partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ goddess_s گفته است: کتی جون عمه درگوش خودم بگو!میدونی شوما؟ نخیر ... کتی اصلاً نمیشناسش ... کتی اصلاً ندیدش... 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ آره عمه زهرا راست میگه من اصلا نمی دونم کیه... راهنماییم که نمی کنه... 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: مطمئنی؟ پس بزار یکم فکر کنم ... آپرین اگه به نتیجه نرسیدی تقلب بدم بهت 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ سلام زهرا بگو کجاییه شاید من باشم 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: آره عمه زهرا راست میگه من اصلا نمی دونم کیه...راهنماییم که نمی کنه... عمه زهرا؟ اصلاً به اسم زهرا نمیاد عمه پیشوندش باشه ... :167: راهنمایی... شب ... :shad: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: نخیر ... کتی اصلاً نمیشناسش ... کتی اصلاً ندیدش... گول نمالین سرمو؟ هوم؟ خب ی راهنمایی بکن حداقل! با خاندان من نسبت داره یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: آپرین اگه به نتیجه نرسیدی تقلب بدم بهت آهان ... پس تو کار تقلبی ... دیگه مطمئناً حدسات قبول نیست .... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: عمه زهرا؟ اصلاً به اسم زهرا نمیاد عمه پیشوندش باشه ... :167: راهنمایی... شب ... :shad: نه اصلش اینه... آره عمه،زهرا راست میگه.......................... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ Sepideh.mt گفته است: سلام زهرا بگو کجاییه شاید من باشم نبدونم ... نخیر ... تو نیستی ... راهنمایی ...شب ... همه ساعت 8 اینجا باشید ... می خوام راهنمایی کنم .. goddess_s گفته است: گول نمالین سرمو؟هوم؟ خب ی راهنمایی بکن حداقل! با خاندان من نسبت داره یا نه؟ خاندانتو نام ببر ... شاید باشه ... 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: سیما نیست ... منتظر حدس بعدیت هستیم ... :shad: حداقل بگو کجایی هست ؟ nazfar گفته است: الان که این راهنمایی رو گفتی کلی اسم یادم اومد که میشناسم میگما افسانه؟ sina-civil گفته است: میدونم...Afsaneh.M ای بابا چرا همه ی تشخیص هویتها میگن منم ؟ :icon_pf (34): من قبلنا تشخیص هویت شماره 9 بودم ... دیگه نیستم partow گفته است: کل پست اولم راهنمایی بود که .... :167: عکسشم که هست ... یه راهنمایی دیگه : دانشجو هستن برای آبجی من درست راهنمایی کن :w00: sina-civil گفته است: طرح شماره 4:icon_gol: :w58::w58: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: نه اصلش اینه...آره عمه،زهرا راست میگه.......................... :ws28: ببخشید حواسم نبود ... خیلی هم ناز ... حداقل یه حدس بزن ... حدس دوم رو بزار واسه فردا، پس فردا، دو سه چهار روز بعد ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: :ws28: ببخشید حواسم نبود ... خیلی هم ناز ... حداقل یه حدس بزن ... حدس دوم رو بزار واسه فردا، پس فردا، دو سه چهار روز بعد ... نه حدسام حیف میشه اخه... 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: آهان ... پس تو کار تقلبی ... دیگه مطمئناً حدسات قبول نیست .... منو بگو میخواستم کمکت کنم اصلا حالا که اینطور شد ساعت 7.59 بیاین خودم جوابو میگم که حالشو ببرید 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ Afsaneh.M گفته است: حداقل بگو کجایی هست ؟ نمیشه الآن بگم ... ای بابا چرا همه ی تشخیص هویتها میگن منم ؟ :icon_pf (34): من قبلنا تشخیص هویت شماره 9 بودم ... دیگه نیستم ملت رو گمراه نکن ... میشه کسی که قبلاً شرکت کرده هم باشه ... دیگه خودتون بگیرید چی گفتم ... برای آبجی من درست راهنمایی کن :w00: اون موقع یه راهنمایی کردم اونم واسه یکتا بود ... :w58::w58: :shad: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: نه حدسام حیف میشه اخه... نخیر ... هیچیشون نمیشه ... bme.masood گفته است: منو بگو میخواستم کمکت کنم اصلا حالا که اینطور شد ساعت 7.59 بیاین خودم جوابو میگم که حالشو ببرید لطف داری ... ولی کسی نمیاد ... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتی-سیما-اوری-رها-ستی- بقیشو یاد اومد بازم میگم بت! 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ نقل قول ملت رو گمراه نکن ... میشه کسی که قبلاً شرکت کرده هم باشه ... دیگه خودتون بگیرید چی گفتم ... فرا فکنی ؟ گمراهی ؟ تشویش افکار عمومی ؟ از خود دوریه افکار ! ؟ دروغگویی در نواندیشان ؟ راهنمایی غلط ؟ سعی در از بین بردن فرصت افراد ؟ تاپیک قفل شد :167: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ goddess_s گفته است: کتی-سیما-اوری-رها-ستی-بقیشو یاد اومد بازم میگم بت! بقیشو یادت نیست ... :icon_pf (34): باشه ... بازم بگو ... نسبتا هم بگو ... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: فرا فکنی ؟ گمراهی ؟ تشویش افکار عمومی ؟ از خود دوریه افکار ! ؟ دروغگویی در نواندیشان ؟راهنمایی غلط ؟ سعی در از بین بردن فرصت افراد ؟ تاپیک قفل شد :167: شما؟ 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: لطف داری ... ولی کسی نمیاد ... خواهش میکنم حالا میینی :brodkavelarg: goddess_s گفته است: کتی-سیما-اوری-رها-ستی-بقیشو یاد اومد بازم میگم بت! کم نباشه یه موقع ؟ اما این حدس اخریت پاسیبله 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده