Afsaneh.M 19632 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع چهارمین دوره مسابقه عکس ابر انتخاب شد... عکس ها میتونه یا فقط ابر باشه یا ترکیبی از کوه و ابر و ... ولی باید سوژه اصلی ابر باشه شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برام بفرستید ،حتما نام محل عکسبرداری رو بنویسید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز جمعه 26 فروردین 90/01/26 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. نفر اول 200 امتیاز + ( نمایش مدال عکاس برتر در جعبه مدال های کاربر ) نفر دوم 150 امتیاز نفر سوم 100 امتیاز نفر چهارم 75 امتیاز نفر پنجم 50 امتیاز 54 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ جان من این دفه دیگه خودت شرکت نکن افسانه بذار منم رنگ مدالو ببینم راست میگه ... :icon_pf (19): 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ یه عکس چند ماه پیش گرفتم الان میفرستم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ همونو بوگو!یکی نیست بگه این مدال ها به هیشکی وفا نکرده بابام جان...:smiley (18): بیا من برات ردبول وا کنم: ممد حسن...ای اسطوره ی عکاسی....خواهش میکنم قدم رنجه کن و پوز این مدال آوران عکاسی رو بزن! بابا من خبر دارم امین. اینا کلون مخورن سر این مدالا!!! من اصلا حاضر نیستم تو این باند بازیا وارد بشم :smiley (18): یه عکس چند ماه پیش گرفتم الان میفرستم:4chsmu1: تو حتما برنده میشی 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ تو حتما برنده میشی :4chsmu1: عکسامون که به پای عکسای شما نمیرسه خدا به داد ابرای بیچاره که قرار شکار بشن برسه:w821: شرکت کردم:2525s: رقیب میطلبم:167: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ :4chsmu1: عکسامون که به پای عکسای شما نمیرسه خدا به داد ابرای بیچاره که قرار شکار بشن برسه:w821: شرکت کردم:2525s: رغیب میطلبم:167: شما کی باشی که بخوای رقیب ما باشی؟! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ شما کی باشی که بخوای رقیب ما باشی؟! علامت مخصوص عکاس بزرگ رو نشون بدم؟:167: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ علامت مخصوص عکاس بزرگ رو نشون بدم؟:167: خب نشون بده. حالا تو کی هستی این وسط؟ :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ خب نشون بده. حالا تو کی هستی این وسط؟ :smiley (18): هنرمند و عکاس بزرگ ستی جون به جای این حرفا برو یه ابر شکار کن:w00: این دفعه اول میشم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ تا الان 3 نفر عکس فرستادن 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ کاشکی میشد بیشتر از یکی فرستاد :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع چهارمین دوره مسابقه عکس ابر انتخاب شد... عکس ها میتونه یا فقط ابر باشه یا ترکیبی از کوه و ابر و ... ولی باید سوژه اصلی ابر باشه شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برام بفرستید ،حتما نام محل عکسبرداری رو بنویسید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز جمعه 26 فروردین 90/01/26 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. نفر اول 200 امتیاز + ( نمایش مدال عکاس برتر در جعبه مدال های کاربر ) نفر دوم 150 امتیاز نفر سوم 100 امتیاز نفر چهارم 75 امتیاز نفر پنجم 50 امتیاز :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ من نوشابه نمیخورم برا من دلستر باز کنید چه خوش اشتها هنرمند و عکاس بزرگ ستی جون به جای این حرفا برو یه ابر شکار کن:w00: این دفعه اول میشم:gnugghender: آخی.... خیلی دوس داری اول بشی؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سطح مسابقه بالاست؟؟؟ میشه امیدی داشت؟؟؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ سطح مسابقه بالاست؟؟؟ میشه امیدی داشت؟؟؟ :icon_pf (34): تا الان که فقط 6 نفر عکس فرستادن... عکس ها خوبه امید داشته باش ایشالا که یکی از برنده ها باشه 1 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ تو ای فصل تو شهر ما ابر نیست خو چکار کنم هوای جنوب خوزستان که معروفه 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ من هم اگه بتونم شرکت میکنم.... . اگه.... لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ آخ جون منم دوست دارم شرکت کنم ولی آخه تو شهر کجا یه ابر درست حسابی گیر میاد یا یه نمای خوب؟!! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۰ تو ای فصل تو شهر ما ابر نیست خو چکار کنم هوای جنوب خوزستان که معروفه بهونه نیار برو یه جای دیگه عکس بگیر من هم اگه بتونم شرکت میکنم..... اگه.... :icon_gol: شلوخ نکنین خودم قراره اول بشم آخ جون منم دوست دارم شرکت کنم ولی آخه تو شهر کجا یه ابر درست حسابی گیر میاد یا یه نمای خوب؟!! چرا تو شهر هم گیر میاد نشد بند و بساطو جمع کن برو خارج از شهر پیکنیک یه عکس خوشگل هم بگیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده