armina 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دانشجوی مدیریت صنعتی هستم . علاقمند هستم ارشد قبول شوم ولی نمی دانم از چه درسی شروع کنم و چه مباحثی را بیشتر بخوانم 2 لینک به دیدگاه
mohsen46 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دانشجوی دکترای مدیریت هستم. در حوزه تفکر استراتژیک کار می کنم 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان عزیز دوستان در زمینه موضوعات تحصیلیشون، رشته مورد علاقشون ، مقطع تحصیلیشون وسوالات وراهنماییهایی که برای بقیه دوستان دارند نمیخوان صحبت کنند بیایین یه حرکتی به تالار مدیریت بدیم 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ تاپیک گفتگو پیدا نکردم دوستان امروز برای استخدام شهرداریها آخرین مهلت ثبت نامه اگه تمدید نشه .... اگه شرایطش بهتون میخوره دوست داشتینم از دست ندینش توضیحات بیشترو اینجاست ولینکه ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66061&page=2&p=781808 2 لینک به دیدگاه
mardomdar1 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام pdf فصل سوم تئوری اقتصاد کلان2 دکتر محمود روزبهان را میخواستم با تشکر. لینک به دیدگاه
POURMAMS 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ سلام تو این سایت تالار گفتگو با همه اعضا داریم؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ سلام تو این سایت تالار گفتگو با همه اعضا داریم؟ منظورتو متوجه نمیشم دوست عزیز میتونی روشن تر بیان کنی؟ با افراد مدیریت می خوای حرف بزنی یعنی؟ یا اعضای کل سایت؟ لینک به دیدگاه
sky2012 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ سلام به همه ی مدیرای اینده کشور سینا هستم سال اخر مدیریت صنعتی کلا از بازار کارش نا امید شدم می خوام اگه خدا بخواد و تنبلی اجازه بده واسه ارشد mba بخونم اگه دوستان تو این زمینه اطلاعاتی دارند خوشحال میشم راهنماییم کنن آها یادم رفت روم به دیوار دانشجوی پیام نور هستم 2 لینک به دیدگاه
mirrzaie 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ سلام و درود بر شما مدیران. شدیدن نیازمند پرسشنامه سبک رهبری لیکرت هستم اگه منو کمک کنید ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
جاوید وطن 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ به به به شما از اینکه با هم در یکانجمن هستیم خوشحالم امیدورام ارتباط صمیمی تری با هم داشته باشیم javid_1980@yahoo.com منتظر ایمیل شما هستم:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ سلام منم رشتم مدیرته عاشق رشتمم خوشحال میشم بیشتر باهاتون اشنا بشم:53tnkbetm2eof1u84pj:53tnkbetm2eof1u84pj 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120453 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ به همه مدیرای آینده خوش آمد میگم امیدوارم شاهد حضور گرم و خوبتون در این انجمن باشیم 3 لینک به دیدگاه
shd68 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من تازه عضو شدم نمیدونم چه طوری باید مثل شما مطلب بذارم . اگه میشه راهنمایی کنید . 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ... من تازه عضو شدم نمیدونم چه طوری باید مثل شما مطلب بذارم . اگه میشه راهنمایی کنید . سلام خیلی خوش اومدین به این تاپیک مراجعه فرمایید تا اموزش های لازم رو دریافت نمایید: [h=3]راهنمای کار با انجمن نواندیشان[/h] 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ سلام و درود بر شما مدیران. شدیدن نیازمند پرسشنامه سبک رهبری لیکرت هستم اگه منو کمک کنید ممنون میشم سلام به این تاپیک مراجعه فرمایید: [h=1]طراحی و ساخت مقیاس مجموع نمرات لیکرت با رویکرد پژوهشی در مدیریت[/h] 1 لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ منم رشتم مدیریته دوستان لطف می کنین یه مقدار راجع به ارشد مدیریت بازرگانی صحبت کنید؟ من کاردانیم رشته ام یه چیزه دیگه بوده ولی برای کارشناسی مدیریت بازرگانی رو انتخاب کردم و حس می کنم ارشد این رشته بی نهایت سخت تر باشه و نتونم از پسش بر بیام 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ منم رشتم مدیریتهدوستان لطف می کنین یه مقدار راجع به ارشد مدیریت بازرگانی صحبت کنید؟ من کاردانیم رشته ام یه چیزه دیگه بوده ولی برای کارشناسی مدیریت بازرگانی رو انتخاب کردم و حس می کنم ارشد این رشته بی نهایت سخت تر باشه و نتونم از پسش بر بیام سلام خیلی خوش اومدین به انجمن از پسش که حتما برمیاین فقط باید علاقه داشته باشین ودل به کار بدین تو تالارهای تحصیلات تکمیلی ومدیریت بازرگانی مفصل در موردش صحبت شده بازهم اگه سوالی بود در خدمتیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده