nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام : با توجه به برنامه های در دست و همچنین تلاش دوستان در تالار، برآن شدیم تا با اعطای مدال/عناوین/ امتیاز و ... اندکی از زحماتشان را مورد قدردانی قرار دهیم. طی این تاپیک اسامی برترین های تالار صنایع به صورت ماهیانه به اطلاع عموم رسانده خواهد شد. با احترام مدیریت تالار صنایع 16 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ xmehrdadx دانش پژوه برتر + به همراه اهدای200 امتیاز ایشان در سال پیشین(89) عضوی فعال و همواره همراه با تالار صنایع شناخته شده اند. در مسیر رشد تالار صنایع با ارائه مقالات و تحقیقات شخصی و همچنین مدیریت مفاهیم تالار و تاپیک ها تالار را همراهی نموده لذا شایسته مدال دانش پژوه برتر هستند. امید است در سال جدید، از همراهی ایشان بهره لازم برده شود. با آرزوی موفقیت 9 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ نازی جون مرسی بخاطر تاپیک و ایده خوبت من هم از عمو مهرداد بخاطر تلاش ها و زحماتشون در تالار تشکر میکنم امیدوارم همیشه همراهمون باشن تبریک بابت دانش پژوه برتر شدن 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ دوستان بسیار خوبم، سپاس از این که منو سزاوار این همه لطف و محبت خودتون دونستین،:w72: 6 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ به زودییییییییییییییی کاربر برتر ماه 4 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ با سلام: بسیار خوشحالم که کاربر نمونه تالار را به همگی معرفی کنم و ارتقای عنوان ایشان، از کاربر ویژه به متخصص تالار به عنوان قدردانی کوچکی از حضور فعال ایشان در تالار صنایع به اطلاع همگان برسانم. این عضو عزیز کسی نیست جز: مهرداد عزیز امیدوارم دیگر عزیزان تالار، در این مسیر قدم بگذارند. تبریک میگم استاد:4chsmu1: مدیریت تالار صنایع 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ میگم مهرداد یه مدال میدیم بهت هر ماه تمدید میکنیم قبول؟ واقعا کار درسته 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ با سلام: بسیار خوشحالم که کاربر نمونه تالار را به همگی معرفی کنم و ارتقای عنوان ایشان، از کاربر ویژه به متخصص تالار به عنوان قدردانی کوچکی از حضور فعال ایشان در تالار صنایع به اطلاع همگان برسانم. این عضو عزیز کسی نیست جز: مهرداد عزیز امیدوارم دیگر عزیزان تالار، در این مسیر قدم بگذارند. تبریک میگم استاد:4chsmu1: مدیریت تالار صنایع سلام ممنون نازنین خانم به خاطر ایده خوبتون به مهردادعزیز هم تبریک میگم امیدوارم پله های ترقی را چندتا چندتا طی کنند 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ با سلام: بسیار خوشحالم که کاربر نمونه تالار را به همگی معرفی کنم و ارتقای عنوان ایشان، از کاربر ویژه به متخصص تالار به عنوان قدردانی کوچکی از حضور فعال ایشان در تالار صنایع به اطلاع همگان برسانم. این عضو عزیز کسی نیست جز: مهرداد عزیز امیدوارم دیگر عزیزان تالار، در این مسیر قدم بگذارند. مدیریت تالار صنایع سپاس ازشما مدیر بسیار خوب و گرامی، امیدوارم بتونم فعالیت خوب و بیشتر ی داشته باشم. [/url]ببخشید ،بازم من تاپیکو دیر دیدم!!!!! میگم مهرداد یه مدال میدیم بهتهر ماه تمدید میکنیم قبول؟ واقعا کار درسته آره من مدال میخوام. سلام ممنون نازنین خانم به خاطر ایده خوبتون به مهردادعزیز هم تبریک میگم امیدوارم پله های ترقی را چندتا چندتا طی کنند مرسی مهر اذین عزیز 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سپاس ازشما مدیر بسیار خوب و گرامی،امیدوارم بتونم فعالیت خوب و بیشتر ی داشته باشم. ببخشید ،بازم من تاپیکو دیر دیدم!!!!! آره من مدال میخوام. مرسی مهر اذین عزیز مدال که داریقانع باش 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ دوستان بسیار خوبم،سپاس از این که منو سزاوار این همه لطف و محبت خودتون دونستین،:w72: معذرت می خوام من اسم کوچک خودم را در قسمت معرفی اعضا نگفتم اسم کوچک من حمید است راستش با فامیل که صدام میزنید حس می کنم سخت باشه 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خوب نوبتی هم باشه نوبت قدردانی از دو دوست همراه تالارمونه... که یکشون رو الان میگم و یکی دیگه رو چند روز دیگه...:4chsmu1: یکی از دوستان خوبم که واقعاً با حضورش به همه انرژی و طراوت میبخشه، و همین طور با زحمت فراوون در نگهداری کاربران و بروز کردن تالار در سایت کمک میکنه... این شخص کسی نیست جز....................... مینا جوجوووووو:aghosh: من به نوبه خودم از حضورت و تلاش فراوانت تشکر میکنم و برای تالار آرزوی همراهی بیشترت رو دارم. از اونجایی که تلاشت رو نمتونستم با دادن عنوان یا امتیاز جبران کنم اینجا مطرحش کردم... امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی نفر بعدی هم به زودی به دوستانم اعلام میشه:there: 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خوب نوبتی هم باشه نوبت قدردانی از دو دوست همراه تالارمونه... که یکشون رو الان میگم و یکی دیگه رو چند روز دیگه...:4chsmu1: یکی از دوستان خوبم که واقعاً با حضورش به همه انرژی و طراوت میبخشه، و همین طور با زحمت فراوون در نگهداری کاربران و بروز کردن تالار در سایت کمک میکنه... این شخص کسی نیست جز....................... مینا جوجوووووو:aghosh: من به نوبه خودم از حضورت و تلاش فراوانت تشکر میکنم و برای تالار آرزوی همراهی بیشترت رو دارم. از اونجایی که تلاشت رو نمتونستم با دادن عنوان یا امتیاز جبران کنم اینجا مطرحش کردم... امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی نفر بعدی هم به زودی به دوستانم اعلام میشه:there: :girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مینا خانم تبریک میگم امیدوارم همیشه همین طور پر انرژی باشی:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ منم تبریک می گم. امیدوارم همیشه موفق باشی :w139: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مینا جان تبریک میگم:w71: مرسی:girl_blush2: مینا خانم تبریک میگم امیدوارم همیشه همین طور پر انرژی باشی:icon_pf (44): باز گفت خانوم مرسی:yes: منم تبریک می گم. امیدوارم همیشه موفق باشی :w139: تو یه مدت کم میای فکر نکن حواسم نیستا:167: مرسی:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سیلااااام با کمی تاخیر، تبریک:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
mohammad.ie69 145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ به به سلام به همه بچه های گل صنایع :shad::shad: چه جمع خوبی دارید ایشالا ماهم نت دار شیم بیایم تو جمعتون:w73: در ضمن عید همتون مبارک:w139: مارو هم دعا کنید. دعا بنما مرا شاید دعای دوست کاری شد همتون رو دوست دارم:love070: 3 لینک به دیدگاه
engineer sami 211 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من دیر رسیدم منم تبریک میگم مینا خانم:w71: :w14::w14: شیرنی ما چی میشه پس؟:(50): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده