sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وقتي سوار خر مردم شدي ، يك وري بنشين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همه ما معمولا چيزهايي را از ديگران به امانت ميگيريم. مثلا كتابي را از كتابخانه امانت ميگيريم آيا از امانت به خوبي مراقبت ميكنيم؟ صحيح و سالم آن را برميگردانيم؟ به موقع آن را تحويل مي دهيم؟ يه ضرب المثل فارسي ميگه: وقتي سوار خر مردم شدي، يه وري بنشين وقتي يه وري بشينيم، راحت تر ميتونيم از اون پايين بيايم پس بايد امانتي رو زودتر به صاحبش تحويل بديم... حالا شما بگين: فكر ميكنين ادم امانتداري هستين؟؟؟ چه قدر از ماها به اين ضرب المثل عمل مي كنيم؟ اطرافيانتون چي؟ 37 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من كه بدجوري مواظب وسايل بقيه هستم ولي نميدونم چرا به كسي چيزي ميدم ميشه مال مردمو دل بي رحم خيلي بد وسايلمو نگه ميدارن يا اصلا پس نميدن:w821: 18 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من خودم ادم حساسي ام نسبت به وسايلم.بخاطر همين هيچ وقت از كسي امانت نميگيرم تا كسي هم ازم چيزي نخواد . 13 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من جز از یک نفر که دوست صمیمیمه از هیچ کس دیگه امانت نمیگیرم. جالبه که این دوستمم فقط از من امانت میگره. کلا بدم میاد از کسی امانت بگیرم.هرچیزی رو که داشته باشم ازش استفاده میکنم. ولی اگر نداشته باشم بی خیالش میشم. خیلی راحت. 15 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من كه بدجوري مواظب وسايل بقيه هستم ولي نميدونم چرا به كسي چيزي ميدم ميشه مال مردمو دل بي رحم خيلي بد وسايلمو نگه ميدارن يا اصلا پس نميدن:w821: دقیقا واسه منم همینطوره, من خودم حساس نسبت به وسایل دیگران , اما کلی چیز میز دست اینو اون دارم که بردن دیگه نیاوردن:pichak29: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من اگر امانت از کسی بگیرم ازش خوب نگهداری میکنم اگرم احیانا طوریش بشه حتما سالمشو تحویلش میدم ....امنتی که گرفتم و خراب و پاره و داغون تحویل نمیدم ..... کتابا و فیلمامم به کسی امانت نمیدم اگر خیلی بشناسمش کتابامو بهش میدم ولی فیلمایی که دارم و به هیچ کس امانت نمیدم 14 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ کلا از این امانت داشتن خوشم نمیاد.چون ادم بیخیالی هستم. مثلا قرار بود به طرف 1 هفته ای چیزی را بدم. بعد یک هفته زنگ میزد.گوشیش را جواب نمیدادم. نه اینکه از اون استفاده میکردم.تنبلیم میشد تا اداره پست برم و پستش کنم 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من خیلی رو وسایلم حساسم......کلا خوشم نمیاد چیزی به کسی قرض بدم.:4chsmu1: البته خودم قرض میگیرم از بقیه ،سعی هم میکنم خوب نگه دارم اما خب همیشه نمیشه............:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ وقتي سوار خر مردم شدي ، يك وري بنشين برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همه ما معمولا چيزهايي را از ديگران به امانت ميگيريم. مثلا كتابي را از كتابخانه امانت ميگيريم آيا از امانت به خوبي مراقبت ميكنيم؟ صحيح و سالم آن را برميگردانيم؟ به موقع آن را تحويل مي دهيم؟ يه ضرب المثل فارسي ميگه: وقتي سوار خر مردم شدي، يه وري بنشين وقتي يه وري بشينيم، راحت تر ميتونيم از اون پايين بيايم پس بايد امانتي رو زودتر به صاحبش تحويل بديم... حالا شما بگين: فكر ميكنين ادم امانتداري هستين؟؟؟ چه قدر از ماها به اين ضرب المثل عمل مي كنيم؟ اطرافيانتون چي؟ من همیشه سعی خودمو میکنم واصولا چیزایی رو که امانت میگیرم سر موقع پس میدم 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من كه بدجوري مواظب وسايل بقيه هستم ولي نميدونم چرا به كسي چيزي ميدم ميشه مال مردمو دل بي رحم خيلي بد وسايلمو نگه ميدارن يا اصلا پس نميدن:w821: آره اینجور آدمها باعث میشن که وسایلتو به کسی ندی واقعا موندم چرا بعضی افراد اینطورین آیا دلشون میخواد که تو هم باهاشون اینطوری باشی؟ قطعا که اینو نمیخوان... من خودم ادم حساسي ام نسبت به وسايلم.بخاطر همين هيچ وقت از كسي امانت نميگيرم تا كسي هم ازم چيزي نخواد . ولی عزیزم اینم همیشه نمیشه که بالاخره یا چیزی لازمت میشه یا کسانی هستن که به هرخال تو نخوای هم ازت میخوان و میمونی تو رودروایسی... من جز از یک نفر که دوست صمیمیمه از هیچ کس دیگه امانت نمیگیرم. جالبه که این دوستمم فقط از من امانت میگره. کلا بدم میاد از کسی امانت بگیرم.هرچیزی رو که داشته باشم ازش استفاده میکنم. ولی اگر نداشته باشم بی خیالش میشم. خیلی راحت. منم مثل شمام تا جایی که بتونم چیزی رو امانت نمیگیرم ولی بگیرم بیشتر از وسایل خودم مراقبشم... 