- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۰ به گزارش سرويس دانش و فناوري برنا به نقل از پايگاه اينترنتي ام.اس.ان. بي سي، پژوهشگران دانشگاه هاروارد با بررسي ژنهاي 47 هزار نفر و بيش از 300 هزار عامل ژنتيكي اعلام كردند، دي.ان.اي. (dna) عامل اصلي تعيين كننده ميزان تمايل افراد به قهوه است. به گفته پژوهشگران، 2 ژن به نامهاي cyp1a2 و ahr، از عوامل اصلي تاثيرگذار در ميزان تمايل افراد به قهوه و نوشيدنيهاي كافئيندار است. ژن cyp1a2 با سوخت و ساز كافئين در بدن مرتبط است و ژن ahr نيز تنظيم كننده ميزان cyp1a2 است. نيل كاپراسو سرپرست محققان در موسسه سرطان شناسي آمريكا در اين خصوص تصريح كرد: پيشتر تاثيرات ژنتيك در ابتلا به بيماريها بررسي شده بود، اما اين اولين مرتبه است كه رابطه ژنتيك و برنامههاي غذايي مورد بررسي قرار گرفته است. وي همچنين به ميزان مصرف بالاي قهوه و ديگر نوشيدنيهاي كافئيندار همچون نوشيدنيهاي گازدار اشاره كرده و افزود: كافئين بر روان افراد تاثير ميگذارد و به سبب تاثيرات خاص ژنتيكي، ترك آن تاثيرات بسياري بر روحيه و رفتارهاي شخص خواهد داشت. كاپراسو ادامه داد: نتيجه اين تحقيقات در كشف استفادههاي درماني از كافئين و بررسي تاثيرات اين ماده بر سلامتي تاثير گذار است. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده