رفتن به مطلب
- Nahal -

علاقه‌مندي به نوشيدن قهوه ژنتيكي است

پست های پیشنهاد شده

به گزارش سرويس دانش و فناوري برنا به نقل از پايگاه اينترنتي ام.اس.ان. بي سي، پژوهشگران دانشگاه هاروارد با بررسي ژن‌هاي 47 هزار نفر و بيش از 300 هزار عامل ژنتيكي اعلام كردند، دي.ان.اي. (dna) عامل اصلي تعيين كننده ميزان تمايل افراد به قهوه است.

 

به گفته پژوهشگران، 2 ژن به نام‌هاي cyp1a2 و ahr، از عوامل اصلي تاثيرگذار در ميزان تمايل افراد به قهوه و نوشيدني‌هاي كافئين‌دار است.

 

ژن cyp1a2 با سوخت و ساز كافئين در بدن مرتبط است و ژن ahr نيز تنظيم كننده ميزان cyp1a2 است.

 

نيل كاپراسو سرپرست محققان در موسسه سرطان شناسي آمريكا در اين خصوص تصريح كرد: پيشتر تاثيرات ژنتيك در ابتلا به بيماري‌ها بررسي شده بود، اما اين اولين مرتبه است كه رابطه ژنتيك و برنامه‌هاي غذايي مورد بررسي قرار گرفته است.

 

وي همچنين به ميزان مصرف بالاي قهوه و ديگر نوشيدني‌هاي كافئين‌دار همچون نوشيدني‌هاي گازدار اشاره كرده و افزود: كافئين بر روان افراد تاثير مي‌گذارد و به سبب تاثيرات خاص ژنتيكي، ترك آن تاثيرات بسياري بر روحيه و رفتارهاي شخص خواهد داشت.

 

كاپراسو ادامه داد: نتيجه اين تحقيقات در كشف استفاده‌هاي درماني از كافئين و بررسي تاثيرات اين ماده بر سلامتي تاثير گذار است.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...