Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ قضیه دیر ارسال شدن ایمیلا به خاطر اینه که همزمان تعداد زیادی ایمیل ارسال نشه و باعث فشار به سرور نشه. محمد این سایز اواتارها تو پروفایل درست نمیشه؟خیلی رو اعصابه! کل صفحه رو بهم میریزه فعلاً نمیدونم راهشو 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ قضیه دیر ارسال شدن ایمیلا به خاطر اینه که همزمان تعداد زیادی ایمیل ارسال نشه و باعث فشار به سرور نشه. فعلاً نمیدونم راهشو خب اخه قبلا اینطوری نبود که! چیکار کردی اینطوری شد؟ نمیشه برگردونی به همون حالت قبل؟ 1 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ سلام من یه مشکل بزرگ دارم وارد ایمیلم که میشم اطلاعیه پیام خصوصی رو میبینم که برام اومده میرم بررسی میکنم که چیه پیام خصوصیم نمیتونم ببینمش البته پیام رو در ایمیل میتونم ببینم که چه چیزی برام ارسال شده و کی برام فرستاده ولی توی انجمن نمیشه دیدش و حتی اطلاعیه اش هم نیست چیکار باید گنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ سلام من یه مشکل بزرگ دارم وارد ایمیلم که میشم اطلاعیه پیام خصوصی رو میبینم که برام اومده میرم بررسی میکنم که چیه پیام خصوصیم نمیتونم ببینمش البته پیام رو در ایمیل میتونم ببینم که چه چیزی برام ارسال شده و کی برام فرستاده ولی توی انجمن نمیشه دیدش و حتی اطلاعیه اش هم نیست چیکار باید گنم؟ :w58: یعنی پیغام خصوصیتو تو انجمن نمی تونی ببینی؟ بعضی وقتا اطلاعیه پیغام خصوصی و اینا دیر میادا. شاید قبلاً دیده باشیش پیغامو لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ :w58:یعنی پیغام خصوصیتو تو انجمن نمی تونی ببینی؟ بعضی وقتا اطلاعیه پیغام خصوصی و اینا دیر میادا. شاید قبلاً دیده باشیش پیغامو نه پیامم جدیده قبلا میشده از دیشب این مشکل پیش اومده اطلاعیه که نمیاد هیچ پیام خصوصی هم نیستش ولی در ایمیلم هست من خودمم تو هنگم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ نه پیامم جدیده قبلا میشده از دیشب این مشکل پیش اومده اطلاعیه که نمیاد هیچ پیام خصوصی هم نیستش ولی در ایمیلم هست من خودمم تو هنگم نمیدونم عجیبه لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم عجیبه حالا زیاد هم مهم نیست عیب نداره زیاد بهم پیام نمیدن اینجا خدا بزرگه لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ با سلام دوستان به علت تغییر سرور چند روزی با این مشکلات مواجهیم که به مرور درست میشن پس به گیرندهاتون دست نزنید فرستنده ایراد داره درست میشه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ درود.. من با این سرور جدید دیگه نمیتونم با موبایلم بیام انجمن!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟همون قبلی که خوب بود... 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ درود..من با این سرور جدید دیگه نمیتونم با موبایلم بیام انجمن!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟همون قبلی که خوب بود... عرض کردم تغیرات باعث میشه که مشکلات باشه، این فقط چند روزه که به مرور دوباره درست میشه و با موبایلتونم میتونید بییایید انجمن تغیرات سرور هم ناخواسته است دست ما نیست وگرنه همین عوض شدن سرور کلی دردسر داره و تعطیلی سایت تو رنک ما ارور ها و حتی تبلیغات ما تاثیر میزاره 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ شوخی شوخی با جماعت مستضعف درویش هم شوخی اونم ساعت 3 صبح شوخی شوخی با دُمبه ی شیر هم شوخی شوخی شوخی کنترل پنل من شده یک طومار از همه ی تاپیک هایی که توش مشترکم.....تا رسیدم تهش یک نیم ساعتی طول کشید موید باشین 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ سلام من 4 تا پیغام پروفایل دارم که تو کنترل پنل میبینمشون ولی تو پیجم نمیان!! دائم هم نوتیفیکشنشون اون بالا هست و نمیره :icon_pf (34): کمک لطفا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ سلام من 4 تا پیغام پروفایل دارم که تو کنترل پنل میبینمشون ولی تو پیجم نمیان!! دائم هم نوتیفیکشنشون اون بالا هست و نمیره :icon_pf (34): کمک لطفا :icon_pf (34): منم دقیقا همین مشکل رو دارم... و فک کنم که باید چند تا پیامی که تو این هفته اومده پاک بشه تا درست شه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ کامپیتر من هنگ کرده مشکل از انجمن نیست؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ منم دقیقا همین مشکل رو دارم... و فک کنم که باید چند تا پیامی که تو این هفته اومده پاک بشه تا درست شه منم دقیقا همین مشکل دارممم ای داد بیداد چل شدم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ همون کاری که مهدی گفت رو بکنین ببینین درست میشه؟ یعنی پیغامای یه هفته اخیرتون رو پاک کنین 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ همون کاری که مهدی گفت رو بکنین ببینین درست میشه؟یعنی پیغامای یه هفته اخیرتون رو پاک کنین نه درست نشد...:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ نه درست نشد...:icon_razz: مال منم اینجوری بود فروغ جان ببین اون پیغاما مال کیه بعد برو تو پروفایلشون مشاهده مکالمتونو بزن پاک میشه من این کار و کردم پاک شد 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مال منم اینجوری بود فروغ جانببین اون پیغاما مال کیه بعد برو تو پروفایلشون مشاهده مکالمتونو بزن پاک میشه من این کار و کردم پاک شد اصلا این پیغاما تو مشاهده مکالمات نیستن که بخوای از آنجا حذفشون کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مال منم اینجوری بود فروغ جانببین اون پیغاما مال کیه بعد برو تو پروفایلشون مشاهده مکالمتونو بزن پاک میشه من این کار و کردم پاک شد اصلا این پیغاما تو مشاهده مکالمات نیستن که بخوای از آنجا حذفشون کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوستمون درست میگه هادی جان تو مشاهده مکالمات نیستن!! فقط تو کنترل پنل نصفه نیمه دیده میشن...!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده