Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ کف گیر خورده ته دیگ ، این کشتی عن قریب به گل بشینهولی خب سعی شد به نوعی دیگه ای این تقدیر صورت بگیره و هدف ما هم همینه که همش نواوری کنیم تا برا دوستان هم فعالیت جذابتر باشه به به میلاد جون سلام عرض کردم ستاره سهیل میلاد این نوآوریت منو کشته راستی کشتی ات باریه یا مسافری؟ 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ این اسپم نیس صرفا اطلاع رسانیه من لوح کاربر برتر میخوام ، از اونا که واسه اخلاق و ... میدن ، لوحش خیلی قشنگه ، طلاییه اکی رفیق شما جون بخواه میگم برات ردیفش کنن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اکی رفیق شما جون بخواه میگم برات ردیفش کنن سلامتی میلاد جونو میخوام مسیییییییییییییییی عزیزمیییییییییییییییییی :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اکی رفیق شما جون بخواه میگم برات ردیفش کنن میلاد منم مدال المپیک میخوام برام ردیفش کن رفیق خوب مدال میدی رفیق چه خبره؟انبار پراز مدال داری؟ 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ میلاد منم مدال المپیک میخوام برام ردیفش کن رفیقخوب مدال میدی رفیق چه خبره؟انبار پراز مدال داری؟ اره تو انبار نگه داشته بودیم تا این روزا بفرستیم تو بازار قیمتا بکشه پایین البت اون لوح طلایی فقط واسه فاطمه خانومه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اره تو انبار نگه داشته بودیم تا این روزا بفرستیم تو بازار قیمتا بکشه پایینالبت اون لوح طلایی فقط واسه فاطمه خانومه خب منم میخوام میلاد امتیازم راهم که ندادی من اصلا ازکمبود امتیاز دپرس شدم الآن میرم خودمو از پنجره میندازم پایین کاری نداری؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ اره تو انبار نگه داشته بودیم تا این روزا بفرستیم تو بازار قیمتا بکشه پایینالبت اون لوح طلایی فقط واسه فاطمه خانومه عزیزمایی میلاد جون خب منم میخوام میلاد امتیازم راهم که ندادی من اصلا ازکمبود امتیاز دپرس شدم الآن میرم خودمو از پنجره میندازم پایین کاری نداری؟ از دپرسی داری اینجوری میخندی ؟ اسپم نکن آقا ؛ اسپم نکن :w420: 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع.... امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع....امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... مرسی مدیر ، عجب مدیر دست و دل بازی داریم ما 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع....امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... باسلام باتشکر از مدیر محترم خیلی ممنون هستی خانم 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ درود به دوستان خوب و همراهان همیشگی تالار صنایع....امتیازاتی به شرح زیر به جهت فعالیت های خوب شما عزیزان در تالار اهدا شد که به شرح زیر هست: IEMAN. ا 200 امتیاز مهرآذین 150 امتیاز 1716 150 امتیاز XMEHRDADX امتیاز 100 با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.... ممنون 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۲ منم به دوستان عزیز تبریک میگم.موفق باشین 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... [h=1]Emerald_s[/h] از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... Emerald_s از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... منم تبریک میگم به این دوست خوب امیدوارم شاهد حضور بیشترش هم باشیم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... Emerald_s از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... به به منم به این دوست عزیز که هنوز افتخار آشنایی نزدیک راباهاشون نداشتم تبریک ویژه و صمیمانه میگویم و انشالله منتظر همکاری مداوم ایشون درتالار هستیم 4 لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ درود خدمت دوستان عزیز .... یکی از دوستان جدید تالارمون با توجه به فعالیت خوبی که در تیر ماه داشتن ،بعنوان کاربر برتر تالار انتخاب و این مدال بهشون اعطا شد.... Emerald_s از این دوست خوبمون تشکر میکنم و بهشون تبریک میگم و امیدوارم روز به روز شاهد غنی تر شدن تالار صنایع با همکاری همه دوستان باشیم.... با سپاس و به امید موفقیت های روزافزون .... سلام مهندس هستی عزیز بسیار ممنونم امیدوارم حضورم در انجمن برای دوستان مفید واقع بشه و منو از راهنمایی هاشون بی بهره نذارند 5 لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ منم تبریک میگم به این دوست خوب امیدوارم شاهد حضور بیشترش هم باشیم سلام مهندس.. خیلی ممنونم از این به بعد به راهنمایی بیشتر شما دوستان نیاز دارم .امیدوارم حضورم در انجمن مفید باشه. 5 لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ به به منم به این دوست عزیز که هنوز افتخار آشنایی نزدیک راباهاشون نداشتم تبریک ویژه و صمیمانه میگویم و انشالله منتظر همکاری مداوم ایشون درتالار هستیم سلام مهندس مهرآذین عزیز ممنونم ازتون امیدوارم بیشتر آشنا بشیم و بتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم تا حضوری مفیدتر در انجمن داشته باشم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۲ سلام مهندس مهرآذین عزیزممنونم ازتون امیدوارم بیشتر آشنا بشیم و بتونم از راهنمایی های شما استفاده کنم تا حضوری مفیدتر در انجمن داشته باشم با کمال میل درخدمتتون هستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده