رفتن به مطلب

آخرين بازمانده عصر يخبندان در معرض نابودي قرار دارد

ارسال های توصیه شده

آخرين بازمانده عصر يخبندان در معرض نابودي قرار دارد!!!

-سرويس علمي طرح نو:

زيست شناسان هشدار دادند آخرين جانور بازمانده عصر يخبندان كه نوعي گاو ميش ساكن اقيانوس منجمد شمالي است، به دليل گرماي جهاني در معرض نابودي قرار دارد. به گزارش طرح نو به نقل از خبرگزاري مهر، 10 هزار سال قبل كه انسان عصر حجر را طي مي كرد، ماموت ها، ببرهاي دندان شمشيريو خرس هاي غار نشين در زماني موسوم به عصر يخبندان زندگي مي كردند. تمام اين حيوانات به دليل سرماي طاقت فرساي اين عصر منقرض شدند و تنها يك جانور توانست زنده بماند: گاوميش شمالي.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در سال 2006 يك زيست شناس به نام "ژول برگر" براي كشف اين كه گاو ميش هاي شمالي چگونه با تغييرات محيط زيست خود در قطب شمال رو به رو مي شوند، بودجه از انجمن "نشنال جغرافي" دريافت كرد.

در عصر يخبندان گاوميش هاي شمالي با نام علمي ovibos moschatus موفق شدند با وجود تغييرات آب و هوايي، شكار توسط انسان و كمبود غذا زنده بمانند. اما اين گونه جانوري به طور كامل در طول زمان در مناطق جنوبي آسيا و اروپا نابود شد و تنها تعداد كمي از آنها در شمالي ترين نقاط آمريكا، گرينلند و تعداد كمي نيز در سيبيري و اسكانديناوي باقي ماندند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

اكنون بسياري از كارشناسان محيط زيست نگرانند كه بعضي از جمعيتهاي اين گاوميش ها به دليل تغييرات آب و هوايي جديد و گرماي جهاني در معرض تهديد قرار گيرند. در حقيقت، يك پاييز گرم مي تواند موجب بيمار شدن اين حيوانات شود و همچنين محل سكونت آنها را براي زندگي در شريط نامناسب قرار دهد. تمام اين مشكلات به شدت بر روي توانايي توليد مثل و در نتيجه بقاي جمعيت آنها اثر مي گذارند.

در حال حاضر تنها حدود 100 هزار نمونه از اين گونه باقي مانده اند و تغيير شرايطاقليمي در محل سكونت آنها مي تواند منجر به نابودي اين جانور ماقبل تاريخ شود.

:ws44::ws44::ws44:

• Like 12
لینک به دیدگاه
همش تقصیر خودمونه :w00:

:sigh:

آره:w16:

ما انسانها اونقد خودخواهیم که فقط خودمونو میبینیم و فقط به فکر آسایش خودمونیم غافل از اینکه با این کارهامون بیشتر ضربه رو به خودمون میزنیم...

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره:w16:

ما انسانها اونقد خودخواهیم که فقط خودمونو میبینیم و فقط به فکر آسایش خودمونیم غافل از اینکه با این کارهامون بیشتر ضربه رو به خودمون میزنیم...

:sigh: به توان n

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو مسئله مزدوج شدن یا تو مسئله منقرض شدن؟ :banel_smiley_4:

چرا آدمو در شرایط پیچیده قرار میدین!

این قسمتشو واگذار میکنم به خودتون!

میدونم بهترین تسمیمو میگیری!

سعی کن اشتبا نکنی اسی!

تو میتونی!

• Like 2
لینک به دیدگاه
سیما عمه جان تو که میدونی من طاقت دیدن نابودی حیوانات ندارم!

اینا چیه میگی آخه !:ws44::ws27::cryingf::4564:

عمه خوب چیکار کنم اینها همش واقعیته تلخه:ws44:

همه که رفتند از عصر یخبندان،پس این چی شد؟

:ws44: :ws44: :ws44:

65.jpg

این تا همه مارو نکشه نمیمیره که:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
عمه خوب چیکار کنم اینها همش واقعیته تلخه:ws44:

این تا همه مارو نکشه نمیمیره که:ws28:

خو سیما یدونه از اینا رو بیار واسه باغ وحشه من خودم مواظبت می کنم ازش!

واسه استحکام خانواده گاومیشا این فداکاریو میکنم!:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خو سیما یدونه از اینا رو بیار واسه باغ وحشه من خودم مواظبت می کنم ازش!

واسه استحکام خانواده گاومیشا این فداکاریو میکنم!:ws44:

باشه عمه میارم:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سیما عمه آدرس که قبلا دادم بهت ساعتشم بام هماهنگ کن پشت در نمونی قربونت!

باشه عمه جان نترس گم نمیشیم

جدا کاش میتونستیم کاری براشون بکنیم:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...