رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
مثل اینکه سرور الکی بعضی از آی پی ها رو مهاجم تشخیص داده بسته. :banel_smiley_4:

بررسی می کنیم.

مرسی ادمین جان؛لطفا زودی درستش کنید ؛ چون*Cloudy sky* گفته اصلا نمیتونه بیاد انجمن hanghead.gif

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام سلام

من الان 45 مین هست اومدم انجمن .. اما صفحاتم رو باز نمیکنه .. یکی در 20تا باز میکنه.... خودمو کشتم اینجا پیغام بدم:4564::4564:

مکشل دوستای ِ بالاییمو دارم:4564:

لطفا رسیدگی بفرمایید:w000::icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام، من چند روزه که نمیتونم وارد انجمن بشم، با نام کاربری و پسورد صحیح وارد که میشم پیام سیستم میاد

که رمز عبور فراموش وووووووو نه اصلأ رمزو فراموش نکردم هرچی هست از طرف سایت و مشکل فنی هست چون

الآن در سایت هستم و همه مقالات و تاپیکها و چیزایی که مشاهده میکنم مربوط به 4 روز قبله مثلأ خودم 4 روز قبل

تاپیک گذاشتم الآن میبینمش که نوشته 2 دقیقه قبل گذاشته شده و این 3 یا 4 روز همه چی درجا زده نمیدونم

چی شده لطفأ در صورت ممکن راهنمایی بفرمایین ممنون:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام، من چند روزه که نمیتونم وارد انجمن بشم، با نام کاربری و پسورد صحیح وارد که میشم پیام سیستم میاد

که رمز عبور فراموش وووووووو نه اصلأ رمزو فراموش نکردم هرچی هست از طرف سایت و مشکل فنی هست چون

الآن در سایت هستم و همه مقالات و تاپیکها و چیزایی که مشاهده میکنم مربوط به 4 روز قبله مثلأ خودم 4 روز قبل

تاپیک گذاشتم الآن میبینمش که نوشته 2 دقیقه قبل گذاشته شده و این 3 یا 4 روز همه چی درجا زده نمیدونم

چی شده لطفأ در صورت ممکن راهنمایی بفرمایین ممنون:icon_gol:

:w58:

می تونید با اکانتتون از روی یه سیستم دیگه کانکت بشین ببینید هنوز این مشکل هست یا نه :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه

متاسفانه بدلیل گرفتن بکاپ و تغییرات سرور اطلاعات این دو روز از بین رفته است . در همینجا به نوبه خود از همه کاربران عزیز بخاطر مشکلات بوجود آمده معذرت می خواهیم و امیدواریم که دیگر کمتر شاهد این مشکلات باشیم:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه

خیلی جالبه من 4 روز پیش اومدم سایت پست گذاشتم پیام دادم یکی ب لیست دوستام اضافه شد امروز که اومدم دقیقا همون حالت 4 روز پیش رو داره بقیه موارد انگار تو خواب بوده:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

درود :icon_gol:

به خاطر اطلاعات اين دو روز و آنچه پيش رو داريد، پيشاپيش خدا صبرتون بده!

يك نكته‌اي يه مدته ذهن منو به خودش مشغول كرده. نمي‌دونم مشكل فني حساب مي‌شه يا نه:

انجمن به جز اون "خروج" كه بالا سمت چپ هست هيچ راه خروج ديگه‌اي نداره!

يعني من سعي كردم يه راه در رو پيدا كنم نشد. :ws38:

اگه هست ممنون مي‌شم بگين. اگه نيست چرا آخه؟! 56562_ghati1.gif

من با يه مرورگر خنگ (از كامپيوتري در يك مكان عمومي!) وارد انجمن شدم. بعد كلا اون قسمت بالا سمت چپ رو متوجه نمي‌شد! w58.gif بدين ترتيب بود كه من نتونستم خارج شم از انجمن!

شايد خنده دار باشه ولي به ميزان دل‌انگيزي روان منو خراش داد :دي

اگه فردا روزي يه نفر به جاي من آن شد و خبث طينت به خرج داد بدانيد و آگاه باشيد من نبودم!

با تشكر از راهنمايي شما :w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چرا اطلاعات پروفایل من برا چند روز پیشه؟؟؟

یعنی آخرین پیامی که تو پروفایلم هس برا چند روز پیشه در صورتی که بعد از اون بازم پیام داشتم خودم دیده بودم جوابشونم داداه بودم

آخرین امتیازم برا چند روز پیشه در صورتی که من بعد از اون بازم پست گذاشته بودم و امتیاز گرفته بودم

یعنی من بقیه اون اتفاقایی که افتادرو تو خواب دیدم:w58::w58::w58:

جالبه همه این امتیازای قدیمی و پیامای چند روز پیش توی جهت اطلاع شما هس:w58:

همین الان متوجه شدم که کلا انجمن چند روز پیش برا من باز میشه

یعنی تو پروفایل دوستامم که رفتم اتفاقات چند روز پیش برا من نشون داده میشه

یا مثلا آخرین پست تاپیک ها برا چند روز قبله:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ینی منو بکشید :4564:

4 روز نبود با هزار دوق اومدم پیامایی که دوستام واسم دادنو بخونم همشون پاک شدن :4564::4564::4564:

اصلا نخوندم که چی نوشتن :sad0:

• Like 4
لینک به دیدگاه

لطفا از این به بعد قبل از تغییر سرور به دوستان اعلام بفرمایید :

"یک هفته قبل و دو هفته بعد از تغییر سرور ، کسی چیزی در سایت ننویسه یا آپلود نکنه!"

:icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه

همه پاک شدن خداااااااااااااا

دیشبم که خراب بود با زور اومدم دیدم پیام جدید دارم اما تا اومدم جواب بدم باز قطع شد

امروز اومدم دیدم هیچ کدومشون نیس:icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود :icon_gol:

به خاطر اطلاعات اين دو روز و آنچه پيش رو داريد، پيشاپيش خدا صبرتون بده!

يك نكته‌اي يه مدته ذهن منو به خودش مشغول كرده. نمي‌دونم مشكل فني حساب مي‌شه يا نه:

انجمن به جز اون "خروج" كه بالا سمت چپ هست هيچ راه خروج ديگه‌اي نداره!

يعني من سعي كردم يه راه در رو پيدا كنم نشد. :ws38:

اگه هست ممنون مي‌شم بگين. اگه نيست چرا آخه؟! 56562_ghati1.gif

من با يه مرورگر خنگ (از كامپيوتري در يك مكان عمومي!) وارد انجمن شدم. بعد كلا اون قسمت بالا سمت چپ رو متوجه نمي‌شد! w58.gif بدين ترتيب بود كه من نتونستم خارج شم از انجمن!

شايد خنده دار باشه ولي به ميزان دل‌انگيزي روان منو خراش داد :دي

اگه فردا روزي يه نفر به جاي من آن شد و خبث طينت به خرج داد بدانيد و آگاه باشيد من نبودم!

با تشكر از راهنمايي شما

سلام...یه راهشم اینه که پنجره رو ببندی و دوباره باز کنی!:w02:

و اگه دوباره انجمن رو باز کنی،مهمان محسوب میشی:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
درود

بکاپ گرفته شد؟ یا بازم کار دارین؟

نه دیگه انجام شده.

راستی شاید بعضی دوستان واسه ورود به انجمن مشکل داشته باشن و به سرور قبلی برن. اگه میشناسین کسایی که این مشکل رو دارن. راهش اینه:

1. ابتدا منوی Start را باز کنید.

2. بر روی Run کلیک کنید.

3.در Run تایپ کنید cmd

4. در پنجره فرمان تایپ کنید ipconfig/flushdns و Enter را فشار دهید.

اگر درست عمل کرده باشید باید پیغام زیر را مشاهده کنید:

Windows IP Configuration

Successfully flushed the DNS Resolver Cache

توجه داشته باشید برای انجام دستورات بالا باید سطح دسترسی Administrator داشته باشید. در ویندوز 7 و Vista بر روی آیکون cmd راست کلیک کرده و run as administrator را بزنید.

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...