رفتن به مطلب

آمریکا 11 رئیس جمهورعوض کرد اما او همچنان ملکه است + عکس

danielo

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پس چطور 11 رییس جمهور دیده؟:ws52: یک دوره ای بودن؟

جان اف کندی ترور شد.اگر یادت باشه.

شاید یکی 2 نفر یک دوره ای بودند.

سن ملکه که گذاشتم 100 درصد درست هست

• Like 2
لینک به دیدگاه
درساتون خیلی باحالن:ws3: درسای صنایع هم یه سریاش خیلی باحالن:ws3:خیلی دوست دارم یه کاردانی برقم بخونم اگه مخم نپوکید حتما این کارو میکنم(الان وارد دفترچه هم کردم یادم باشه:ws3:)

نه بابا کجا باحالن

دهنمون سرویس شده

همین الکترومگنتیک فک میکنی آسونه؟؟؟؟؟

تازه یه درس داریم "تجزیه و تحلیل سیستم و سیگنال"

از اسمش مشخصه دیگه چه خبره

هرکدومش یه درسه جداس

کل درسای برق یه ور این سه واحدم یه ور

• Like 3
لینک به دیدگاه
توی درس الکترومغناطیس اینو خوندم

دو سه تا مستندم دیدم راجع بهش

آخریشم دیروز یا پریروز منوتو داشت پخش میکرد

با استفاده از ابررایانه های ناسا ظرف چهارسال 4 میلیون سال پیش تا حالا رو شبیه سازی کرده بودن

:smiley (18):

کلا امنیت زمین ماله برقیاس :ws3::ws3:

مثلث برمودا دروغی محضه!

تمامی روابط من داروردیه!

اووون جمله آخرتم خیلی بامزه بود!:ws3::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
توی درس الکترومغناطیس اینو خوندم

دو سه تا مستندم دیدم راجع بهش

آخریشم دیروز یا پریروز منوتو داشت پخش میکرد

با استفاده از ابررایانه های ناسا ظرف چهارسال 4 میلیون سال پیش تا حالا رو شبیه سازی کرده بودن

:smiley (18):

کلا امنیت زمین ماله برقیاس :ws3::ws3:

مثلث برمودا دروغی محضه!

تمامی روابط من داروردیه!

در کل برخی ها گول ضاهر سازی و میخورن!! که زمان همه چی و مشخص می کنه و می فهمن! مشکل اینجاس بدون خوتندن کتاب یا .... قضیه رو رد می کنن.

اینکه با تصمیم خودتون یک قضیه رو نقض کنید کار درستی نیست من در طول پست هام چندتا منبع معرفی کردم! هم اینوری هم اونوری! دوستانی که رد می کنن نشون میده نه تنها اینکه با واژه ی پژوهش بسیار غریب اند بلکه میخوان عقاید خودوشونو به زور تحمیل کنند.

اول پژوهش کنید بعد حرف بزنید!

در ارتباط با اوون دوستی که گفت چرا پس وارد مسجد شده؟؟؟

ببینم شما تو مسجد که نماز میخونید همیشه فکرت به نمازه؟؟؟؟ یا جاهای دیگه؟؟؟ احتمالا فرشته ها شما رو از ارتباط با خدا منع می کنند؟؟ یا شیطان؟؟؟

خداوند گفته شیطان در قلب مومنین واقعی جایی ندارد! آیا ما مومن واقعی هستیم؟؟؟ آیا مساجد امروز ما بیشتر جلوه ی زیبایی دارد یا الهی؟؟؟

کشور های عربی یار دیرینه ی یهود ها هستند! آل سعود ، آل خلیفه و ...

ماسونها به خودشون و کاراشون یه اصطلاحی می دند که معنی فارسیش همینه!(زمانی که مادر باردار میشه تا چند هفته خودش خبر نداره که به این مرحله از رشد یه اصطلاحی میدن) ماسونها هم همینو واسه خودشون برداشتند!

این که ما آگاه بشیم 100% به ضرر اونهاس!

مشکل ما اینه که اسما مسلمانیم! و گمان می کنیم بشینیم تو خونه آخرش این امت اسلامند که پیروز می شن!

اما فراموش کردیم که ما سالهاست پیروی شیطان کردیم!

• Like 1
لینک به دیدگاه
مثلث برمودا دروغی محضه!

تمامی روابط من داروردیه!

بله بله آخوندای قم بیشتر از پروفسور ... اطلاعات علمی دارن

کدوم:ws3:

حوزه علمیه قم در قدم اول سعی بر شستشوی مغزی داره به طور کامل

مثلث برمودا دروغی محضه!

تمامی روابط من داروردیه!

در کل برخی ها گول ضاهر سازی و میخورن!! که زمان همه چی و مشخص می کنه و می فهمن! مشکل اینجاس بدون خوتندن کتاب یا .... قضیه رو رد می کنن.

اینکه با تصمیم خودتون یک قضیه رو نقض کنید کار درستی نیست من در طول پست هام چندتا منبع معرفی کردم! هم اینوری هم اونوری! دوستانی که رد می کنن نشون میده نه تنها اینکه با واژه ی پژوهش بسیار غریب اند بلکه میخوان عقاید خودوشونو به زور تحمیل کنند.

ببینم شما تو مسجد که نماز میخونید همیشه فکرت به نمازه؟؟؟؟ یا جاهای دیگه؟؟؟ احتمالا فرشته ها شما رو از ارتباط با خدا منع می کنند؟؟ یا شیطان؟؟؟

خداوند گفته شیطان در قلب مومنین واقعی جایی ندارد! آیا ما مومن واقعی هستیم؟؟؟ آیا مساجد امروز ما بیشتر جلوه ی زیبایی دارد یا الهی؟؟؟

ماسونها به خودشون و کاراشون یه اصطلاحی می دند که معنی فارسیش همینه!(زمانی که مادر باردار میشه تا چند هفته خودش خبر نداره که به این مرحله از رشد یه اصطلاحی میدن) ماسونها هم همینو واسه خودشون برداشتند!

مشکل ما اینه که اسما مسلمانیم! و گمان می کنیم بشینیم تو خونه آخرش این امت اسلامند که پیروز می شن!

:ws28::ws28::ws28: بیست هزار ساله بارداریم و خبر نداریم؟؟؟؟؟

میگم بیست سال آخرشه و اگه زنده بودیم قطب نماهای جدید رو حتما میبینیم

قرار نیست به رشته چرت خودتون افتخار کنین همش

اگه ما و الکترومگنتیکمون نبودیم الان داشتین غاز پرورش میدادین با رشته باحالتون:ws3::ws3:

شایدم اصلا غازی وجود نداشت

روی مریخ و ماه و هزاران سیاره دیگه هم بدون ما حتی غاز هم پرورش نمیدن

• Like 1
لینک به دیدگاه

الیزابت تنها ملکه انگلیس بوده انگار نمیدونم والا :دی :ws38:

نمیدونم تا چه حد درسته :ws3:

تو یه فیلمی که در مورد تاریخ انگلیس بود نشون داد چرا پادشاه نداره انگلیس و ملکه داره ....

اخرین پادشاه مثه اینکه هیچ وقت پسر دار نمیشه از اولین زنش و میره یه زن دیگه میره ( و تا پسر دار نشدنش نمیذارند ملکه بشه)

زن دوم وقتی باردار میشه ( دست بر قضا پسر هم بوده !) خواهر بزرگترش چون از اول قرار بوده پادشاه باهاش ازدواج کنه ولی بنا به دلایلی نمیشه از حسادتش و با توجه به اینکه از هوس ران بودن پادشاه خبر داشته باعث میشه توجه پادشاه به زنش کم شه و خودش با پادشاه ازدواج میکنه که شرط ازدواجش با پادشاه اینه که باید ملکه بشه اول !( تو انگلیسم تعویض ملکه رو تعداد زیادی وزرا و مقامات باید تایید میکردند و کار اسونی نبوده) .....

وقتی هم خودش باردار میشه بچه اول دختر میشه( اسمشو میذارند الیزابت)و بچه دوم سقط میشه و از ترسش سعی میکنه با برادرش رابطه برقرار کنه تا فرزند پسر به دنیا بیاره که شاه متوجه میشه و میکشدش ....

