Peyman 16150 ارسال شده در 8 فروردین، 2010 سلام به همه دوستان عزیزم :icon_pf (44): از همه اعضای تالار مهندسی مواد و متالورژی درخواست می کنم که تو این تاپیک خودشون رو معرفی کنند و زمینه فعالیتشان را در صورت تمایل بنویسند. اول از خودم ! پیمان 27 سال مواد - شناسایی، انتخاب و روش ساخت مواد فلزی (ارشد) گرایش لیسانس: متالورژی صنعتی علایق : آهن و فولاد، کامپوزیت، ریخته گری در حال حاضر با یکی از اساتید دانشگاه به صورت خصوصی و پروژه ای (در زمینه آهن و فولاد) مشغول به کارم. به یه کتاب ریخته گری هم مشغولم که تا اواسط بهمن آماده تحویل به ناشر می شه ! :icon_gol: 14
Avenger 19333 ارسال شده در 8 فروردین، 2010 سلام من وحیدم لیسانس متالورزی صنعتی 28 سلامه ولی تو رشته خودم فعالیت نمیکنم ولی اگه کمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم 6
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2010 خیلی خوش اومدی وحید جان ! هر نظری در مورد هر قسمت که داشته باشی، من استقبال می کنم ! حتی اگر تو رشته خودت هم فعالیت نکنی، بازم یه کارشناس متالورژی هستی و صاحب نظر ! :icon_gol: 3
ghasem motamedi 47 ارسال شده در 11 فروردین، 2010 من ghasem motamediگرایش متالورژی استخراجی دانشگاه نجف آباد 22ساله ساکن اصفهان هستم.امید وارم بتوانم در زمینه علمی در این سایت فعالیت کنم. 3
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 11 فروردین، 2010 خیلی خوش اومدی قاسم جان !! قطع یقین آقا قاسم حضورت مفید و موثره !! هر پیشنهاد و انتقادی که داشته باشی، من استقبال می کنم ! موفق باشی ! :icon_gol: 2
IronMan 66 ارسال شده در 16 فروردین، 2010 سلام من هم جدید ترین عضو گروه مهندسی مواد متالورژی هستم. 27 ساله شما منو امیرعلی صدا کنید! لیسانس مهندسی متالورژی صنعتی فوق لیسانس شناسایی و انتخاب مواد توضیح تکمیلی: رفیق گرمابه و گلستان پیمان خان 4
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2010 مخلصم امیر خان! خیلی خوش اومدی !! هر نظری در مورد هر قسمت که داشته باشی، من استقبال می کنم ! امیدوارم فرصت کنی، بیشتر به اینجا سر بزنی ! 2
Amin 6457 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 سلام من هم امین هستم .پسر خاله من هم مهندسی متالوژی می خوند و 2 سالی پیش ما زندگی میکرد برا ی همین نا اشنا نیستم با این رشته امیدوارم بتونم با کمک شما معلومات خودمو بیشتر کنم :w139: 3
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2010 امین خان حضورت در تالار مواد باعث افتخاره !! :icon_gol: 2
rahele_s 6472 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 سلام من راحله هستم 20 ساله دانشجوی مهندسی مواد-سرامیک فکر کنم کوچکترین فرد از جمع دوستان باشم:girl_blush2: به هر حال اشنایی با دوستان عزیز باعث افتخار منه:wubpink:
rahele_s 6472 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 سلام من راحله هستم 20 ساله دانشجوی مهندسی مواد-سرامیک فکر کنم کوچکترین فرد از جمع دوستان باشم:girl_blush2: به هر حال اشنایی با دوستان عزیز باعث افتخار منه:wubpink: 8
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2010 راحله خانم، خیلی خوش اومدید !! باعث افتخاره حضور شما به عنوان اولین بانو در تالار مهندسی مواد. موفق باشید. :icon_gol: 4
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2010 راحله خانم، خیلی خوش اومدید !! باعث افتخاره حضور شما به عنوان اولین بانو در تالار مهندسی مواد. موفق باشید. :icon_gol: 4
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 درود ! منم 21 سالمه دانشجوي كارشناسي اين رشته هستم (گرايش سراميك) با اينكه بشخصه از اين رشته خوشم نمياد ولي رشته ي آينده داريه ! 4
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2010 شادمهر جان خیلی خوش اومدی ! امیدوارم بتونیم از دانش و اطلاعاتت تو این تالار هم استفاده کنیم. موفق باشی ! 2
mohsen_org 228 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2010 منم 25 سالمه، دانشجوی رشته شناسایی و انتخاب مواد هستم و در دانشگاه نجف آباد تحصیل می کنم 5
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2010 خیلی خوش آمدی محسن جان خب ما هم رشته ایم ! امیدوارم در تالار مواد، خصوصا برای فعال تر کردن بخش نرم افزارهای مواد، از دانش و توانایی های شما بهره مند شویم. 3
mohsen_d 946 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2010 سلام خدمت هم رشته اي ها منم 24 سالمه ليسانس متالورژي صنعتي دارم از دانشگاه کرج 5
Peyman 16150 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2010 سلام آقا محسن، خیلی خوش آمدی باعث افتخاره حضور شما در انجمن نواندیشان و در تالار مهندسی مواد و متالورژی امیدوارم بتوانیم از دانش و تجربیات شما در این انجمن علمی بهره مند شویم. 2
ebi6179 23 ارسال شده در 27 خرداد، 2010 سلام بچه ها من ابراهیم، ترم آخر موادم!!! یه کم عملیات حرارتی کار کردم پایان نامه ام تولید کامپوزیت Al\SiC بوده الانم دارم در مورد مواد نانو کار میکنم در مورد آلیاژهای حافظه دار و نانوتیوب های کربنی هم یه سری مطالعات داشتم خوشحال میشم ...!!! 4
ارسال های توصیه شده