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من اگه چیزی لازم داشته باشم میخرم اگر هم نخرم فقط و فقط از بهار قرض میگرم اونم مثل منه فقط از من قزض میگیره 10 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ دقیقا واسه منم همینطوره, من خودم حساس نسبت به وسایل دیگران , اما کلی چیز میز دست اینو اون دارم که بردن دیگه نیاوردن:pichak29: این مشکل بزرگ جامعه ماست... من اگر امانت از کسی بگیرم ازش خوب نگهداری میکنم اگرم احیانا طوریش بشه حتما سالمشو تحویلش میدم ....امنتی که گرفتم و خراب و پاره و داغون تحویل نمیدم ..... کتابا و فیلمامم به کسی امانت نمیدم اگر خیلی بشناسمش کتابامو بهش میدم ولی فیلمایی که دارم و به هیچ کس امانت نمیدم باید کسانی رو که امانت دار خوبی هستن شناسایی کنی و فقط به اونها بدی آدمهایی که از امانتی خوب نگه داری نمیکنن در حقیقت به خودشون ضربه میزنن... کلا از این امانت داشتن خوشم نمیاد.چون ادم بیخیالی هستم.مثلا قرار بود به طرف 1 هفته ای چیزی را بدم. بعد یک هفته زنگ میزد.گوشیش را جواب نمیدادم. نه اینکه از اون استفاده میکردم.تنبلیم میشد تا اداره پست برم و پستش کنم یکی از آدمهایی که امانتی میگیره و زود تحویل نمیده شناسایی شد:icon_pf (34): از تو بعیده... 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من خیلی رو وسایلم حساسم......کلا خوشم نمیاد چیزی به کسی قرض بدم.:4chsmu1:البته خودم قرض میگیرم از بقیه ،سعی هم میکنم خوب نگه دارم اما خب همیشه نمیشه............:icon_pf (34): از همه قرض میکنی ولی به هیشکی وسایلتو امانتی نمیدی؟:jawdrop: من همیشه سعی خودمو میکنم واصولا چیزایی رو که امانت میگیرم سر موقع پس میدم آفرین 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من اگه چیزی لازم داشته باشم میخرم اگر هم نخرم فقط و فقط از بهار قرض میگرم اونم مثل منه فقط از من قزض میگیره آفرین به شما دو خواهر تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
فامیل دور 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ سلام . بله من ادم امانتداریم . نمونش همین دیروز کلاه پسرعمه زا رو سالم بش پس دادم . الان من چجوریم ؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من تیرک دروازه کوچک فوتبال داشتم. موقع اسباب کشی دادم به همسایمون گفتم نگه دار اینهارو،بعدا میام میگیرم. بعد از یکسال که برگشتم گفتم تیرک هامو میدی،گفت نه !!!!! گفتم چرا؟ گفت تو این مدت ازش نگهداری کردم و رنگش هم کردم !!!!!! 15 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من تیرک دروازه کوچک فوتبال داشتم. موقع اسباب کشی دادم به همسایمون گفتم نگه دار اینهارو،بعدا میام میگیرم. بعد از یکسال که برگشتم گفتم تیرک هامو میدی،گفت نه !!!!! گفتم چرا؟ گفت تو این مدت ازش نگهداری کردم و رنگش هم کردم !!!!!! خوب یک سال زیاد بوده حق داشته بنده خدا:icon_pf (34): سلام . بله من ادم امانتداریم . نمونش همین دیروز کلاه پسرعمه زا رو سالم بش پس دادم . الان من چجوریم ؟ شما امانتدارین 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ من تیرک دروازه کوچک فوتبال داشتم. موقع اسباب کشی دادم به همسایمون گفتم نگه دار اینهارو،بعدا میام میگیرم. بعد از یکسال که برگشتم گفتم تیرک هامو میدی،گفت نه !!!!! گفتم چرا؟ گفت تو این مدت ازش نگهداری کردم و رنگش هم کردم !!!!!! اگه ده سالم دستش بود بايد بهت ميداد .برادر منم به اين درد چند بار نيز دچار شدم مي خوان ازت چيزي بگيرن ادم خوبي هستي حالا اگه نياز داشته باشي مي خواي پس بگيري ميشي ادم بده .ظرفيت هم چيزه خوبيه 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اگه ده سالم دستش بود بايد بهت ميداد .برادر منم به اين درد چند بار نيز دچار شدم مي خوان ازت چيزي بگيرن ادم خوبي هستي حالا اگه نياز داشته باشي مي خواي پس بگيري ميشي ادم بده .ظرفيت هم چيزه خوبيه اگه زمانش رو تعیین میکرد اون طرف هم بهش پس میداد شاید با خودش فک کرده که یه سال گذشته و اون دیگه اینها رو نمیخواد واسه این این کارو کرده اگرچه کارش اشتباه بوده ولی کار اسی هم اشتباه بوده زمان مشخص نکرده چون زمان کمی نیست... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اگه زمانش رو تعیین میکرد اون طرف هم بهش پس میدادشاید با خودش فک کرده که یه سال گذشته و اون دیگه اینها رو نمیخواد واسه این این کارو کرده اگرچه کارش اشتباه بوده ولی کار اسی هم اشتباه بوده زمان مشخص نکرده چون زمان کمی نیست... عجب !!!!! پس مثلا بنده خونه ام را بسپارم دست شما،بگم ممکنه برم مسافرت،شما تو این مدت مراقبش باشین،معلوم نیست کی بر میگردم. شما حق داری خانه منو تصاحب کنه؟ :w00: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده