Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ ببین الان که هستم خوبهولی آف کنم فردا بیام دیگه نیس یه چند روزی هست اینجوریه نمیدونم حالا. چندتا موضوع مشترک میشم منم ببینم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ نمیدونم حالا. چندتا موضوع مشترک میشم منم ببینم مرسی، تازه پیام خصوصیامم به ایمیلم ارسال نمیشه:icon_pf (34): نگو تنظیمات که چک کردم، ایراد از اونجا نیست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ سلام این تاپیک چرا اومده بالا http://www.noandishaan.com/forums/thread65151-4.html#post685246 الان تو تاپیک های مشترک شده ام هستش تو اخرین مطالب ارسالی هم هستش اون بالا انجمن اماااااااااااااا اخرین مطلبش برا خدا سال پیشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی، تازه پیام خصوصیامم به ایمیلم ارسال نمیشه:icon_pf (34):نگو تنظیمات که چک کردم، ایراد از اونجا نیست اینو یکی دیگه از بچه هام قبلاً گفته بود. مثلا اینکه دیر میره ایمیلا که پیگیر هستم. اون قضیه اشتراک تو موضوع هم چک کردم. مشکلی نداره. تو کنترل پنل نشون نمیده. ولی اگه پست جدیدی توشون گذاشته بشه، اون موقع نشون میده. اگه نشون نده یعنی پست جدیدی نداشته. سلام این تاپیک چرا اومده بالا http://www.noandishaan.com/forums/thread65151-4.html#post685246 الان تو تاپیک های مشترک شده ام هستش تو اخرین مطالب ارسالی هم هستش اون بالا انجمن اماااااااااااااا اخرین مطلبش برا خدا سال پیشه چون نظرسنجی داشته و یه نفر جدید توش رای داده حتماً 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ ای چون نظرسنجی داشته و یه نفر جدید توش رای داده حتماً ععععععععععععععععععععععععععع راست میگیااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ لطفا این بخش فعالیت من، رو برای من غیر فعال کنین. هر وقت میرم تو پروفایلم هنگ میکنه صفحه ام و مدام باید قطع کنم. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ ولی اگه پست جدیدی توشون گذاشته بشه، اون موقع نشون میده. اگه نشون نده یعنی پست جدیدی نداشته. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ لطفا این بخش فعالیت من، رو برای من غیر فعال کنین.هر وقت میرم تو پروفایلم هنگ میکنه صفحه ام و مدام باید قطع کنم. یه چیز شخصی نیست که واسه یه نفر قطع باشه واسه یه نفر نه. چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ یه چیز شخصی نیست که واسه یه نفر قطع باشه واسه یه نفر نه. چیه؟ خوبه قبلش توضیح دادم که بگم میدونم چه جوریه سیستمش 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ خوبه قبلش توضیح دادم که بگم میدونم چه جوریه سیستمش آهاا خب پس سیستمت مشکل داره 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ آهاا خب پس سیستمت مشکل داره خودمم میدونستم خواستم توام به این نتیجه برسی:lol: خوبه نگفتی با اکسپلور بیا 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۱ بدون فیلی شکن نمی تونستم بیام انجمن 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ سلام .... تو پروف من ادامه یکی از پیامهای دوستان نوشته (( این پیغام مدیریت شده (به صورت مخفی) می باشد)) بعد تو جهت اطلاع بالا هم نوشته ی پیام در انتظار تایید مدیر هر چی میزنم نمیره ..... این یعنی چی ؟ 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ سلام .... تو پروف من ادامه یکی از پیامهای دوستان نوشته (( این پیغام مدیریت شده (به صورت مخفی) می باشد)) بعد تو جهت اطلاع بالا هم نوشته ی پیام در انتظار تایید مدیر هر چی میزنم نمیره ..... این یعنی چی ؟ اون پیامی که برات زده مخفی رو انتخاب کن و از پایین تائید کن 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ اون پیامی که برات زده مخفی رو انتخاب کن و از پایین تائید کن مرررررررسی سارا جووووووونم درست شد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ ینی سرعت در حد تیم پرسپولیس دلت هم بخوادددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ میشه لطفا یه مقدار فاصله بین امضا و تشکر رو بیشتر کنید؟ کمش کردید فکر کنم چون الان امضای من نقطه هاش مشخص نمیشه درحالیکه قبلا مشکلی نبود 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ میشه لطفا یه مقدار فاصله بین امضا و تشکر رو بیشتر کنید؟ کمش کردید فکر کنم چون الان امضای من نقطه هاش مشخص نمیشه درحالیکه قبلا مشکلی نبود 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ نه این : البته تو همون پست بالا هم نقطه های امضام مثل همین یک مشخص نیست. انگار هرچقدرم فاصله داشته باشه بازم یه خطی هست که نمیذاره مشخص بشه پ ن: اپلودسنتر هم قسمت اپلود از طریق ادرسش کار نمیکنه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده