سمندون 19437 ارسال شده در 8 تیر، 2011 سلام و خسته نباشید . با توجه به علاقه و استقبال بی نظیر برای یادگیری زبان آلمانی این تاپیک زده شده برای برنامه ریزی و برنامه های مختلف آموزشی:4chsmu1: 24
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2011 به به عجب اعلام آمادگی پر شور و حرارتی . خوب اقایان و خانوم ها چون احیاج به راهنما داریم صبر میکنیم تا مستر پیمان تشیف بیارن . 8
amin 202 مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2011 به به عجب اعلام آمادگی پر شور و حرارتی .خوب اقایان و خانوم ها چون احیاج به راهنما داریم صبر میکنیم تا مستر پیمان تشیف بیارن . اونجا الان 2:30ه....ممد الان وسط نهارشه....فک نکنم بیاد! تو اول از حالت مخفی بیا بیرون....:w00:
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2011 اونجا الان 2:30ه....ممد الان وسط نهارشه....فک نکنم بیاد!تو اول از حالت مخفی بیا بیرون....:w00: اسپم نکن پسر جان:persiana__hahaha:نمیام بیرون بچه ها مزالبی که پیمان تو این قسمت گذاشته خیلی عالی هستن یه سری پاورپوینت های خیلی خوب هست .من دانلودشون کردم قبلا. مجموعه آلمانی چرا که نه هم هست /یه نگاهی بندازین . در ضمن ویفری بیا نظراتتو بگو دیگهههههههههه:w00: 5
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 تیر، 2011 کار خوبیه ... موفق باشید Ich liebe Deutsch Sprache اگه درست باشه البته .. 4
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2011 کار خوبیه ... موفق باشید Ich liebe Deutsch Sprache اگه درست باشه البته .. فک میکنم درست باشه خودت چی؟:w127::w00: 3
سمندون 19437 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2011 خودم چی .؟؟؟... اذیت میکنیا .... خودت وقت نداری ؟میخوای باد بگیری؟ 1
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 تیر، 2011 آها .. نه .. دورادور حواسم بهتون هست .. برید جلو نترسید ..... وقت یادگیری ندارم ..... 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2011 اذیت میکنیا ....خودت وقت نداری ؟میخوای باد بگیری؟ باد چی رو بگیره؟ دوچرخت پنچر شده؟! ببرش بده تعمیرکار خو... آها .. نه .. دورادور حواسم بهتون هست .. برید جلو نترسید ..... وقت یادگیری ندارم ..... خوب حداقل بیا یاد بده....:w00:
CodePlus 15426 ارسال شده در 8 تیر، 2011 باد چی رو بگیره؟دوچرخت پنچر شده؟! ببرش بده تعمیرکار خو... خوب حداقل بیا یاد بده....:w00: چی ؟ آلمانی؟!! کلا 4 تا جمله بلدم ...
amin 202 مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2011 چی ؟ آلمانی؟!! کلا 4 تا جمله بلدم ... دولوخ نگو....ازون خندت معلومه که بیشتر بلدی....Im takh tetum!!:w00:
hodaa 5488 ارسال شده در 8 تیر، 2011 من دوست دارم فرانسه یاد بگیرم....حالا که واسه اون داوطلب نیست به آلمانی هم راضیم:4chsmu1: فقط چطوری میخوایم تلفظ ها رو یاد بگیریم؟آخه اینجا فقط حالت نوشتاری داره دیگه:JC_thinking: 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 8 تیر، 2011 من دوست دارم فرانسه یاد بگیرم....حالا که واسه اون داوطلب نیست به آلمانی هم راضیم:4chsmu1:فقط چطوری میخوایم تلفظ ها رو یاد بگیریم؟آخه اینجا فقط حالت نوشتاری داره دیگه:JC_thinking: اول باهاس لغاتو معنیشو بدونیو با جمله بندیاش آشنا بشی تا بعد بتونی آلمانی صوبت کنی! تو مراتب آموزشیم همیشه speaking مرحله ی آخره...
ارسال های توصیه شده