و چون ملکه رسمی کشور انگلیس اون بوده و قانون این بوده که فرزند ملکه رسمی کشور به عنوان جانشین باید باشه، از اون به بعد انگلیس ملکه داشته و نه پادشاه :w16:

عزیزم اسم این فیلم هست the other boleyn girl . بسیار زیباست/ با هنرپیشگی اسکارلت جوهانسم و ناتلی پورتمن همون کسی که امسال اسکار بهترین هنرپیشه زن رو برنده شد. داستان بر مبنای واقعیت البته در عهد 300

پیش/ ربطی به ملکه کنونی نداره

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه اگه این نائب شیطان باشه باید طلسم شده باشه و نتونه وارد مسجد بشه:ws28: (باورم نمیشه بعضیا واقعا این موضوعات هالیوودی رو باور میکنن:ws52:)

کل این قضیه فراماسون موج جدیده جنگ نرم و شستشوی مغزی ملت هست ! همونقدر که اسلام طالبانی هست فراماسون هم هست نه بیشتر

:ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرت گفته میخوای برات اثبات کنم چرت پرونده؟

اینجور آدما اول دو کلمه منطقی میگن بعد ده کلمه چرت میگن که مغز قدرت تحلیلش بیاد پایین

از حدود 300 سال پیش فرایند آنتی مگنتیک زمین شروع شده

این فرایند هر 20 هزار سال فکر میکنم رخ میده

یعنی جای قطبین عوض میشه و در یه فاصله هزار ساله کم کم مناطق بهم میریزن یعنی دیگه قطب معناش رو از دست

میده

قطب نما اینجا میگه شمال این طرف و تو انزلی میگه اون طرف

بعد توی یک فرایند یکی دو ساله به طرز عجیبی جای قطبها عوض میشه

این فرایند توی 20 سال آینده به احتمال قوی تکمیل میشه و میره برای 20 هزار سال بعد

مثلث برمودا هم زیرش یکی از این مناطق پیشروی آنتی مگنتیک قرار داره

همین

هرکی هرچیزه دیگه میگه زیاد کتاب تخیلی میخونه

کلا هرچیزی آخوندا و آخوند پرستا بگن کاملا برعکسش اثبات میشه

اینم یه تصویر که خلا مغناطیسی توی جنوب شرق قاره آمریکای شمالی (مثلث برمودا) رو اثبات میکنه

earth_mag_map.gif

این هم بگم منطقه برمودا و یه منطقه دیگه در جنوب شرق آسیا توی اقیانوس هند مناطق دوقلو هستن و همیشه این خلا توشون باقی میمونه حتی اگه قطبین عوض بشن

مثل دوتا میخ میمونن که میدان مغناطیسی رو به زمین وصل کردن

امین جان 200 هزار سال نه 20هزار

زمان دقیق اون جابجایی هم مشخص نشده ......

:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مثلث برمودا دروغی محضه!

تمامی روابط من داروردیه!

ببین نه پست تو رو میخونیم و نه اون کتاب رو .... اول پستت رو دیدم کافی بود

بزار یه چیزی بگم که بعید میدونم درک کنی .. ولی میگم

آقای به اصطلاح مسلمون برو داستان خلقت رو که از آیه های مختلف قرآن جمع شده بخون

توش میبینی که آدم و حوا تو بهشت زندگیشون رو میکردن .... شیطون هر کاری کرد بهشون نزدیک شه موفق نشد....

تا اینکه یه روز به بهونه ی گفتن یه راز مهم بهشون نزدیک شد .... و باعث شد ما الان جایی باشیم که هستیم.

اگه حوا به خودش و آدم زیاد اطمینان نداشت و سعی نمیکرد با تفکرات شیطون آشنا باشه و حرفش رو گوش کنه اینجوری فریبش رو نمیخورد..

بشر تو و امثال تو با اینکاراتون نتنها ظربه ای به دشمنتونو نمیزنین بلکه قوی ترش میکنین .

البته اینم بگم این یه سیاست کثیفه که برای بزرگ جلوه دادن خود؛ برای دشمن افسانه ها بسازن و بگن چنین بود و چنان بود ولی ما کم نیاوردیم ....

نمونش رو تو رم باستان زیاد میشه دید ... ولی جالبیش میدونی چیه ؟ اون دشمناییی هم که تو دوران خودشون شهرت چندانی نداشتن ،بخاطر تبلیغات فاتحان ، امروزه به اندازه ی همون فاتحان شهرت دارن.

امیدوارم بفهمی داری توی آتیش کی هیزم میریزی

• Like 3
لینک به دیدگاه
امین جان 200 هزار سال نه 20هزار

زمان دقیق اون جابجایی هم مشخص نشده ......

:a030:

:ws3: مرسی

من داشتم یه کتابی میخوندم اونم داشتم گوش میدادم

به هر حال اصل موضوع عوض نمیشه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...