XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مرسیبیشتر به جزوه نیاز دارم ومعرفی یکی دوتا کتاب خوب که بشه باهاشون خوند ومطلب رو گرفت ما فرض براینه که تو کارشناسی یک ودو رو گذروندیم نمیدونم سه هم هست یا همین پیشرفته ارشد میشه سه با سلام، کتاب واسه تحقیق در عملیات: پژو هش عملیاتی، دکتر محمد رضا مهرگان. پژوهش عملیاتی ،دکتر حمدی طاها. کتابای خوبین. 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ منم اومدم تو حالا شريني مريني چي ميدين؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام، کتاب واسه تحقیق در عملیات: پژو هش عملیاتی، دکتر محمد رضا مهرگان. پژوهش عملیاتی ،دکتر حمدی طاها. کتابای خوبین. مرسی مهرداد جان کتاب اقای مهرگان رو گرفتم ودارم میخونمش اگه لازم شد حتما اون یکی رو هم تهیه میکنم یه دنیا سپاس منم اومدم توحالا شريني مريني چي ميدين؟ خیلی خوش اومدی داداش باقلوا استامبولی با شیرینی های تر مخصوص تبریز حالا کی درخدمت باشیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود من مکانیک بودم و هنوزم بهش ارق دارم ولی بعد از 7ترم موفقیت آمیز تو پلی تکنیک بخاطر مشکلات سیاسی شوتمون کردن بیرون گفتن یا برو سربازی یا برو دانشگاه سمنان مدیریت صنعتی بخون... باید از ترم بهمن میرفتم ولی فعلا این ترم رو مرخصی گرفتم، هنوز نمیدونم چکار کنم ولی فعلا اسم مارو تو مدیریت داشته باشین یکم قدرت نمایی کنیم تا بینیم بعد چی میشه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود من مکانیک بودم و هنوزم بهش ارق دارم ولی بعد از 7ترم موفقیت آمیز تو پلی تکنیک بخاطر مشکلات سیاسی شوتمون کردن بیرون گفتن یا برو سربازی یا برو دانشگاه سمنان مدیریت صنعتی بخون... باید از ترم بهمن میرفتم ولی فعلا این ترم رو مرخصی گرفتم، هنوز نمیدونم چکار کنم ولی فعلا اسم مارو تو مدیریت داشته باشین یکم قدرت نمایی کنیم تا بینیم بعد چی میشه خیلی خوش اومدی داداش بخون مدیریت ورشته های انسانی برخلاف کل دنیا تو ایران کمی مهجور موندن(نه اینکه رشته های فنی کلا ته موفقیت شدن!!) ولی ارزش ادامه دادن رو دارن برات ارزوی موفقیت میکنم 1 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سپاس میشه یه مختصر مفید بگی داستان این مدیریت چی هست؟ دقیقا چکاره میشیم؟ 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سيلاممممممممممم منم امدم .......... 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سپاسمیشه یه مختصر مفید بگی داستان این مدیریت چی هست؟ دقیقا چکاره میشیم؟ خب وقتیساختارها هدفمند ومثل اجتماع ساخت یافته باشند نیاز به مدیرانی دارند تا این سازمانهارو هدایت کنه درمقاطع حساس با الگوهای مختلف مدیریتی هدایت وکنترلش کنه ومهمترین وظیفه رو دریک سازمان یعنی حفظ وتعالی سازمان رو با توجه به ابزارهایی که دراختیار داره به سرانجام برسونه این خلاصه داستان مدیریت هست اما اینکه تو ایران چه اتفاقی میافته وممکنه بیافته یه نگاه ساده به جامعه کافیه! منظورم دلسرد کردن کسی نیست چون به عمل کاربراید ولی باید وتاکیدا باید بسترها هم مهیا باشه که حتما تو ایران اینجوریه!! سيلاممممممممممممنم امدم .......... سلام سمانه جان خیلی خوش اومدی عزیز 2 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب وقتیساختارها هدفمند ومثل اجتماع ساخت یافته باشند نیاز به مدیرانی دارند تا این سازمانهارو هدایت کنه درمقاطع حساس با الگوهای مختلف مدیریتی هدایت وکنترلش کنه ومهمترین وظیفه رو دریک سازمان یعنی حفظ وتعالی سازمان رو با توجه به ابزارهایی که دراختیار داره به سرانجام برسونهاین خلاصه داستان مدیریت هست اما اینکه تو ایران چه اتفاقی میافته وممکنه بیافته یه نگاه ساده به جامعه کافیه! منظورم دلسرد کردن کسی نیست چون به عمل کاربراید ولی باید وتاکیدا باید بسترها هم مهیا باشه که حتما تو ایران اینجوریه!! سلام سمانه جان خیلی خوش اومدی عزیز چرا میپیچونی داداش؟ بگو ول معطلیم دیگه 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممممممممم مم صبح قشنگتون بخير 1 لینک به دیدگاه
محسن2115 294 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ بچه ها سلام. من محسنم.فوق دیپلم ریاضی لیسانس مدیریت از نوع صنعتیش. خوشحالم به شرطی که حالمو نگیرید بیایید. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ منمکه مدیریت جهانگردی می خونم 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ منم که مدیر بدنیا اومدم و کارم مدیریت هستش... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ منم که مدیر بدنیا اومدم و کارم مدیریت هستش... البته مدیریت داخل خونه 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ البته مدیریت داخل خونه سلامت کو؟:w00: مگه کم چیزیه مدیریت داخل خونه؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلامت کو؟:w00: مگه کم چیزیه مدیریت داخل خونه؟ سلام کردم وسط راه کلاغه برده با خودش نه کم چیزی نیست ولی همونم اگر ما نباشیم .... هی روزگار 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام کردم وسط راه کلاغه برده با خودش نه کم چیزی نیست ولی همونم اگر ما نباشیم .... هی روزگار واه واه چه خرافاتی اگه شما نباشید....چی؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ واه واه چه خرافاتی اگه شما نباشید....چی؟ اگه ما نباشیم جامون خالی میمونه 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ اگه ما نباشیم جامون خالی میمونه نه خیال خام نکن اسلن جات خالی نمیمونه 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها سلام.من محسنم.فوق دیپلم ریاضی لیسانس مدیریت از نوع صنعتیش. خوشحالم به شرطی که حالمو نگیرید بیایید. خوش اومدی رفیق 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده