Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ چرا گاهی اوقات شکلکا کار نمیکنن یعنی وقتی روش کلیک میکنیم اصلا انگار نه انگار و موقع پیغام دادن تو پروف هم گاهی وقتا هنگ میکنه که مجبور میشم برگردم و دوباره بنویسم مشکل اول به خاطر این هستش که صفحه کامل لود نمیشه ه ه دومی نمیدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اولی و دومی مثل همن بیشتر به خاطر همون سرعته. ولی فکر کنم به مرورگر هم ربط داره. چون واسه خود منم بعضی وقتا با گوگل کروم اینطوری میشه، ولی با فایرفاکس نشده تا حالا 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ و موقع پیغام دادن تو پروف هم گاهی وقتا هنگ میکنه که مجبور میشم برگردم و دوباره بنویسم اولی و دومی مثل همن بیشتر به خاطر همون سرعته.ولی فکر کنم به مرورگر هم ربط داره. چون واسه خود منم بعضی وقتا با گوگل کروم اینطوری میشه، ولی با فایرفاکس نشده تا حالا این واسه منم زیاد پیش میاد...با فایر فاکس هم هستم. داری یه چیز مینویی یه جا یهو همه گزینه ها از کار میوفتن هیچ کار نمیشه کرد....فقط باید بست اون صفحه رو فکر میکردم مشکل از فایر فاکس منه 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ این واسه منم زیاد پیش میاد...با فایر فاکس هم هستم.داری یه چیز مینویی یه جا یهو همه گزینه ها از کار میوفتن هیچ کار نمیشه کرد....فقط باید بست اون صفحه رو فکر میکردم مشکل از فایر فاکس منه آخ جووون!! چون منم همین فکرو میکردم ولی اوضاع واسه من خیلی خرابتره:icon_pf (34): شده تو صفحه طرف پیغامو میزارم ارسال هم میشه اما هنگ میکنه بعدش، بعد میبینم پیغامم نیست 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اولی و دومی مثل همن بیشتر به خاطر همون سرعته.ولی فکر کنم به مرورگر هم ربط داره. چون واسه خود منم بعضی وقتا با گوگل کروم اینطوری میشه، ولی با فایرفاکس نشده تا حالا این واسه منم زیاد پیش میاد...با فایر فاکس هم هستم.داری یه چیز مینویی یه جا یهو همه گزینه ها از کار میوفتن هیچ کار نمیشه کرد....فقط باید بست اون صفحه رو فکر میکردم مشکل از فایر فاکس منه آخ جووون!! چون منم همین فکرو میکردمولی اوضاع واسه من خیلی خرابتره:icon_pf (34): شده تو صفحه طرف پیغامو میزارم ارسال هم میشه اما هنگ میکنه بعدش، بعد میبینم پیغامم نیست پس خدا خیر بده منو که با این سوالم ابهامات شمارو برطرف شد... 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ پس خدا خیر بده منو که با این سوالم ابهامات شمارو برطرف شد... آخه من دست کاری زیاد میکنم کلیم برنامه روشه که سنگینش میکنه، آنتی ویروسم ندارم، گفتم شاید مشکل از خودم باشه ولی خدا خیرت بده 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اولی و دومی مثل همن بیشتر به خاطر همون سرعته. ولی فکر کنم به مرورگر هم ربط داره. چون واسه خود منم بعضی وقتا با گوگل کروم اینطوری میشه، ولی با فایرفاکس نشده تا حالا چرا گاهی اوقات شکلکا کار نمیکنن یعنی وقتی روش کلیک میکنیم اصلا انگار نه انگار و موقع پیغام دادن تو پروف هم گاهی وقتا هنگ میکنه که مجبور میشم برگردم و دوباره بنویسم پس خدا خیر بده منو که با این سوالم ابهامات شمارو برطرف شد... ديدي جناب محمد فقط من مشكل ندارم!...هنوزم اديتورم مشكل داره نمي تونم نوشته هامو تنظيم كنم يا شكلك بذارم!....ار فايرفاكس هم استفاده مي كنم! تو رو خدا اين مشكلو حل كنيد...به خاطر همين مشكل من چند روزه جواب دوستامو ندادم!كممممممممممك... 4 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ محمد سایز آواتارها رو توی پروفایل ها یکی کن یکی بزرگه یکی کوچیک 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون محمد مشكل من حل شد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ محمد سایز آواتارها رو توی پروفایل ها یکی کن یکی بزرگه یکی کوچیک زدم عرض رو بیشتر از 60px نشون نده، ولی نمیدونم چرا فرقی نداره حالا بازم باهاش ور میرم. ممنون محمد مشكل من حل شد:hapydancsmil: کاری نکردما. خودش حل شده 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ نه به اینکه صبح اصن آمار لایکهارو نمیداد، نه به حالا هر سری که آن میشم آمارو از صبح یجا مبده! اولش کلی ذوق کردم 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ نه به اینکه صبح اصن آمار لایکهارو نمیداد، نه به حالا هر سری که آن میشم آمارو از صبح یجا مبده!اولش کلی ذوق کردم منم از تو بدترم خواهررر زده 43 خواستم سکته بزنم ... 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ چرا دیگه امتیازام نشون داده نمیشن؟میرم تو کنترل پنل میفهمم کیا بهم امتیاز دادن زودتر رسیدگی کنین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ چرا دیگه امتیازام نشون داده نمیشن؟میرم تو کنترل پنل میفهمم کیا بهم امتیاز دادنزودتر رسیدگی کنین نشون داده میشن که؟ 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۱ نشون داده میشن که؟ به جون خودم اینجوری نبود تا اومدم اینجا گفتم درست شد فکر کنم ازت ترسید 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ کنترل پنل دیگه پستهای جدید رو تو تایپیکهایی که اشتراک دارم رو نشون نمیده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ کنترل پنل دیگه پستهای جدید رو تو تایپیکهایی که اشتراک دارم رو نشون نمیده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مطمئنی؟ حذف اشتراک نکردی تو اون تاپیکا؟ تنظیماتتم یه چک بکن 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ مطمئنی؟ حذف اشتراک نکردی تو اون تاپیکا؟ تنظیماتتم یه چک بکن آره مطمئنم، حذف اشتراکم نکردم! به تنظیماتم اصن دست نزدم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ آره مطمئنم، حذف اشتراکم نکردم! به تنظیماتم اصن دست نزدم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بقیه هم این مشکل رو دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ بقیه هم این مشکل رو دارن؟ نوچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ بقیه هم این مشکل رو دارن؟ ببین الان که هستم خوبه ولی آف کنم فردا بیام دیگه نیس یه چند روزی هست اینجوریه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده