XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 4 تیر، 2011 مرسیبیشتر به جزوه نیاز دارم ومعرفی یکی دوتا کتاب خوب که بشه باهاشون خوند ومطلب رو گرفت ما فرض براینه که تو کارشناسی یک ودو رو گذروندیم نمیدونم سه هم هست یا همین پیشرفته ارشد میشه سه با سلام، کتاب واسه تحقیق در عملیات: پژو هش عملیاتی، دکتر محمد رضا مهرگان. پژوهش عملیاتی ،دکتر حمدی طاها. کتابای خوبین. 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 با سلام، کتاب واسه تحقیق در عملیات: پژو هش عملیاتی، دکتر محمد رضا مهرگان. پژوهش عملیاتی ،دکتر حمدی طاها. کتابای خوبین. مرسی مهرداد جان کتاب اقای مهرگان رو گرفتم ودارم میخونمش اگه لازم شد حتما اون یکی رو هم تهیه میکنم یه دنیا سپاس منم اومدم توحالا شريني مريني چي ميدين؟ خیلی خوش اومدی داداش باقلوا استامبولی با شیرینی های تر مخصوص تبریز حالا کی درخدمت باشیم؟ 2
Anarchist 1419 ارسال شده در 24 تیر، 2011 درود من مکانیک بودم و هنوزم بهش ارق دارم ولی بعد از 7ترم موفقیت آمیز تو پلی تکنیک بخاطر مشکلات سیاسی شوتمون کردن بیرون گفتن یا برو سربازی یا برو دانشگاه سمنان مدیریت صنعتی بخون... باید از ترم بهمن میرفتم ولی فعلا این ترم رو مرخصی گرفتم، هنوز نمیدونم چکار کنم ولی فعلا اسم مارو تو مدیریت داشته باشین یکم قدرت نمایی کنیم تا بینیم بعد چی میشه 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2011 درود من مکانیک بودم و هنوزم بهش ارق دارم ولی بعد از 7ترم موفقیت آمیز تو پلی تکنیک بخاطر مشکلات سیاسی شوتمون کردن بیرون گفتن یا برو سربازی یا برو دانشگاه سمنان مدیریت صنعتی بخون... باید از ترم بهمن میرفتم ولی فعلا این ترم رو مرخصی گرفتم، هنوز نمیدونم چکار کنم ولی فعلا اسم مارو تو مدیریت داشته باشین یکم قدرت نمایی کنیم تا بینیم بعد چی میشه خیلی خوش اومدی داداش بخون مدیریت ورشته های انسانی برخلاف کل دنیا تو ایران کمی مهجور موندن(نه اینکه رشته های فنی کلا ته موفقیت شدن!!) ولی ارزش ادامه دادن رو دارن برات ارزوی موفقیت میکنم 1
Anarchist 1419 ارسال شده در 25 تیر، 2011 سپاس میشه یه مختصر مفید بگی داستان این مدیریت چی هست؟ دقیقا چکاره میشیم؟ 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2011 سپاسمیشه یه مختصر مفید بگی داستان این مدیریت چی هست؟ دقیقا چکاره میشیم؟ خب وقتیساختارها هدفمند ومثل اجتماع ساخت یافته باشند نیاز به مدیرانی دارند تا این سازمانهارو هدایت کنه درمقاطع حساس با الگوهای مختلف مدیریتی هدایت وکنترلش کنه ومهمترین وظیفه رو دریک سازمان یعنی حفظ وتعالی سازمان رو با توجه به ابزارهایی که دراختیار داره به سرانجام برسونه این خلاصه داستان مدیریت هست اما اینکه تو ایران چه اتفاقی میافته وممکنه بیافته یه نگاه ساده به جامعه کافیه! منظورم دلسرد کردن کسی نیست چون به عمل کاربراید ولی باید وتاکیدا باید بسترها هم مهیا باشه که حتما تو ایران اینجوریه!! سيلاممممممممممممنم امدم .......... سلام سمانه جان خیلی خوش اومدی عزیز 2
Anarchist 1419 ارسال شده در 26 تیر، 2011 خب وقتیساختارها هدفمند ومثل اجتماع ساخت یافته باشند نیاز به مدیرانی دارند تا این سازمانهارو هدایت کنه درمقاطع حساس با الگوهای مختلف مدیریتی هدایت وکنترلش کنه ومهمترین وظیفه رو دریک سازمان یعنی حفظ وتعالی سازمان رو با توجه به ابزارهایی که دراختیار داره به سرانجام برسونهاین خلاصه داستان مدیریت هست اما اینکه تو ایران چه اتفاقی میافته وممکنه بیافته یه نگاه ساده به جامعه کافیه! منظورم دلسرد کردن کسی نیست چون به عمل کاربراید ولی باید وتاکیدا باید بسترها هم مهیا باشه که حتما تو ایران اینجوریه!! سلام سمانه جان خیلی خوش اومدی عزیز چرا میپیچونی داداش؟ بگو ول معطلیم دیگه 1
محسن2115 294 ارسال شده در 24 مرداد، 2011 بچه ها سلام. من محسنم.فوق دیپلم ریاضی لیسانس مدیریت از نوع صنعتیش. خوشحالم به شرطی که حالمو نگیرید بیایید. 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 مهر، 2011 منم که مدیر بدنیا اومدم و کارم مدیریت هستش... البته مدیریت داخل خونه 1
m f s 1727 ارسال شده در 4 مهر، 2011 البته مدیریت داخل خونه سلامت کو؟:w00: مگه کم چیزیه مدیریت داخل خونه؟ 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 مهر، 2011 سلامت کو؟:w00: مگه کم چیزیه مدیریت داخل خونه؟ سلام کردم وسط راه کلاغه برده با خودش نه کم چیزی نیست ولی همونم اگر ما نباشیم .... هی روزگار 1
m f s 1727 ارسال شده در 4 مهر، 2011 سلام کردم وسط راه کلاغه برده با خودش نه کم چیزی نیست ولی همونم اگر ما نباشیم .... هی روزگار واه واه چه خرافاتی اگه شما نباشید....چی؟ 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 4 مهر، 2011 واه واه چه خرافاتی اگه شما نباشید....چی؟ اگه ما نباشیم جامون خالی میمونه 1
m f s 1727 ارسال شده در 4 مهر، 2011 اگه ما نباشیم جامون خالی میمونه نه خیال خام نکن اسلن جات خالی نمیمونه 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 5 مهر، 2011 بچه ها سلام.من محسنم.فوق دیپلم ریاضی لیسانس مدیریت از نوع صنعتیش. خوشحالم به شرطی که حالمو نگیرید بیایید. خوش اومدی رفیق 1
ارسال های توصیه شده