهت داده بودم :167: یادته یا یادت بندازم ؟:167: 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ طبق قولت ساعت 8 اومدی راهنمایی کن من 3تا حدس بزنم 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ راهنمایی چی شد پس؟ بگو زهرا من برنده ام... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ خب به من شه! بنیاد این مسابقه بر سر کار گذاشتنه :4chsmu1: به هر حال اگه تو باشی همون کاری و میکنم که دفعه پیش وعدشو بهت داده بودم :167: یادته یا یادت بندازم ؟:167: دیش دیش گوبس:167: منم اون سری کلی وعده داده بودم بهت اگه من باشم یر به یر میشیم تازه پس شلوخ نکن بذار تمرکز کنم این چشمارو کجا دیدم 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ كتايونه:gnugghender: کتایون؟ نه بابا ... سلام...من اومدم حدس بزنم... arpak نیست؟؟ خوش اومدی ... آرپاک هم ... فکر نکنم آرپاک باشه ... یعنی شبیه شه؟ آرپاک عکست رو بزار ببینمت گلم ... :shad: مامانم نیست؟ آتیش پاره آتیش پاره؟ نه گلم ... آتیش پاره اسم کوچیکش چیه؟ :JC_thinking: بگم بگم؟ به به فاطمه جان ... بفرمایید ... اصلاً تاپیک متعلق به خودتونه ... :flowerysmile: اگه راهنماييت درسته جزو رها و فك و فامييله چرا به پست اول اضافه نميكني؟ من کی گفتم جزء فک و فامیله؟ گفتم اسامی کاملشون رو بگید .... شاید باشه ... آخه فکر میکنم نصف جمعیت سایت جزء فامیلا باشن .. چشماش آشناستتو آیینه دیدم....هینجا دیدم....بیرون دیدم..... منم؟ منم؟؟ منم؟؟؟ تو آینه ندیدی ... ملت ... حرف سپیده رو گوش نکنید ... من که شک دارم جز فک و فامیل باشه عع ... خیلی هم ناز ... نگفتید فک و فامیل کی هستن ... :girl_in_dreams: اون سری یادته چقد سره کارمون گذاشتی؟؟؟؟حالا نوبته توئه حالا که فکر میکنم میبینم احتمالا اسیر دسیسه های این زهرای خبیس شدم :imoksmiley:من تو را خواهم کشت :brodkavelarg: راهنمایی غلط مینویسه تو برچسبها نامرد اما هنوز به اوریون امیدوارم ! امیدوار نباش گلم ... خب به من شه!بنیاد این مسابقه بر سر کار گذاشتنه :4chsmu1: به هر حال اگه تو باشی همون کاری و میکنم که دفعه پیش وعدشو بهت داده بودم :167: یادته یا یادت بندازم ؟:167: چی میگید به هم دیگه؟ واضح تر بگید ببینم اینجا چه خبره ... 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۰ طبق قولت ساعت 8 اومدی راهنمایی کن من 3تا حدس بزنم راهنمایی: رشتش مهندسی برق نیست ... راهنمایی چی شد پس؟بگو زهرا من برنده ام... والا چه عرض کنم ؟ :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده