bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 شما؟ معرفی نمیکنم ریا نشه از محمد نپرسی چون نمیتونه دروغ بگه هییییی زندگییییی ، چه کنم که دلرحمم . باشه چون خیلی اصرار کردی باز شد 2
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 خواهش میکنم حالا میینی :brodkavelarg: کم نباشه یه موقع ؟ اما این حدس اخریت پاسیبله باشه ...می نگریم ... نخیر ... پاسیبل نیست .... 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 برچسب ها :مسابقه تشخیص هویت ، شماره پانزده, یعنی کی می تونه باشه؟, رها و فک و فامیل؟ این قضیه مشکوکه راهنمایی مخفی بود فک کنم چه کفشی کردم در اختیار عام قرار دادم علم خویش را بلکه استفاده برید و رستگار گردید همانا زکات علم پخش و پلا کردنه ان است 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 معرفی نمیکنم ریا نشه از محمد نپرسی چون نمیتونه دروغ بگه هییییی زندگییییی ، چه کنم که دلرحمم . باشه چون خیلی اصرار کردی باز شد این قضیه مشکوکه راهنمایی مخفی بود فک کنم چه کفشی کردم در اختیار عام قرار دادم علم خویش را بلکه استفاده برید و رستگار گردید همانا زکات علم پخش و پلا کردنه ان است :girl_in_dreams: 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 باشه ...می نگریم ... نخیر ... پاسیبل نیست .... میبینی که هست اصلا حالا که اینطور شد حدس دومم هم خانومه ستیا پس 2 تا حدسم شد اوریون و ستیا :persiana__hahaha: 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 زن عموی منه یعنی؟ستی؟ نه ... ستی نیست ... حدس دوم رو بزن ... 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 میبینی که هست اصلا حالا که اینطور شد حدس دومم هم خانومه ستیا پس 2 تا حدسم شد اوریون و ستیا :persiana__hahaha: شما حدست رو بزن ولی قبول نیست ... یعنی چی؟ دارین تقلب می کنین ... :w00: 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 زن عموی منه یعنی؟ستی؟ کتی از راهنمایی من استفاده کردی جواب منو زودتر گفتییییییی دیگه سوال هوش واست نمیذارم :brodkavelarg: حدستو پس بگیر اتش بس ، بیا امتیازمونو تقسیم کنیم 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 شما حدست رو بزن ولی قبول نیست ... یعنی چی؟ دارین تقلب می کنین ... :w00: خودت تقلب رسوندی خب منم که باهوووووووووش زودی فهمیدم ستی درسته ، فرافکنی نکن :167: 3
کتایون 15177 ارسال شده در 12 تیر، 2011 کتی از راهنمایی من استفاده کردی جواب منو زودتر گفتییییییی دیگه سوال هوش واست نمیذارم :brodkavelarg: حدستو پس بگیر اتش بس ، بیا امتیازمونو تقسیم کنیم زهرا که میگه غلطه...:icon_pf (34): باشه اگه بردیم تقسیم می کنیم... 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 کتی از راهنمایی من استفاده کردی جواب منو زودتر گفتییییییی دیگه سوال هوش واست نمیذارم :brodkavelarg: حدستو پس بگیر اتش بس ، بیا امتیازمونو تقسیم کنیم نازی نازی... کلاً حدسات قبول نیست ... حالا فرق نداره دیر یا زود بگی ... خودت تقلب رسوندی خب منم که باهوووووووووش زودی فهمیدم ستی درسته ، فرافکنی نکن :167: نخیر ... :ws28: 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 زهرا که میگه غلطه...:icon_pf (34):باشه اگه بردیم تقسیم می کنیم... مسعود ببین، کتایون به حرف من گوش میده ... میگم اشتباهه یعنی اشتباهه ... نخیر ... نمیزارم امتیازارو تقسیم کنید ... 3
کتایون 15177 ارسال شده در 12 تیر، 2011 مسعود ببین، کتایون به حرف من گوش میده ... میگم اشتباهه یعنی اشتباهه ... نخیر ... نمیزارم امتیازارو تقسیم کنید ... من خیلی حرف گوش کنم زهرا... مال منه دیگه 50 امتیاز؟ 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 من خیلی حرف گوش کنم زهرا...مال منه دیگه 50 امتیاز؟ اگر درست باشه ... باید بررسی شه کی اول حدس زده ... :icon_pf (19): ولی اگر اشتباه باشه.......... 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 مسعود ببین، کتایون به حرف من گوش میده ... میگم اشتباهه یعنی اشتباهه ... نخیر ... نمیزارم امتیازارو تقسیم کنید ... کتایون سادس ، نمیدونه که پینوکیو شاگرد چوپان روغگو بود اونم شاگرد تو چی گفتم اصلا واسه اینکه حقانیت خودمو ثابت کنم یه عهدی میبندم که اگه این 2تا حدسم اشتباه بود واسه همیشه میرم تا دیگه منو از مسابقات حذف نکنین باز منو مجبور نکن از دستهای پشت پرده استفاده ببرم و کلا قوانین تاپیک و عوض کنم خلاصه اگه رفتم بدونین که زهرا دل منو شکست :imoksmiley: 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 اگر درست باشه ... باید بررسی شه کی اول حدس زده ... :icon_pf (19): ولی اگر اشتباه باشه.......... اولا که مسعود اشتب نمیکنه پس درسته منو کتایون هم که نداریم بابا ، مهم حدسه بود که 2تایی گفتیم (من دیرتر ) 45تا بده کتی منم 4تا بسه واسم 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 کتایون سادس ، نمیدونه که پینوکیو شاگرد چوپان روغگو بود اونم شاگرد تو چی گفتم اصلا واسه اینکه حقانیت خودمو ثابت کنم یه عهدی میبندم که اگه این 2تا حدسم اشتباه بود واسه همیشه میرم تا دیگه منو از مسابقات حذف نکنین باز منو مجبور نکن از دستهای پشت پرده استفاده ببرم و کلا قوانین تاپیک و عوض کنم خلاصه اگه رفتم بدونین که زهرا دل منو شکست :imoksmiley: :jawdrop: خلاصه اینکه ... من میرم ... 2-3 ساعت دیگه میام ... اگر خواستید حدس بزنید که خیلی هم خوب ... ببینم صحبت های خارج از تاپیک کردید یا پشت سرم غیبت کردید یا با دست های پشت پرده دست دادید و اینا، من می دونم و شما ......... فعلاً ... :icon_pf (44): 3
partow 25305 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 2011 اولا که مسعود اشتب نمیکنه پس درسته منو کتایون هم که نداریم بابا ، مهم حدسه بود که 2تایی گفتیم (من دیرتر ) 45تا بده کتی منم 4تا بسه واسم پس او یکی چی میشه؟ 45 و 4 میشه 49 تا که ... :JC_thinking: 3
bme.masood 5832 ارسال شده در 12 تیر، 2011 :jawdrop: خلاصه اینکه ... من میرم ... 2-3 ساعت دیگه میام ... اگر خواستید حدس بزنید که خیلی هم خوب ... ببینم صحبت های خارج از تاپیک کردید یا پشت سرم غیبت کردید یا با دست های پشت پرده دست دادید و اینا، من می دونم و شما ......... فعلاً ... :icon_pf (44): 3
ارسالهای توصیه شده