رفتن به مطلب

اگر قرار بود خدا ارزوها ی بنده هاشو براورده کنه چی ازش میخواستین...؟

دلوار

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اولین شرط خدا بودن رعایت دموکراسیه....

اگر میخواهی کسیو انتخاب کنی،لزومی نداره همه پدر و پسر و از یک قومیت باشند.

غیر از خاورمیانه جاهای دیگه هم آدم هست،واسه چین و ژاپن و کره و استرالیا و آفریقا و...... هم پیامبر بفرست.

اگر کریستوف کلومب آمریکا را کشف نمیکرد،چطور میخواستی ار سرخپوست ها آزمون بگیری !!!

• Like 18
لینک به دیدگاه

ماها چرا عادت کردیم همیشه یکی بیاد ارزوهامون رو براورده کنه

تو بزرگی خدا شک ندارم ولی اگه ارزویی کردم و براورده نکرد باید بگم خدا نیست

همینکه دستانی دارم که میتونم ارزوهام رو باهاش براورده کنم ازش ممنونم اینا رو هم بهم نمیداد باز ازش ممنون بودم به خاطر نعمت زندگی که به من داد ...

• Like 8
لینک به دیدگاه

خدايا كمكم كن فقط خوبيهاي عالم و آدمها رو ببينم و نه بديهارو

طوري كن كه تو دلم كينه اي از هيچ كس نمونه

• Like 13
لینک به دیدگاه

میگن یه بابایی از یکی از اماما پرسید اگه این رطب رو بخورم اختیاره یا اینکه اونو زیر پام له کنم؟ (میخواست هر کاری رو که اون گفت برعکس انجام بده تا نشون بده که همش کاری اختیاره)

ولی اون امام بهش گفت اگه اون رطب رو توی گلوت بذاری اختیاره ولی اینکه از گلوت پایین بره یا نه جبر بحساب میاد

شبیه آخوندا شدم !!!!؟:ws3:

وقتی من میگم خدایا نذار فلان کا رو نکنم ... یعنی تا اونجا میشه منو تو موقعیتش نذار

• Like 14
لینک به دیدگاه
نوکرتم داداش .... :icon_gol:

تو که حرف میزنی من قلم دفترو بر میدارم و نکته برداری میکنم .... :a030:

خب برخلاف تو من خدا پرستم ... البته به روش خودم .... کاری به اسلام و مسیحیت و یهود و ... ندارم ولی سعی میکنم موارد خوب همشون رو استفاده کنم

در مورد انسان هم به نظر من هم جبر داریم و هم اختیار ...

میگن یه بابایی از یکی از اماما پرسید اگه این رطب رو بخورم اختیاره یا اینکه اونو زیر پام له کنم؟ (میخواست هر کاری رو که اون گفت برعکس انجام بده تا نشون بده که همش کاری اختیاره)

ولی اون امام بهش گفت اگه اون رطب رو توی گلوت بذاری اختیاره ولی اینکه از گلوت پایین بره یا نه جبر بحساب میاد

شبیه آخوندا شدم !!!!؟:ws3:

وقتی من میگم خدایا نذار فلان کا رو نکنم ... یعنی تا اونجا میشه منو تو موقعیتش نذار

خيلي جالب بود ممنون

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...