Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 کف گیر خورده ته دیگ ، این کشتی عن قریب به گل بشینهولی خب سعی شد به نوعی دیگه ای این تقدیر صورت بگیره و هدف ما هم همینه که همش نواوری کنیم تا برا دوستان هم فعالیت جذابتر باشه به به میلاد جون سلام عرض کردم ستاره سهیل میلاد این نوآوریت منو کشته راستی کشتی ات باریه یا مسافری؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 این اسپم نیس صرفا اطلاع رسانیه من لوح کاربر برتر میخوام ، از اونا که واسه اخلاق و ... میدن ، لوحش خیلی قشنگه ، طلاییه اکی رفیق شما جون بخواه میگم برات ردیفش کنن 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 اکی رفیق شما جون بخواه میگم برات ردیفش کنن سلامتی میلاد جونو میخوام مسیییییییییییییییی عزیزمیییییییییییییییییی :hapydancsmil: 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 اکی رفیق شما جون بخواه میگم برات ردیفش کنن میلاد منم مدال المپیک میخوام برام ردیفش کن رفیق خوب مدال میدی رفیق چه خبره؟انبار پراز مدال داری؟ 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 میلاد منم مدال المپیک میخوام برام ردیفش کن رفیقخوب مدال میدی رفیق چه خبره؟انبار پراز مدال داری؟ اره تو انبار نگه داشته بودیم تا این روزا بفرستیم تو بازار قیمتا بکشه پایین البت اون لوح طلایی فقط واسه فاطمه خانومه 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 اره تو انبار نگه داشته بودیم تا این روزا بفرستیم تو بازار قیمتا بکشه پایینالبت اون لوح طلایی فقط واسه فاطمه خانومه خب منم میخوام میلاد امتیازم راهم که ندادی من اصلا ازکمبود امتیاز دپرس شدم الآن میرم خودمو از پنجره میندازم پایین کاری نداری؟ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 اره تو انبار نگه داشته بودیم تا این روزا بفرستیم تو بازار قیمتا بکشه پایینالبت اون لوح طلایی فقط واسه فاطمه خانومه عزیزمایی میلاد جون خب منم میخوام میلاد امتیازم راهم که ندادی من اصلا ازکمبود امتیاز دپرس شدم الآن میرم خودمو از پنجره میندازم پایین کاری نداری؟ از دپرسی داری اینجوری میخندی ؟ اسپم نکن آقا ؛ اسپم نکن :w420: 3
hasti1988 22046 ارسال شده در 3 مهر، 2013 درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع.... امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... 7
Lean 56968 ارسال شده در 3 مهر، 2013 درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع....امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... مرسی مدیر ، عجب مدیر دست و دل بازی داریم ما 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 4 مهر، 2013 درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع....امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... باسلام باتشکر از مدیر محترم خیلی ممنون هستی خانم 4
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 4 مهر، 2013 درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع....امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... ممنون 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 6 آبان، 2013 درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... [h=1]Emerald_s[/h] از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... 6
Lean 56968 ارسال شده در 6 آبان، 2013 درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... Emerald_s از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... منم تبریک میگم به این دوست خوب امیدوارم شاهد حضور بیشترش هم باشیم 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 6 آبان، 2013 درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... Emerald_s از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... به به منم به این دوست عزیز که هنوز افتخار آشنایی نزدیک راباهاشون نداشتم تبریک ویژه و صمیمانه میگویم و انشالله منتظر همکاری مداوم ایشون درتالار هستیم 4
Emerald_s 764 ارسال شده در 7 آبان، 2013 درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... Emerald_s از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... سلام مهندس هستی عزیز بسیار ممنونم امیدوارم حضورم در انجمن برای دوستان مفید واقع بشه و منو از راهنمایی هاشون بی بهره نذارند 5
Emerald_s 764 ارسال شده در 7 آبان، 2013 منم تبریک میگم به این دوست خوب امیدوارم شاهد حضور بیشترش هم باشیم سلام مهندس.. خیلی ممنونم از این به بعد به راهنمایی بیشتر شما دوستان نیاز دارم .امیدوارم حضورم در انجمن مفید باشه. 5
Emerald_s 764 ارسال شده در 7 آبان، 2013 به به منم به این دوست عزیز که هنوز افتخار آشنایی نزدیک راباهاشون نداشتم تبریک ویژه و صمیمانه میگویم و انشالله منتظر همکاری مداوم ایشون درتالار هستیم سلام مهندس مهرآذین عزیز ممنونم ازتون امیدوارم بیشتر آشنا بشیم و بتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم تا حضوری مفیدتر در انجمن داشته باشم 5
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 7 آبان، 2013 سلام مهندس مهرآذین عزیزممنونم ازتون امیدوارم بیشتر آشنا بشیم و بتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم تا حضوری مفیدتر در انجمن داشته باشم با کمال میل درخدمتتون هستم 3
ارسال های توصیه شده