رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w58::ws3:

نه این :

7977093541.png

البته تو همون پست بالا هم نقطه های امضام مثل همین یک مشخص نیست. انگار هرچقدرم فاصله داشته باشه بازم یه خطی هست که نمیذاره مشخص بشه :ws52:

پ ن: اپلودسنتر هم قسمت اپلود از طریق ادرسش کار نمیکنه!

فونت امضاتو عوض کن یا اندازشو بیشتر کن ایران نستعلیق تو سایزهای کوچیک اینجوری نشون میده البته این فونت تو کامپیوترهای مختلفم فرق میکنه

ممنون بابت لینک آپلود سنتر:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فونت امضاتو عوض کن یا اندازشو بیشتر کن ایران نستعلیق تو سایزهای کوچیک اینجوری نشون میده البته این فونت تو کامپیوترهای مختلفم فرق میکنه

ممنون بابت لینک آپلود سنتر:a030:

اخه قبلا اینطوری نبود، واسه همین گفتم

اوکی تغییر میدم! :164:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همچنان پیام خصوصی های یک هفته پیش داره میره به ایمیلم :icon_pf (34):

یه موردی نمی دونم مشکل از سیستم خودمه یا از شما :ws52:

بعضی وقتا که از شکلکا می خوام استفاده کنم شکلک رو که میزنم برای متن نمی یاد و تا 2 - 1 دقیقه ای نه شکلک می یاد نه می تونم بقیه صفحه های انجمن رو باز کنم انگار قفل میشه و هنگ میکنه :ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
همچنان پیام خصوصی های یک هفته پیش داره میره به ایمیلم :icon_pf (34):

یه موردی نمی دونم مشکل از سیستم خودمه یا از شما :ws52:

بعضی وقتا که از شکلکا می خوام استفاده کنم شکلک رو که میزنم برای متن نمی یاد و تا 2 - 1 دقیقه ای نه شکلک می یاد نه می تونم بقیه صفحه های انجمن رو باز کنم انگار قفل میشه و هنگ میکنه :ws52:

اون قضیه قفل شدن بعضی وقتا هست که باید اون صفحه کلاً بسته بشه. حتی شکلک هم نباشه، بعضی وقتا حالت عادی هم هنگ میکنه که بچه ها گفته بودن قبلاً هم.

من خودم تو ورژن جدید فایرفاکس خیلی کمتر این مشکل رو دارم. ولی تو ورژنای قبل تر یا گوگل کروم اینطوری میشد واسم. البته بازم نمیدونم شاید بعضیا با ورژن جدیدش هم این مشکل رو دارن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام سلام

من گرینه اطلاع پیغام خصوصی با ایمیلم رو فعال کردم اما چند روزی هست که اطلاع نمیده چرا؟:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چرا سرعت انجمن این چند روز اینقد پایینه؟:banel_smiley_4:

چرا نمیری یه adsl بگیری چرا:a030:

سلام سلام

من گرینه اطلاع پیغام خصوصی با ایمیلم رو فعال کردم اما چند روزی هست که اطلاع نمیده چرا؟:ws3:

ویرایش کردم ایمیلتو دوباره یه چک کن ببین درست شد:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام سلام

چند روزی هست این مدلیه.محمد گفته پیگیری می کنه :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا نمیری یه adsl بگیری چرا:a030:

ویرایش کردم ایمیلتو دوباره یه چک کن ببین درست شد:ws38:

:w000::w000::w000:ADSL با سرعت 512 دارم اونوقت چی میگی آتروس؟!!!!vahidrk.gif

مشکل از انجمنه چون فقط تو انجمن این مشکلو دارم whistle.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
:w000::w000::w000:ADSL با سرعت 512 دارم اونوقت چی میگی آتروس؟!!!!vahidrk.gif

مشکل از انجمنه چون فقط تو انجمن این مشکلو دارم whistle.gif

ADSL باسرعت 1024 کنی دیگه هیچ مشکلی نداری....:w02:چشم بررسی میشه:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ADSL باسرعت 1024 کنی دیگه هیچ مشکلی نداری....:w02:چشم بررسی میشه:a030:

آخه به کارم نمیاد همین سرعت بسه5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

دستت مرسی:icon_gol::a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بعد از خروج از انجمن چراغمون به مدت معمولا 25 دقیقه روشن میمونه...اگه میشه ردیفش کنید که اینجوری نشه...

دگمه خروجو میزنی؟

بعد چی جوری میشه فهمید بعد از خروجمون 25 مین چراغ پروغمون روشنه اعتراف کن چند تا نام کاربری داری؟:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دگمه خروجو میزنی؟

بعد چی جوری میشه فهمید بعد از خروجمون 25 مین چراغ پروغمون روشنه اعتراف کن چند تا نام کاربری داری؟:w02:

تو مدیری یا مفتش نظمیه

یالا مشکلش بر طرف کن :w000:

• Like 4
لینک به دیدگاه
دگمه خروجو میزنی؟

نام کاربری که زیاد دارم...:w02:

خودم دگمه خروجو میزنم واسه همین نمیدونم چجوریا میشه...

معمولا تو پروف دوستان که پیام میزارم بعدش میرم ببینم چرا جواب نمیدن فهمیدم...

میرم تو پروفشون میبینم چراغ روشنه ولی میزنه آخرین فعالیت 20 دقیقه پیش و بعد 25 مین چراغ خاموش میشه...وقتی هم که برمیگردن بهشون میگم چرا جواب ندادین میگن ما اون موقع نبودیم...

یا خودمم بعضی موقع ها بچه ها میگن چراغت روشن بود ولی جواب پیام مارو نمیدادی...فک میکنم واسه منم یه همچین اتفاقی افتاده بود...

• Like 4
لینک به دیدگاه
نام کاربری که زیاد دارم...:w02:

خودم دگمه خروجو میزنم واسه همین نمیدونم چجوریا میشه...

معمولا تو پروف دوستان که پیام میزارم بعدش میرم ببینم چرا جواب نمیدن فهمیدم...

میرم تو پروفشون میبینم چراغ روشنه ولی میزنه آخرین فعالیت 20 دقیقه پیش و بعد 25 مین چراغ خاموش میشه...وقتی هم که برمیگردن بهشون میگم چرا جواب ندادین میگن ما اون موقع نبودیم...

یا خودمم بعضی موقع ها بچه ها میگن چراغت روشن بود ولی جواب پیام مارو نمیدادی...فک میکنم واسه منم یه همچین اتفاقی افتاده بود...

خب حالا شد جواب منطقی:ws3:

آقا به چند دلیل این اتفاق صورت میگره

1_دوستان شما وقتی از سایت خسته میشن پنجره مرور گرو میبندن و سیستم همچنان نام اونارو دخیره نگه میداره چون خودشون درخواست خروجو نزدن

2- اگر به هر دلیلی شما چند دقیقه فعالیتی نداشته باشی و سیستم زود تر اقدام به خروح شما بزنه ممکنه باعث بشه مثلا شما دوصفحه تایپ کرده باشی بهد ارسال رو که بزنی با مشکل مواحه شی که سیستم از شما نام کاربری و رمز ورود دوباره بخواد که در اینصورت سخته که دوباره بخوای تایپ کنی

خلاصه زمان دستی زیاد شده و دوستان و بجها اگر همون آخرین فعالیت و نیگاه کنن پی میبرن که دوستشون هست یا نه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعد از هر بار پاک کردن یا انتقال پست ها، سیستم دوباره ازم رمز عبور میخواد. کلا اینجوریه یا فقط واسه من اینجوری شده؟:ws37:

دیگه هیچ پیامی هم به ایمیلم نمیره:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بعد از هر بار پاک کردن یا انتقال پست ها، سیستم دوباره ازم رمز عبور میخواد. کلا اینجوریه یا فقط واسه من اینجوری شده؟:ws37:

دیگه هیچ پیامی هم به ایمیلم نمیره:banel_smiley_4:

بار اول میخواد. البته اگه بین دوتا پست پاک کردن نیم ساعت فاصله بیفته، بازم میخواد. واسه همه اینجوریه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...