رفتن به مطلب

لطفا وارد بشید.لطفا به من نماز را اموزش بدید

danielo

ارسال های توصیه شده

یعنی شما بری سربازی و نماز بلد نباشی .اینکار را نمیکنی ؟؟؟

اون دیدی که اون فرمانده یا سربان نسبت به منی که 10 سال نماز نخوندم پیدا میکنه چه خواهد بود؟؟

حتما شما میگی که وقتی تو کلاس های عقیدتی از من سوال پرسیدن.تظاهر نکنم و بگم بی خدا هستم .

نه قراره بگی بنده بی خدا هستم نه با خدا......

بهتره بگی جوانی هستم جویای حقیقت،حتی اگر خدا را هم قبول نداری،بد نیست که با رسوم سایر ادیان و اقوام آشنا باشی.

آدم وقتی میتونه درباره چیزی قضاوت کنه،که بهش مسلط باشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 96
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تفسیرش اینست که هیچگاه تظاهر نکن. :ws46:

حتی اگر به ضررت تمام شود،راحت میتونی بهشون بگی بلد نیستم،اما میخوام توبه کنم و یاد بگیرم و خوشحال میشم با فرهنگتون آشنا شوم.

بعضیا به ما گفتن وقتی میتونی یه دروغ کوچیک بگی و خلاص بشی چرا خودتو گرفتار میکنی:banel_smiley_4:

راستی نماز ظهر و عصر را با هم میخونند دیگه؟؟

یعنی روزی 3 بار که بیشتر نماز نمیخونیم؟

اینجاها اینطوره معمولا جماعت ظهرو میخونه بعد یه ربع سخنرانی میکنن میرن عصر اما درستش اینه بعد اذان ظهر بخونن موقع عصر نماز عصر بخونن:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اخه چرا همه فکر میکنند سر و کار گذاشتمشون. :ws3:

به جان خودم.این تن بمیره.به جان جسی قسم میخورم.

من نماز بلد نیستم. البته غیر از حمد و سوره که یادم میاد برای فاتحه میخوندم.

یعنی تو سایت کسی نیست مثل من باشه و نماز بلد نباشه ؟؟؟؟؟:ws52:

:ws21:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ریشه قمپز در کردن

قمپز ( در اصل قپوز) نام توپی است کهعثمانی‌ها در سلسله جنگ‌هایی که با ایران داشته‌اند مورد استفاده قرار می‌دادند. این توپ اثر تخریبی نداشت چرا که در آن از گلوله استفاده نمی‌شد و فقط از باروت وپارچه‌های کهنه که با فشار درون لوله توپ جای می‌دادند تشکیل شده بود. هدف ازاستفاده آن ایجاد رعب و وحشت در بین سپاهیان و ستوران بوده است. در جنگ‌های اولیهبین ایران و عثمانی، این توپ نقش اساسی در تضعیف روحیه سربازان ایرانی داشت ولیبعدها که دست آنها رو شد، دیگر فاقد اثر اولیه بود و هر گاه صدای دلخراش این توپ بهصدا در می‌آمد، سپاهیان می‌گفتند: نترسید، قمپز در کردند

• Like 5
لینک به دیدگاه

وسایل مورد نیاز در دوره آموزش سربازی

چه چيز همراه خود ببريم ؟

1- يك ساك كوچك

2- شامپو ، ليف و يك عدد صابون

3- يك بسته كيسه فريزر و تعدادي كيسه هاي بزرگ تر

4- چشم بند خواب و ماسك صورت ( اگر به گرد و خاك و پتوهاي پشمي حساسيت داريد )

5- يك بشقاب پلاستيكي ، ليوان بزرگ دسته دار پلاستيكي ( ابتدا در آن چايي بريزيد ببينيد دستتان را نمي سوزاند !) ، يك عدد چاقوي پلاستيكي هميشه در جيبتان باشد ، فلاسك هاي كوچك دستي هم اگر بخواهيد به ديگران بدهيد برايتان چايي بيارند بسيار مناسب است .

6- لباس زير شامل 1 عدد شورت سفيد بدون طرح!( در موقع حمام رفتن بايد شورت نظامي كاملا سفيد تنتان باشد ) ، 2 زير پوش سفيد بدون طرح ( ايضا ) ، همان جورابي كه پايتان مي كنيد و به پادگان مي رويد ، دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند ، كفشي كه پايتان هست . هيچ پيژامه و لباس خوابي نبريد چون بايد با همان لباس هايي كه تنتان است و در خاك غلط مي زنيد به خواب برويد و امكان تعويض لباس نداريد .

7- 2 متر كش پهن و نواري براي گت كردن شلوار ، بستن به در يقلوي و كاربرد هاي ديگر

8- سوزن و نخ

9- 2 عدد قفل : يكي اندازه متوسط براي بستن در كمد ( اگر گيرتان آمد !) يكي قفل خيلي كوچك جهت قفل كردن زيپ ساك ( ساك نظامي دو زيپ دارد كه كنار هم هستند و اين قفل بايد از سوراخ زيپ ها رد شود )

10- مجله جدول ، كتاب شعر ، كتاب كت و كلفت نبريد كه حوصله خواندن نخواهيد داشت / دفتر خاطرات ( صفحه اول مي نويسيد امروز صبح ساعت سه و نيم بيدار شدم ، رفتم نماز خوندم ، صبحانه خوردم و ...و ساعت 10 خوابيدم . سپس 59 صفحه بعد را ايضا مي زنيد !! )

11- در باز كن

12- نمك و نمكدان

13- يك شيشه آبليمو به همراه يك شيشه شكر و مقداري خاك شير .

14- مقدار زيادي شيشه ها و قوطي هاي كوچولو كه در آن مواد مورد نيازتان را بريزيد و به راحتي در جيبتان حمل كنيد . مثلا همين آبليمو را در شيشه كوچكي بريزيد به غذاخوري ببريد چون اگر شيشه پر بزرگ ببريد دوستان الطفات مي كنند و نهايتا يك شيشه خالي مي ماند .

15- داروهاي مورد نيازتان و داروهاي تقويتي شامل : 3 بسته قرص جوشان كه خيلي حياتي است ، قرص روغن ماهي ، شربت ضد سرفه اكسپكتورانت ، تعدادي قرص سرماخوردگي ، استامينوفن ( قايم كنيد ) ، بروفن ( قايم كنيد كه پيدا نكنند ) ، قرص اسهال همراه خود نبريد چون جلوگيري به اين نحو بسيار خطرناك مي باشد ( نهايتا 2 عدد ) ، قطره نفازولين ، ويتامين ad ، كرم ضد آفتاب .

16- چسب قطره اي و چسب نواري خيلي مورد نياز است .

17- اسپري زير بغل ، عطر ، مام .

18- يك عدد تيغ ژيلت يكبار مصرف ( قايم كنيد )

19- دستمال براي تميز كردن عينك

20- مسواك و خمير دندان ( البته بعدا به شما مي دهند )

21- جوراب زنانه مشكي در پوتين راحت تر است

22- صابون جيبي

23- اگر جراتش رو داريد موبايل كه شبها با زيدتون sms بازي كنيد .( فقط مطلقا كسي نفهمه كه قبض موبايلتون يهو 300 تومن ميشه )

24- آينه كوچك ، نخ دندون ، دستمال جيبي پارچه اي ( هنگام زدن گاز اشك آور روي صورت قرار دهيد

25- مقدار كمي قند ، نبات ، چاي كيسه اي همراه نبريد چون دم در از ما گرفتن .

26- ناخنگير بدون چاقو ، كرم ترك پا ،

27- مقداري ترشي ليته در ظرفي كوچك با در محكم

28- لواشك و برگه زردآلو براي موقع نظام جمع و رژه ، يك بسته قرص relax بسيار مقيد است . مقداري هله هوله .

29- پودر شربت فوري اگه دلتون خواست

30- از اين پودر هاي شربت فوري 100 تومني كه كنار خيابون مي فروشن كه هي براي دژبان ها درست كنيد و به خوردشون بديد .

31- تعدادي شيشه يك ليتري و يك و نيم ليتري خيلي لازم است . ( همين شربته رو كجا مي خواي درست كني ؟)

32- تخمه و تنقلات ، چندتايي گردو براي صبحانه . حوله همراه خود نبريد

33- يك عدد ماژيك براي نوشتن يادگاري درون توالت ها و مخابرات و ديگر اماكن قابل دسترس .

34- پول حداقل 60 هزار تومان

35- يك كيلو پياز شيرين و نقلي براي ناهارتون

36- تعدادي پونس براي آنكادر تختتون

يك قيچي كوچك تاشو جيبي

مقداری پنبه برای کف پوتین

جيره كه به شما مي دهند : ( اين جيره مخصوص سپاه است )

1- حوله بزرگ و كوچك

2- 3 عدد زيرپوش ( موقع تحويل دقت كنيد سايزشان بزرگ و مناسب باشد 9

3- 3 عدد شورت سفيد ( خيلي دقت كنيد كه شرت تنگ به شما نندازند

4- سه دست لباس و شلوار نظامي ( ايضا )

5- اوركت

6- 2 عدد پوتين ( پوتين گشاد باشد بهتر از تنگ بودن آن است اما سعي كنيد اندازه برداريد . اگر اندازه مناسب نبود در آسايشگاه با بقيه عوض كنيد. پوتين ها را هر روز مقابل افتاب قرار دهيد تا پوك و سبك بشوند )

7- واكس و فرچه ( واكس بلدرچين خيلي بهتر از ستاره است بگوييد از اين بدهد )

9- چندتا صابون ، شامپو ، مسواك و خمير دندان

10- كلاه و كمربند و يك كيسه انفرادي كه همه چيز را درون آن بريزيد .

11- دمپايي

12- 6 جوراب مشكي و چفيه .

• Like 6
لینک به دیدگاه
حتی اگر به ضررت تمام شود،راحت میتونی بهشون بگی بلد نیستم،اما میخوام توبه کنم و یاد بگیرم و خوشحال میشم با فرهنگتون آشنا شوم.

اضافه خدمت بهش میخوره شدید!از چشم میفته چنان اذیتش میکنن!سپاه خدمت کنی باید قدرت معنوی دینی ایمانی رو در خودت تقویت کنی و با ورزشهایی عرفانی چون حفظ دعاهای ضروری نمازهای واجبه! اشعار امام راحل و بیانات شیوای معظم له و سایرین یه جوری ارزون بگذرونی وگرنه یه کم سخت میگیرن!نظم نداشته باش التزام داشته باش و تمسک به ولایت!این تنها راه نجات است:ws3:خلاصه بچه حزب اللهی باش تا مرخصی بگیری!

• Like 2
لینک به دیدگاه

چه چيز همراه خود ببريم ؟

1- يك ساك كوچك

2- شامپو ، ليف و يك عدد صابون

3- يك بسته كيسه فريزر و تعدادي كيسه هاي بزرگ تر

4- چشم بند خواب و ماسك صورت ( اگر به گرد و خاك و پتوهاي پشمي حساسيت داريد )

5- يك بشقاب پلاستيكي ، ليوان بزرگ دسته دار پلاستيكي ( ابتدا در آن چايي بريزيد ببينيد دستتان را نمي سوزاند !) ، يك عدد چاقوي پلاستيكي هميشه در جيبتان باشد ، فلاسك هاي كوچك دستي هم اگر بخواهيد به ديگران بدهيد برايتان چايي بيارند بسيار مناسب است .

6- لباس زير شامل 1 عدد شورت سفيد بدون طرح!( در موقع حمام رفتن بايد شورت نظامي كاملا سفيد تنتان باشد ) ، 2 زير پوش سفيد بدون طرح ( ايضا ) ، همان جورابي كه پايتان مي كنيد و به پادگان مي رويد ، دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند ، كفشي كه پايتان هست . هيچ پيژامه و لباس خوابي نبريد چون بايد با همان لباس هايي كه تنتان است و در خاك غلط مي زنيد به خواب برويد و امكان تعويض لباس نداريد .

7- 2 متر كش پهن و نواري براي گت كردن شلوار ، بستن به در يقلوي و كاربرد هاي ديگر

8- سوزن و نخ

9- 2 عدد قفل : يكي اندازه متوسط براي بستن در كمد ( اگر گيرتان آمد !) يكي قفل خيلي كوچك جهت قفل كردن زيپ ساك ( ساك نظامي دو زيپ دارد كه كنار هم هستند و اين قفل بايد از سوراخ زيپ ها رد شود )

10- مجله جدول ، كتاب شعر ، كتاب كت و كلفت نبريد كه حوصله خواندن نخواهيد داشت / دفتر خاطرات ( صفحه اول مي نويسيد امروز صبح ساعت سه و نيم بيدار شدم ، رفتم نماز خوندم ، صبحانه خوردم و ...و ساعت 10 خوابيدم . سپس 59 صفحه بعد را ايضا مي زنيد !! )

11- در باز كن

12- نمك و نمكدان

13- يك شيشه آبليمو به همراه يك شيشه شكر و مقداري خاك شير .

14- مقدار زيادي شيشه ها و قوطي هاي كوچولو كه در آن مواد مورد نيازتان را بريزيد و به راحتي در جيبتان حمل كنيد . مثلا همين آبليمو را در شيشه كوچكي بريزيد به غذاخوري ببريد چون اگر شيشه پر بزرگ ببريد دوستان الطفات مي كنند و نهايتا يك شيشه خالي مي ماند .

15- داروهاي مورد نيازتان و داروهاي تقويتي شامل : 3 بسته قرص جوشان كه خيلي حياتي است ، قرص روغن ماهي ، شربت ضد سرفه اكسپكتورانت ، تعدادي قرص سرماخوردگي ، استامينوفن ( قايم كنيد ) ، بروفن ( قايم كنيد كه پيدا نكنند ) ، قرص اسهال همراه خود نبريد چون جلوگيري به اين نحو بسيار خطرناك مي باشد ( نهايتا 2 عدد ) ، قطره نفازولين ، ويتامين ad ، كرم ضد آفتاب .

16- چسب قطره اي و چسب نواري خيلي مورد نياز است .

17- اسپري زير بغل ، عطر ، مام .

18- يك عدد تيغ ژيلت يكبار مصرف ( قايم كنيد )

19- دستمال براي تميز كردن عينك

20- مسواك و خمير دندان ( البته بعدا به شما مي دهند )

21- جوراب زنانه مشكي در پوتين راحت تر است

22- صابون جيبي

23- اگر جراتش رو داريد موبايل كه شبها با زيدتون sms بازي كنيد .( فقط مطلقا كسي نفهمه كه قبض موبايلتون يهو 300 تومن ميشه )

24- آينه كوچك ، نخ دندون ، دستمال جيبي پارچه اي ( هنگام زدن گاز اشك آور روي صورت قرار دهيد

25- مقدار كمي قند ، نبات ، چاي كيسه اي همراه نبريد چون دم در از ما گرفتن .

26- ناخنگير بدون چاقو ، كرم ترك پا ،

27- مقداري ترشي ليته در ظرفي كوچك با در محكم

28- لواشك و برگه زردآلو براي موقع نظام جمع و رژه ، يك بسته قرص relax بسيار مقيد است . مقداري هله هوله .

29- پودر شربت فوري اگه دلتون خواست

30- از اين پودر هاي شربت فوري 100 تومني كه كنار خيابون مي فروشن كه هي براي دژبان ها درست كنيد و به خوردشون بديد .

31- تعدادي شيشه يك ليتري و يك و نيم ليتري خيلي لازم است . ( همين شربته رو كجا مي خواي درست كني ؟)

32- تخمه و تنقلات ، چندتايي گردو براي صبحانه . حوله همراه خود نبريد

33- يك عدد ماژيك براي نوشتن يادگاري درون توالت ها و مخابرات و ديگر اماكن قابل دسترس .

34- پول حداقل 60 هزار تومان

35- يك كيلو پياز شيرين و نقلي براي ناهارتون

36- تعدادي پونس براي آنكادر تختتون

يك قيچي كوچك تاشو جيبي

مقداری پنبه برای کف پوتین

جيره كه به شما مي دهند : ( اين جيره مخصوص سپاه است )

1- حوله بزرگ و كوچك

2- 3 عدد زيرپوش ( موقع تحويل دقت كنيد سايزشان بزرگ و مناسب باشد 9

3- 3 عدد شورت سفيد ( خيلي دقت كنيد كه شرت تنگ به شما نندازند

4- سه دست لباس و شلوار نظامي ( ايضا )

5- اوركت

6- 2 عدد پوتين ( پوتين گشاد باشد بهتر از تنگ بودن آن است اما سعي كنيد اندازه برداريد . اگر اندازه مناسب نبود در آسايشگاه با بقيه عوض كنيد. پوتين ها را هر روز مقابل افتاب قرار دهيد تا پوك و سبك بشوند )

7- واكس و فرچه ( واكس بلدرچين خيلي بهتر از ستاره است بگوييد از اين بدهد )

9- چندتا صابون ، شامپو ، مسواك و خمير دندان

10- كلاه و كمربند و يك كيسه انفرادي كه همه چيز را درون آن بريزيد .

11- دمپايي

12- 6 جوراب مشكي و چفيه .

خب یه بارکی مامانت هم با خودت ببر:w58:

البته یه چیز بگم اینو تو لباسای بابا بزرگم دیدم:w58: دوختن یه جیب مخفی پشت لباس زیر برای مخفی کردن پولها (پیف پیف :viannen_38:)

این خیلی به دردت می خوره :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

معمولااینجاها اینطوره جماعت ظهرو میخونه بعد یه ربع سخنرانی میکنن میرن عصر اما درستش اینه بعد اذان ظهر بخونن موقع عصر نماز عصر بخونن:banel_smiley_4:

ببخشید شما سربازی تشریف داشتین؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

والا ما که سربازی رفتیم و از نزدیک دیدم خوندن نماز اجباری نبود ... البته همه مجبورن مثل هم رفتار کنن و یکدست باشن . همه سربازان عزیز اونم فقط در دوره آموزشی دم اذان به صف میشن تشریف میبرن مسجد . بعد تو صف های منظم قرار میگیرن بعضی ها چرت میزنن . بعضی ها بدون وضو نماز میخونن . و بعضی ها هم مثل من با اخلاص نماز میخونن ( من همه ی دوره ی آموزشیمو با اخلاص نماز خوندم و مشغول دعا بودم که خدا کمک کنه تهران بیافتم . که آخرم شد:ws3:)

کلا در دوره آموزشی همه کار اجباریه و همه هم باید یکدست کارها رو انجام بدن . حتی اگر قرار به تنبیه یک نفره ،همه باید کمش کنن و بشین پاشو کنن باهاش:icon_pf (44):

اما بعد از دوره آموزشی برای برادران لیسانس به بالا که ساعت 2 به بعد تشریف میبرن نزد مامان ....معمولا حضور در نماز جماعت اجباری نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه
خب یه بارکی مامانت هم با خودت ببر:w58:

البته یه چیز بگم اینو تو لباسای بابا بزرگم دیدم:w58: دوختن یه جیب مخفی پشت لباس زیر برای مخفی کردن پولها (پیف پیف :viannen_38:)

این خیلی به دردت می خوره :ws3:

نه.الان ساکم را دارم اماده میکنم.فکر کنم از این لیست 7 تاش را پدر ومادر گفتن که ببر.بقیه را گفتن که چرت هست :ws3:

این را من از یک جای دیگه کپی کردم

• Like 5
لینک به دیدگاه
والا ما که سربازی رفتیم و از نزدیک دیدم خوندن نماز اجباری نبود ... البته همه مجبورن مثل هم رفتار کنن و یکدست باشن . همه سربازان عزیز اونم فقط در دوره آموزشی دم اذان به صف میشن تشریف میبرن مسجد . بعد تو صف های منظم قرار میگیرن بعضی ها چرت میزنن . بعضی ها بدون وضو نماز میخونن . و بعضی ها هم مثل من با اخلاص نماز میخونن ( من همه ی دوره ی آموزشیمو با اخلاص نماز خوندم و مشغول دعا بودم که خدا کمک کنه تهران بیافتم . که آخرم شد:ws3:)

کلا در دوره آموزشی همه کار اجباریه و همه هم باید یکدست کارها رو انجام بدن . حتی اگر قرار به تنبیه یک نفره ،همه باید کمش کنن و بشین پاشو کنن باهاش:icon_pf (44):

اما بعد از دوره آموزشی برای برادران لیسانس به بالا که ساعت 2 به بعد تشریف میبرن نزد مامان ....معمولا حضور در نماز جماعت اجباری نیست

حرف شما درسته.

ولی سپاه هست دیگه.شما ارتش بودید.

سپاه مذهبی تر هستند و گیرشون تو چیز های مذهبی بیشتر هست.

فقط یک سوال دیگه دارم.روزی چند ساعت اموزش میدهندو ورزش و چیز های دیگه؟؟؟

روزی چند ساعت کلاس عقیدتی هست.؟؟

در کل سوالم این هست که از صبح تا شب همین طوری از من کار میکشند .یا تو روز ممکن هست

چند ساعتی بیکارمون بزارند؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب من چه میدونستم بده ؟

بسیج از نظر من اون زمان یعنی کسی که میره به دیگران کمک میکنه... همین...

هنوز هم خیلی هاشون اینجوری فکر میکنن.....

اگه یه لحظه از عقلشون استفاده کنن راه درست رو پیدا میکنن ...

( ولی حیف که ای ساندیسا نمیزاره فکر کنن)

• Like 6
لینک به دیدگاه

سرباز سپاه شدن همینطور الکی نیست . یاباید عضویت بسیج و پارتی و کلی تحقیق و مصاحبه بشی .......... یا اینکه الکی قمپوز در کردی و ملت رو سر کار گذاشتی .

با اون چیزایی که از تو میدونیم اولیش امکان نداره....... بله دومیش حتمیه

احتمال سوم اینه که خواب نما شدی و توبه کردی به راه خدا برگشتی و روت نمیشه نماز خوندن و از کسی یاد بگیری اینجوری می خوای یاد بگیری .

در ضمن راههای باز گشت به خدا به سه طریق است : کف گرگی و زیر زانو و کله

سال نو مبارک

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...