رفتن به مطلب

آمریکا 11 رئیس جمهورعوض کرد اما او همچنان ملکه است + عکس

danielo

ارسال های توصیه شده

مثلا اومد گفت مثلث برمودایی که میگن بخاطر جریان الکتریکی هر کی بره در نمیاد چجوریه که یه جایی نزدیک اون(اسم یه جزیزه ای گفت یادم نمیاد) یهودی نشین داره با اون همه جمعیت؟

چرت گفته میخوای برات اثبات کنم چرت پرونده؟

اینجور آدما اول دو کلمه منطقی میگن بعد ده کلمه چرت میگن که مغز قدرت تحلیلش بیاد پایین

از حدود 300 سال پیش فرایند آنتی مگنتیک زمین شروع شده

این فرایند هر 20 هزار سال فکر میکنم رخ میده

یعنی جای قطبین عوض میشه و در یه فاصله هزار ساله کم کم مناطق بهم میریزن یعنی دیگه قطب معناش رو از دست

میده

قطب نما اینجا میگه شمال این طرف و تو انزلی میگه اون طرف

بعد توی یک فرایند یکی دو ساله به طرز عجیبی جای قطبها عوض میشه

این فرایند توی 20 سال آینده به احتمال قوی تکمیل میشه و میره برای 20 هزار سال بعد

مثلث برمودا هم زیرش یکی از این مناطق پیشروی آنتی مگنتیک قرار داره

همین

هرکی هرچیزه دیگه میگه زیاد کتاب تخیلی میخونه

کلا هرچیزی آخوندا و آخوند پرستا بگن کاملا برعکسش اثبات میشه

اینم یه تصویر که خلا مغناطیسی توی جنوب شرق قاره آمریکای شمالی (مثلث برمودا) رو اثبات میکنه

earth_mag_map.gif

این هم بگم منطقه برمودا و یه منطقه دیگه در جنوب شرق آسیا توی اقیانوس هند مناطق دوقلو هستن و همیشه این خلا توشون باقی میمونه حتی اگه قطبین عوض بشن

مثل دوتا میخ میمونن که میدان مغناطیسی رو به زمین وصل کردن

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مستند؟

نه بابا

یه سی دی بود میاد یه چیزایی میگه که خیلی باحاله

مثلا اومد گفت مثلث برمودایی که میگن بخاطر جریان الکتریکی هر کی بره در نمیاد چجوریه که یه جایی نزدیک اون(اسم یه جزیزه ای گفت یادم نمیاد) یهودی نشین داره با اون همه جمعیت؟

من این سی دی دیدم خوشم اومد چون نیومد هیچی رو ثابت نکرد فقط اومد تو ذهنت سوال ایجاد کرد

یا مثلا اومد گفت چرا سیصد نفر شاهدی که تو حادثه 11 دسامبر اومد گفتن چنین حادثه ای رخ نداده همه تو یه فاصله زمانی کشته شدنو یا خودکشی کردن

و ....

راستش من وقتی گفتهاشو شنیدم دیدم ادما اگه اینقد قدرت دارن پس خدایی که میگیم هست کو؟ الان دچار یه حس دوگانمو مغزم هنگه

کار خودشون را خوب بلدند.اگر بخوان یک چیزی را در ذهن مردم ایجاد کنند.کاری میکنند که منطقی به نظر برسه.

شما الان خیلی نکات بیان کردی.

مثلا یک نمونه اش را مثال میزنم

{چرا سیصد نفر شاهدی که تو حادثه 11 دسامبر اومد گفتن چنین حادثه ای رخ نداده همه تو یه فاصله زمانی کشته شدنو یا خودکشی کردن}

شما از کجا میدونی این صحت داره.؟؟

سوال اساسی اینجاست.چطور به شما ثابت کردند که این موضوع حقیقت داره.منبع شما کجاست.

ایا چند تا مدرکی که در فیلم نشون داد و صحتشون معلوم نیست.میتونی دلیلش باشه.

شما رفتی ببینی و واقعا امار بگیری که این ادعا حقیقت داره یا نه؟؟

این هم یک ادعای دیگه.چطوری برای شما اثبات شده.از کجا میدونید حقیقت داره.

هر چیزی که گفتند نباید باور کنید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه اگه این نائب شیطان باشه باید طلسم شده باشه و نتونه وارد مسجد بشه:ws28: (باورم نمیشه بعضیا واقعا این موضوعات هالیوودی رو باور میکنن:ws52:)

کل این قضیه فراماسون موج جدیده جنگ نرم و شستشوی مغزی ملت هست ! همونقدر که اسلام طالبانی هست فراماسون هم هست نه بیشتر

نترس عزیز من.بزودی سید خراسانی با استفاده از فرمانده خودش شعب قیام خواهد کرد و شیطان را نابود میکنه :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آخه اگه این نائب شیطان باشه باید طلسم شده باشه و نتونه وارد مسجد بشه:ws28: (باورم نمیشه بعضیا واقعا این موضوعات هالیوودی رو باور میکنن:ws52:)

کل این قضیه فراماسون موج جدیده جنگ نرم و شستشوی مغزی ملت هست ! همونقدر که اسلام طالبانی هست فراماسون هم هست نه بیشتر

ببین من اصلا به نایب شیطان اینا اعتقاد ندارما:ws52: من نگفتم این دستش با شیطان تو یه کاسس که

من میگم اینا به درجه ای از تکنولوژی رسیدن که امواج الکتریکی رو ساطع یا کنترل(هر چی خودت میدونی فعلش میخوره بزار) میکنند مثلا یه ماشینی رو منفجر میکنن بعد میگن کار فلانی بوده

چرت گفته میخوای برات اثبات کنم چرت پرونده؟

اینجور آدما اول دو کلمه منطقی میگن بعد ده کلمه چرت میگن که مغز قدرت تحلیلش بیاد پایین

از حدود 300 سال پیش فرایند آنتی مگنتیک زمین شروع شده

این فرایند هر 20 هزار سال فکر میکنم رخ میده

یعنی جای قطبین عوض میشه و در یه فاصله هزار ساله کم کم مناطق بهم میریزن یعنی دیگه قطب معناش رو از دست

میده

قطب نما اینجا میگه شمال این طرف و تو انزلی میگه اون طرف

بعد توی یک فرایند یکی دو ساله به طرز عجیبی جای قطبها عوض میشه

این فرایند توی 20 سال آینده به احتمال قوی تکمیل میشه و میره برای 20 هزار سال بعد

مثلث برمودا هم زیرش یکی از این مناطق پیشروی آنتی مگنتیک قرار داره

همین

هرکی هرچیزه دیگه میگه زیاد کتاب تخیلی میخونه

کلا هرچیزی آخوندا و آخوند پرستا بگن کاملا برعکسش اثبات میشه

اینم یه تصویر که خلا مغناطیسی توی جنوب شرق قاره آمریکای شمالی (مثلث برمودا) رو اثبات میکنه

earth_mag_map.gif

این هم بگم منطقه برمودا و یه منطقه دیگه در جنوب شرق آسیا توی اقیانوس هند مناطق دوقلو هستن و همیشه این خلا توشون باقی میمونه حتی اگه قطبین عوض بشن

مثل دوتا میخ میمونن که میدان مغناطیسی رو به زمین وصل کردن

چه جالب:w16:نمیدونستم اینو

اما اینا رو کجا خوندی:ws52:

کار خودشون را خوب بلدند.اگر بخوان یک چیزی را در ذهن مردم ایجاد کنند.کاری میکنند که منطقی به نظر برسه.

شما الان خیلی نکات بیان کردی.

مثلا یک نمونه اش را مثال میزنم

{چرا سیصد نفر شاهدی که تو حادثه 11 دسامبر اومد گفتن چنین حادثه ای رخ نداده همه تو یه فاصله زمانی کشته شدنو یا خودکشی کردن}

شما از کجا میدونی این صحت داره.؟؟

سوال اساسی اینجاست.چطور به شما ثابت کردند که این موضوع حقیقت داره.منبع شما کجاست.

ایا چند تا مدرکی که در فیلم نشون داد و صحتشون معلوم نیست.میتونی دلیلش باشه.

شما رفتی ببینی و واقعا امار بگیری که این ادعا حقیقت داره یا نه؟؟

این هم یک ادعای دیگه.چطوری برای شما اثبات شده.از کجا میدونید حقیقت داره.

هر چیزی که گفتند نباید باور کنید.

اگه من بخوام واسه هر چی برم امار بگیرم که باید برم بمیرم

کی وقت داره

شما نشده یه چیزی رو بخونی قبول کنی

خودت میری همه چیو ثابت میکنی

ببین اونقدرا هم تو میگی ساده نبودا:w16:مثلا یه پیجی بود که ملکه میاد به نوه اشش میگه برگرد خونه

تو چیزایی میدونی که کسی نباید بدونه

بعد چند روز بعد ماشین نوه اش و دوست پسرش میترکه

نترس عزیز من.بزودی سید خراسانی با استفاده از فرمانده خودش شعب قیام خواهد کرد و شیطان را نابود میکنه :ws28:

:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه جالب:w16:نمیدونستم اینو

اما اینا رو کجا خوندی:ws52:

توی درس الکترومغناطیس اینو خوندم

دو سه تا مستندم دیدم راجع بهش

آخریشم دیروز یا پریروز منوتو داشت پخش میکرد

با استفاده از ابررایانه های ناسا ظرف چهارسال 4 میلیون سال پیش تا حالا رو شبیه سازی کرده بودن

:smiley (18):

کلا امنیت زمین ماله برقیاس :ws3::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تازه میگن پادشاه اردن یا یک کشور دیگه که شاید یادم رفته.چون از مادر انگلیسی متولد شده.اون شیطان اصلی هست که با سید خراسانی میجنگه

• Like 2
لینک به دیدگاه
توی درس الکترومغناطیس اینو خوندم

دو سه تا مستندم دیدم راجع بهش

آخریشم دیروز یا پریروز منوتو داشت پخش میکرد

با استفاده از ابررایانه های ناسا ظرف چهارسال 4 میلیون سال پیش تا حالا رو شبیه سازی کرده بودن

:smiley (18):

کلا امنیت زمین ماله برقیاس :ws3::ws3:

درساتون خیلی باحالن:ws3: درسای صنایع هم یه سریاش خیلی باحالن:ws3:خیلی دوست دارم یه کاردانی برقم بخونم اگه مخم نپوکید حتما این کارو میکنم(الان وارد دفترچه هم کردم یادم باشه:ws3:)

• Like 1
لینک به دیدگاه
تازه میگن پادشاه اردن یا یک کشور دیگه که شاید یادم رفته.چون از مادر انگلیسی متولد شده.اون شیطان اصلی هست که با سید خراسانی میجنگه

میگم ملکه انگلیس بمیره سلطنت تموم میشه یا میرسه به یکی دیگه:ws52:

لینک به دیدگاه
به همین دلیل که سید خراسانی نمیمیره.

به همین دلیل که بابای موسوی 103 سال عمر کرد و مرد

:jawdrop:

این ملکه داره مومیایی میشه چند سالشه؟ سید نباید بمیره:ws3:

لینک به دیدگاه

:4564: چقدر مولای ما دشمن داره :4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه همه رییس جمهورا 2 دوره ریاست جمهوری کرده باشن و تو اولین عکسش 20 سالش باشه الان حدود 103 سالگیشه ، ژاپن پره از اینا ، تعجب نداره :ws52:

لینک به دیدگاه
میگم ملکه انگلیس بمیره سلطنت تموم میشه یا میرسه به یکی دیگه:ws52:

میرسه به پسرش.

تازه جانشین پسرش هم مشخص شده و بزودی هم عروسیش هست.

89919.jpg

راستی دلم برای این دجال میسوزه.چون تو تظاهرات دانشجویی اخیر بریتانیا وقتی ولیعهد بریتانیا با زن و بچه اش تو ماشین بودند .چند تا دانشجوی تندرو شروع به پرتاب تخم مرغ به سمت ماشین پسرش کردند که در تاریخ بریتانیا کم سابقه بود .

و جنجال عظیمی هم در انگلستان بوجود اورد.

این دجال نمیتونست به پسرش بگه

• Like 1
لینک به دیدگاه

۲۱ آوریل ۱۹۲۶

حدود 84 سال سن داره.

یعنی به نظرت زیاده.اتفاقا پدر بزرگ رفیقم در سن 88 سالگی 3 روز پیش فوت کرد

پی نوشت:

پدر میرحسین موسوی در سن 103 سالگی فوت کرد .

پس ارتباط موسوی با فتنه گران مشخص شده :ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
الیزابت نه تنها ملکه انگلیس بلکه ملکه کشور های آنگلا ساکسون ( مثل کانادا ) نیز هست . مقامش فقط تشریفاتیه.

عبارت‌اند از کانادا، استرالیا، نیوزلند، جامائیکا، باربادوس، باهاما، گرانادا، پاپوآ گینه نو، جزایر سلیمان، تووالو، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین، آنتیگوا و باربودا، بلیز و سنت کیتس و نویس .

پس از مرگ پدرش شاه جورج ششم در ۶ فوریه ۱۹۵۲، الیزابت دوم به مقام ریاست دولت در پادشاهی متحد، کانادا، استرالیا، نیوزلند، سیلان، پاکستان و آفریقای جنوبی رسید.

امروز بیش از ۱۲۸ میلیون نفر در کشورهایی زندگی می‌کنند که او صدر حکومت آنان است.

او در ضمن مقام‌های صدر همسود، فرماندار عالی کلیسای انگلستان، لرد مان و دوک لانکستر را نیز به عهده دارد.

او در حال حاضر پس از شاه بامیبول در تایلند طولانی‌ترین دورهٔ صدارت حکومت در جهان را به عهده دارد

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...