رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

اصلا این پیغاما تو مشاهده مکالمات نیستن که بخوای از آنجا حذفشون کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3

قرار نیست حذفشون کنی که

منم میدونم اونجا نیستن ولی من مشاهده مکالمات زدم درست شد خودش

شاید واسه یکی درست میشه واسه یکی نمیشه

ممد با این سرور عوض کردنت:w000:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قرار نیست حذفشون کنی که

منم میدونم اونجا نیستن ولی من مشاهده مکالمات زدم درست شد خودش

شاید واسه یکی درست میشه واسه یکی نمیشه

ممد با این سرور عوض کردنت:w000:

عجب قرار نیست حذفشون کنم:ws38:آن پیاما تو جهت اطلاع شما رو اعصابه آخه!!!

اوکی واسه من درست نشد:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 6
لینک به دیدگاه

دلتون بسوزه من این مشکلو ندارم:ws3:

ولی موضوعات اشتراک شده م رو تو کنترل پنل نشون نمیده، گاهیم نمیتونم جواب بدم فقط میشینم نگاشون میکنم:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
دلتون بسوزه من این مشکلو ندارم:ws3:

ولی موضوعات اشتراک شده م رو تو کنترل پنل نشون نمیده، گاهیم نمیتونم جواب بدم فقط میشینم نگاشون میکنم:banel_smiley_4:

کاش مشکلت مثل ما بود:w02:

احتمالا اینا تا چند وقت دیگه درست بشه خود به خود :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

از آپلود سنتر نمیشه چیزی آپلود کرد این ارورو میده

[h=1]Forbidden[/h] You don't have permission to access / on this server.

از اون مهمتر اینکه چیزایی که قبلا توش آپلود کرده بودیم هم الان از بین رفته :icon_pf (34):

• Like 5
لینک به دیدگاه

فعلاً یه سری مشکلات هست و پیگیر هم هستیم که برطرف بشه.

البته قضیه پیغاما بازدیدکننده فکر نکنم دیگه مربوط به سرور باشه :ws3:

اون پیغامی که دارین تو کنترل پنل اگه نشون میده و تو پروفایل نشون نمیده، تو کنترل پنل ببینید از کیه بعدش مکالماتتون رو با اون شخص رو پاک کنید. اما اگه تو کنترل پنل هم نمیزنه، پیغامای اخیرتون رو از وقتی اون هشدار پیغام اومده، پاک کنید.

• Like 8
لینک به دیدگاه

اون پیغامی که دارین تو کنترل پنل اگه نشون میده و تو پروفایل نشون نمیده، تو کنترل پنل ببینید از کیه بعدش مکالماتتون رو با اون شخص رو پاک کنید. اما اگه تو کنترل پنل هم نمیزنه، پیغامای اخیرتون رو از وقتی اون هشدار پیغام اومده، پاک کنید.

پاک کردم ولی باز درست نشد...:hanghead:

لینک به دیدگاه

این پیامایی که من میگم تو مکالماتم با فرد مربوط دیده نمیشه! فقط تو کنترل پنلم هست و کارایی که گفتین کردم ولی نتیجه نداشت! :banel_smiley_4: داره اعصابمو خرد میکنه دیگه :banel_smiley_4:

پسوردم رو بدم محمد ببینی چی کار میشه کرد؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
این پیامایی که من میگم تو مکالماتم با فرد مربوط دیده نمیشه! فقط تو کنترل پنلم هست و کارایی که گفتین کردم ولی نتیجه نداشت! :banel_smiley_4: داره اعصابمو خرد میکنه دیگه :banel_smiley_4:

ممد پسوورد همه رو داره :))

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسورد کسی رو نداره

این امکان وجود نداره که بتونه پسورد بچه ها رو ببینه ولی میتونه پسوردشونو عوض کنه و وارد کاربریشون بشه ولی دیگه خود طرف خودش نمیتونه وارد بشه:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پسورد کسی رو نداره

این امکان وجود نداره که بتونه پسورد بچه ها رو ببینه ولی میتونه پسوردشونو عوض کنه و وارد کاربریشون بشه ولی دیگه خود طرف خودش نمیتونه وارد بشه:w16:

منظورم همین بود:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

پسورد کسی رو نداره

منم به همین دلیلی که هادی گفتن گفتم پسوردم رو بدم! قضیه متمدنانه حل شه :whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

از اون قسمت کنترل پنلت که پیغامو توش نشون داده یه عکس بگیر واسم بفرست :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

من يه مشكلي كه دارم اينكه با firefox نمي تونم تو انجمن پست بذارم!يني قسمت اديتور پستا برام باز نميشه!الانم با explorer اومدم:ws37:يني نميشه جوري باشه كه با همه مرورگرا باز بشه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...