سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سلام و خسته نباشید . با توجه به علاقه و استقبال بی نظیر برای یادگیری زبان آلمانی این تاپیک زده شده برای برنامه ریزی و برنامه های مختلف آموزشی:4chsmu1: 24 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ سیلام... منم اعلام آمادگی میکنم... الله و اکبر... 10 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ به به عجب اعلام آمادگی پر شور و حرارتی . خوب اقایان و خانوم ها چون احیاج به راهنما داریم صبر میکنیم تا مستر پیمان تشیف بیارن . 8 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ به به عجب اعلام آمادگی پر شور و حرارتی .خوب اقایان و خانوم ها چون احیاج به راهنما داریم صبر میکنیم تا مستر پیمان تشیف بیارن . اونجا الان 2:30ه....ممد الان وسط نهارشه....فک نکنم بیاد! تو اول از حالت مخفی بیا بیرون....:w00: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا الان 2:30ه....ممد الان وسط نهارشه....فک نکنم بیاد!تو اول از حالت مخفی بیا بیرون....:w00: اسپم نکن پسر جان:persiana__hahaha:نمیام بیرون بچه ها مزالبی که پیمان تو این قسمت گذاشته خیلی عالی هستن یه سری پاورپوینت های خیلی خوب هست .من دانلودشون کردم قبلا. مجموعه آلمانی چرا که نه هم هست /یه نگاهی بندازین . در ضمن ویفری بیا نظراتتو بگو دیگهههههههههه:w00: 5 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ منم دوست دارم زبان آلمانی یاد بگیرم... میشه منم باشم؟؟ 6 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ کار خوبیه ... موفق باشید Ich liebe Deutsch Sprache اگه درست باشه البته .. 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ کار خوبیه ... موفق باشید Ich liebe Deutsch Sprache اگه درست باشه البته .. فک میکنم درست باشه خودت چی؟:w127::w00: 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ فک میکنم درست باشه خودت چی؟:w127::w00: خودم چی .؟؟؟... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ خودم چی .؟؟؟... اذیت میکنیا .... خودت وقت نداری ؟میخوای باد بگیری؟ 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ آها .. نه .. دورادور حواسم بهتون هست .. برید جلو نترسید ..... وقت یادگیری ندارم ..... 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اذیت میکنیا ....خودت وقت نداری ؟میخوای باد بگیری؟ باد چی رو بگیره؟ دوچرخت پنچر شده؟! ببرش بده تعمیرکار خو... آها .. نه .. دورادور حواسم بهتون هست .. برید جلو نترسید ..... وقت یادگیری ندارم ..... خوب حداقل بیا یاد بده....:w00: لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ باد چی رو بگیره؟دوچرخت پنچر شده؟! ببرش بده تعمیرکار خو... خوب حداقل بیا یاد بده....:w00: چی ؟ آلمانی؟!! کلا 4 تا جمله بلدم ... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ چی ؟ آلمانی؟!! کلا 4 تا جمله بلدم ... دولوخ نگو....ازون خندت معلومه که بیشتر بلدی....Im takh tetum!!:w00: لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من دوست دارم فرانسه یاد بگیرم....حالا که واسه اون داوطلب نیست به آلمانی هم راضیم:4chsmu1: فقط چطوری میخوایم تلفظ ها رو یاد بگیریم؟آخه اینجا فقط حالت نوشتاری داره دیگه:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من دوست دارم فرانسه یاد بگیرم....حالا که واسه اون داوطلب نیست به آلمانی هم راضیم:4chsmu1:فقط چطوری میخوایم تلفظ ها رو یاد بگیریم؟آخه اینجا فقط حالت نوشتاری داره دیگه:JC_thinking: اول باهاس لغاتو معنیشو بدونیو با جمله بندیاش آشنا بشی تا بعد بتونی آلمانی صوبت کنی! تو مراتب آموزشیم همیشه speaking مرحله ی آخره... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده