shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ گونه شناسی انواع مردان!!! آقایون یادشون نره گونهشونو مشخص کنند لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ گونه شناسی انواع مردان!!! آقایون یادشون نره گونهشونو مشخص کنند :ws28: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ اگرپسري بر ضد دخترها حرفي زد بدونيد ازهمه بيشتر دنبال دخترهاست و براشون له له ميزنه!! حکايتش حکايت همون گربه هست که دستش به گوشت نميرسيد مي گفت پيف پيف بو مي ده! تا حالا صد تا دخترسر کارش گذاشتند و حالشو گرفتند ! تا حالا هر چي التماس کرده دختراي ناز ايروني که سهله يه وزغ ماده هم تحويلشون نگرفته!! توي دانشگاه نمره هاي ماکزيمم دخترا رو ديده و براي اينکه کسي نفهمه آي کيوش در حد کلوخه مجبوره بشينه براي دخترا حرف در بياره تو خونه همش به خاطر شلخته بودنش (مخصوصا موها و دماغ ) و تميزي و خوشتيپي خواهرش مدام زدند تو سرش از اينکه با صد نوع مدل موي مختلف و خط ريشاي عجيب غريب نميتونه قيافه مثل اژدهاشويه کم شبيه آدما بکنه به دختراي ايروني که با آرايش زيباتر ميشند حسودي مي کنه مي بينه يک نفر تو دنيا پيدا نميشه که فقط يه بار منتشو بکشه و بايد يه عمر ناز کش باشه مي بينه خيلي از مردا و پسراي اطرافش (وحتي خودش) حاضرند با اشاره يه خانم همه چي شونو فدا کنند اون وقته که يه جاش به شدت ميسوزه . . چه توهم شیکی.... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ .. چه توهم شیکی.... الان داری بر ضد خانوما صحبت میکنی؟ در صورت ممکن مشخص کنید از کدوم دسته هستید!:persiana__hat: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۰ الان داری بر ضد خانوما صحبت میکنی؟در صورت ممکن مشخص کنید از کدوم دسته هستید!:persiana__hat: . . جنسیت :مذکر میدونی چراخدا زن هارو زیباتر از مرد ها افرید ولی در صورتی که بقیه موجودات جنس مذکر زیباتر از جنس مونث؟ تا حالا فک کردی؟ لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ .. جنسیت :مذکر میدونی چراخدا زن هارو زیباتر از مرد ها افرید ولی در صورتی که بقیه موجودات جنس مذکر زیباتر از جنس مونث؟ تا حالا فک کردی؟ نه گونه تو از بالایی ها مشخص کن لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بیچاره مردا... بازم معرفت شما لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ رو دل نكني يه وقت بهار من مراقبم تو سنگ کوب نکنی لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من سنكوب كردم و تموم شدم پس روحت شاد یادت گرامی لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من خيلي وقته مردم كسي نيست منو از زمين برداره ممنونم لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من خيلي وقته مردم كسي نيست منو از زمين برداره ممنونم یکی بیاد اینو جمش کنه ثواب داره ها لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ .. جنسیت :مذکر واقعا فک میکنی مذکر بودن افتخار انقد فونتشو بزرگ کردی من جای تو بودم با ی رنگی مینوشتم دیده نشه فونشم میزدم 0.00000000000000000005 لینک به دیدگاه
mohamad_rs 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ گونه شناسی انواع مردان!!! آقایون یادشون نره گونهشونو مشخص کنند آباجی سفید برفی ی کاری نکو گونه شناسی خانومای شیرازی رو بزارما ا ا ا ا ا اااااا:w00: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ آباجی سفید برفی ی کاری نکو گونه شناسی خانومای شیرازی رو بزارما ا ا ا ا ا اااااا:w00: گذاشتند چند صحفه قبل شما نگران نباش کدومشونی حالا؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده