partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ sina-civil گفته است: میدونم...Afsaneh.M نخیر ... افسانه نیست ... nazfar گفته است: اشتباه تایپ شد. میخواستم بگم سحر(نایتینگل):4chsmu1: غلط گیر دارم بدم خدمتت:persiana__hahaha: آرههههههه ... اشتباه تایپی بود .... سحر هم نیست ... 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ نقل قول 5- دانشجو هم هست ... وای الان متوجه شدم کیه . اما نمیگم که مسابقه تموم نشه نمیدونم چرا کسی نفهمید جوابو با این راهنمایی که کردی 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: وای الان متوجه شدم کیه . اما نمیگم که مسابقه تموم نشه نمیدونم چرا کسی نفهمید جوابو با این راهنمایی که کردی آفرین ... تو فهمیدی؟ بدو بگو ... 50 امتیازه ها ... :shad: 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: آفرین ... تو فهمیدی؟ بدو بگو ... 50 امتیازه ها ... :shad: من همیشه میفهمم تا شب به همه فرصت میدم اگه نگفتن ، خودم میگم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: من همیشه میفهمم تا شب به همه فرصت میدم اگه نگفتن ، خودم میگم باشه ... 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ من بازم نمی دونم.... نزنی هاااااااااااا... 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: من بازم نمی دونم....نزنی هاااااااااااا... مشکوک میزنی کتایون هااااااا نکنه خودتی داری فرا فکنی میکنی ارهههههه ؟ :167: این حدس نبود هاااااااا 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ اوخی چه نانازه بادکنکشو می دین من؟ می گما این اوریون جون من نیست؟:w127: 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ pari daryayi گفته است: اوخی چه نانازهبادکنکشو می دین من؟ می گما این اوریون جون من نیست؟:w127: من قبلا حدسیدم 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: من بازم نمی دونم....نزنی هاااااااااااا... خب ... من که میدونم که میدونی ... بگو ببینم ... :167: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ با من نسبت داره؟ زن داداشم یا برادر زادم! هوم؟ 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: مشکوک میزنی کتایون هااااااا نکنه خودتی داری فرا فکنی میکنی ارهههههه ؟ :167: این حدس نبود هاااااااا منم همچین فکری رو می کنم ... pari daryayi گفته است: اوخی چه نانازهبادکنکشو می دین من؟ می گما این اوریون جون من نیست؟:w127: نخیر ... بادکنکش می ترکه ... اریون؟ نه ... :JC_thinking: اریون عکست رو میدی منم ببینم ...؟ bme.masood گفته است: من قبلا حدسیدم تو حدسات قبول نیست ... تا حالا اسم 12 نفر رو گفتی ... 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ sina-civil گفته است: طرح شماره 4:icon_gol: partow گفته است: خب ... من که میدونم که میدونی ... بگو ببینم ... :167: باور كن اگه بدونم یه ذره بیشتر راهنمایی کن ... 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ goddess_s گفته است: با من نسبت داره؟زن داداشم یا برادر زادم! هوم؟ جاااااااااان؟ الهه من فقط میدونم رها و فک و فامیل یه تاپیک داره ... دیگه اسم و نسبت فامیلیتون رو نمیدونم ... :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: باور كن اگه بدونم یه ذره بیشتر راهنمایی کن ... کتی جون عمه درگوش خودم بگو! میدونی شوما؟ 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: تو حدسات قبول نیست ... تا حالا اسم 12 نفر رو گفتی ... با منیییییییی ؟ من فقط اوری رو گفتم میکشمت هااااااا :brodkavelarg: 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ کتایون گفته است: باور كن اگه بدونم یه ذره بیشتر راهنمایی کن ... دیگه اینکه ... شب یه راهنماییه دیگه میکنم ... اگر نتونستی بگی ........... 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ partow گفته است: جاااااااااان؟ الهه من فقط میدونم رها و فک و فامیل یه تاپیک داره ... دیگه اسم و نسبت فامیلیتون رو نمیدونم ... :icon_pf (34): چه بهتر پس شاید فامیل دراومد منم بردم! پس من حدس میزنم با من ی نسبتی داشته باشه!!!!:Laie_28: 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ bme.masood گفته است: با منیییییییی ؟ من فقط اوری رو گفتم میکشمت هااااااا :brodkavelarg: مطمئنی؟ پس بزار یکم فکر کنم ... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۰ goddess_s گفته است: چه بهتر پس شاید فامیل دراومد منم بردم!پس من حدس میزنم با من ی نسبتی داشته باشه!!!!:Laie_28: باشه ... ادامه بده ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده