alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ اسکیس های خودتون یا دیدین رو اینجا بزارید:4uboxsmiley: 11 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ ايول كار جالبي هست. من 1 بار تو زندگيم اسكيس زدم و اون هم ترم اول بود . پس در نتيجه خودم اسكيس ندارم. اما حتما اگر ديدم ميذارم 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ پس کو؟هیچی نذاشتین که!!! بهتر؛خودم افتتاحش می کنم ابیانه ماسوله 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ gizmo اینا اسکیسای خودته؟ 4 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ gizmo اینا اسکیسای خودته؟ بله آقا مدیر بخدا اگه از رو کشیده باشم 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اينم كاراي من مال ترم يك هندسه ترسيمي در اصل پرسپكتيوش مهم بود خب ما راندو هم زديم 9 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ پس کو؟هیچی نذاشتین که!!!بهتر؛خودم افتتاحش می کنم ابیانه ماسوله خیلی قشنگ بود ایفل:flowerysmile: 20 شدی:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ اينم كاراي من مال ترم يك هندسه ترسيمي در اصل پرسپكتيوش مهم بود خب ما راندو هم زديم خیلی خیلی خوب شده:flowerysmile: راندوش هم عالیه:shad: تو هم 20 شدی:shad: میتونی ادامه تحصیل بدی 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اينم كاراي من مال ترم يك هندسه ترسيمي در اصل پرسپكتيوش مهم بود خب ما راندو هم زديم خیلی خیلی خوب شده:flowerysmile:راندوش هم عالیه:shad: تو هم 20 شدی:shad: میتونی ادامه تحصیل بدی :ws52: چرا من نمی تونم اینا رو ببینم ؟؟؟ :ws35: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اینا کارای ترم اولمه....:girl_blush2:ضعیفه ولی به عنوان کارای ترم اولی خیلی دوسشون دارم....:girl_blush2: این اولین کارمه که با آبرنگ و روان نویس کار کردم...کلا اولین کار دوران دانشجویی م هم هست... اگه کیفیت عکسا و زاویه شون خوب نیست دیگه ببخشید....یادمه اون روز بدو بدو عکس انداختم که به استادم تحویل بدم!!!!! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ این دوتا کارم تکنیک روان نویسه....سبک دومی رو خیلی دوس دارم!!! 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ این اولین کار ماژیکمه!!!!!! این کارمو دوس دارم ولی نمیدونم وقتی داشتم میکشیدم چشام کجا بوده که خط کج اون وسط به اون تابلویی رو آخر کار دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34): :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ این کارم نقطه ست...فک کنم بهش میگن ترام!!!! :JC_thinking:اولین بار سوم راهنمایی بودم این طرحو نقطه زدم ....ولی چون خراب شده بود سال اول دانشگاه هم دوباره همین طرحو کار کردم ...آخه خیلی طرحشو دوس داشتم!!! 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ خوش به حالتون چه کارایی بلدین حسودیم شد 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ این کارم نقطه ست...فک کنم بهش میگن ترام!!!! :JC_thinking:اولین بار سوم راهنمایی بودم این طرحو نقطه زدم ....ولی چون خراب شده بود سال اول دانشگاه هم دوباره همین طرحو کار کردم ...آخه خیلی طرحشو دوس داشتم!!! کلا کارات قشنگ بود موفق باشی:w16: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ کلا کارات قشنگ بود موفق باشی:w16: ممنون البته کارای ترم یکه.....الان بیشتر با ماژیک کارم میکنم.... حالا اینارو نقدشم کنین بد نیست.... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ عزیزم منتظر بقیه ی کارات هستیم عالی بود.... مرسی 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ عزیزم منتظر بقیه ی کارات هستیم عالی بود.... مرسی کلی خشالت کشیدم.....:girl_blush2: :girl_blush2: :girl_blush2: :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۸۹ اینم یه کار مداد رنگی.... هر کی میبینه میگه مثه فرودگاه امام شده... ولی من نمیدونم چرا اینو میگن!!!!:JC_thinking: اینم یه کار مداد سیاه....مداد سیاه و اون موقع خیلی دوس نداشتم...فقط این طرح و کشیدم که تو آلبومم باشه... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده