رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا اکثر اوقاتی که آخرین ارسال ها رو میزنم پیام میاد : در این انجمن فاصله بین دو جستجو 10 باید باشد. لطفا 9 ثانیه دیگر تلاش کنید.......اونم در وضعیتی که جستجوی قبلی مال 24 ساعت قبل بوده که انجام دادم!!! تازه 9 ثانیه هم که هیچی 90 ثانیه هم صبر کنم دوباره این پیام میاد!!:w127:

:ws38:

مشاهده آخرین ارسالهای کاربر، یا کلاً همون آخرین ارسالها هم جز جستجو حساب میشه ها

• Like 1
لینک به دیدگاه
من با اجازتون هر کلیکی که میکنم پرت میشم بیرون دوباره باید یوزر پس وارد کنم .

با هیچ سایت دیگه ای مشکل ندارم .

هنوزم پیوست نمیتونم انجام بدم:

4tssvhso5b6h1g0d0uw9.png

این از انجمن پرت شدن بیرون به خاطر مشکل کوکی ها هستش که اونم میگی پاک کردی :ws38:

این قضیه ایراد تو پیوست که این صفحه میاد، هم فکر کنم به خاطر قطع و وصل شدن لحظه ای سرور هستش که البته بیشتر پیگیری می کنم ببینم از چیه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws38:

مشاهده آخرین ارسالهای کاربر، یا کلاً همون آخرین ارسالها هم جز جستجو حساب میشه ها

کاربر نه

آخرین ارسال کلی....بالا سمت چپ کنار کنترل پنل

• Like 1
لینک به دیدگاه
کاربر نه

آخرین ارسال کلی....بالا سمت چپ کنار کنترل پنل

همون آخرین ارسالهای کلی رو میگم که اون بالاس. :w16: چون اگه عنوان صفحه رو هم دقت کنید، عنوانش جستجو هستش

• Like 1
لینک به دیدگاه
همون آخرین ارسالهای کلی رو میگم که اون بالاس. :w16: چون اگه عنوان صفحه رو هم دقت کنید، عنوانش جستجو هستش

من که نفهمیدم چی شد؟:ws38:

خب باشه. میدونم جزو جستجو به حساب میاد.

منظورم اینه وقتی مثلا تازه ساین این میکنم و برای اولین بار دارم آخرین ارسالا رو میزنم چرا پیام میده فاصله بین دو جستجو باید 10 ثانیه باشد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
من که نفهمیدم چی شد؟:ws38:

خب باشه. میدونم جزو جستجو به حساب میاد.

منظورم اینه وقتی مثلا تازه ساین این میکنم و برای اولین بار دارم آخرین ارسالا رو میزنم چرا پیام میده فاصله بین دو جستجو باید 10 ثانیه باشد؟

آها. واسه اولین بارم اینطوری میشه.

نمیدونم. :ws3:

پیگیری میکنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممد این مونده تو گلوم قبل این که ببرنم جهنم بگو

این کوکی کوکی که میگی چیه :ws3:

تا حالا ساعتتو کوک نکردی؟ :ws3:

چجوری بگم؟ :ws52: یه جوری شاید بشه گفت یه حافظه جانبیه مرورگره.

مثلاً تو اندیشان میای یوزر و پسوردتو میزنی و وارد میشی. حتی اگه ذخیره شدن پسورد هم نزنی، بازم بعداً بازم بیای، اسمت هست و نمیخواد دوباره تایپ کنی. فقط پسورد نیست. اگه ذخیره شدن پسورد هم بزنی که خب میمونه. وقتی کوکی رو خالی کنی، اون چیزایی که ذخیره شده پاک میشه.

الان مرورگرا واسه اینکه سرعت لودشون بالاتر بره، وقتی وارد یه سایت بشی، عکسای اون سایتو تو کوکیشون ذخیره میکنن. واسه همین اگه اولین بار وارد بشی، عکسا طول میکشه لود بشن. اما سری دوم می بینی خیلی سریع تر لود میشه چون ذخیره شده. حالا اگه تو همون لینکی که عکس هست، عکس رو تغییر بدیم، چون تو کوکی عکس قبلی ذخیره شده، عکس جدید رو نشون نمیده. یا حتی خوندن کدهای سایتم بعضی وقتا اینجوریه.

بعضی وقتا هم قاط میزنه و باعث میشه باز شدن سایت یا ... به مشکل بخوره یا مثلاً یکی هی پرت بشه بیرون و .... اون موقع بهتره یه بار کوکی خالی بشه. البته بهتره کلاً هرچندوقت یه بار خالی بشه.

یه جوری سعی کردم با مثال ساده توضیح بدم دیگه :ws3:

و این است جریان کوکی :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تا حالا ساعتتو کوک نکردی؟ :ws3:

چجوری بگم؟ :ws52: یه جوری شاید بشه گفت یه حافظه جانبیه مرورگره.

مثلاً تو اندیشان میای یوزر و پسوردتو میزنی و وارد میشی. حتی اگه ذخیره شدن پسورد هم نزنی، بازم بعداً بازم بیای، اسمت هست و نمیخواد دوباره تایپ کنی. فقط پسورد نیست. اگه ذخیره شدن پسورد هم بزنی که خب میمونه. وقتی کوکی رو خالی کنی، اون چیزایی که ذخیره شده پاک میشه.

الان مرورگرا واسه اینکه سرعت لودشون بالاتر بره، وقتی وارد یه سایت بشی، عکسای اون سایتو تو کوکیشون ذخیره میکنن. واسه همین اگه اولین بار وارد بشی، عکسا طول میکشه لود بشن. اما سری دوم می بینی خیلی سریع تر لود میشه چون ذخیره شده. حالا اگه تو همون لینکی که عکس هست، عکس رو تغییر بدیم، چون تو کوکی عکس قبلی ذخیره شده، عکس جدید رو نشون نمیده. یا حتی خوندن کدهای سایتم بعضی وقتا اینجوریه.

بعضی وقتا هم قاط میزنه و باعث میشه باز شدن سایت یا ... به مشکل بخوره یا مثلاً یکی هی پرت بشه بیرون و .... اون موقع بهتره یه بار کوکی خالی بشه. البته بهتره کلاً هرچندوقت یه بار خالی بشه.

یه جوری سعی کردم با مثال ساده توضیح بدم دیگه :ws3:

و این است جریان کوکی :ws3:

یا امام زاده بیژن علم چه پیشرفت کرده :w58:

یعنی الان من برم هیستوریم رو پاک کنم میشه کوکی پاک کردن :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یا امام زاده بیژن علم چه پیشرفت کرده :w58:

یعنی الان من برم هیستوریم رو پاک کنم میشه کوکی پاک کردن :ws3:

نه history فقط لینکایی هست که قبلاً رفتی. :ws3:

اگه فایرفاکس داری تو tools > option که بری اونجا تو تب privacy می تونی هم هیستوری رو پاک کنی هم کوکی. هرکدومو بخوای.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اقا اجازه من ن ن گوگل کروم دارم :ws3:

تو گوگل کروم وقتی تو option بری. تو قسمت under the hood

دکمه clear browsing data داره

اونو بزن یه پنجره باز میکنه چندتا گزینه داره. تو اونجا دیگه save password و .... جدا شدن. هرکدومو بخوای، تیکشو میزنی و پاک میکنی :ws3: بالای اون پنجره هم که تعیین میکنی واسه مثلاً کوکی های یه ساعت پیش یا یه هفته پیش یا .....

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...

لطفا مديران مربوطه گرامي قسمت پاسخگويي اينجانب رو چك كنن چون وقتي مي خوام پيام بدم قسمت تنظيمات بالاي كادر و شكلكا مشكل داره و اصلا رؤيت نميشه!!!(الان بايد شكلك ناراحتي مي ذاشتم كه خب نميشه!!!) با تشكر فراوان(شكلك خنده!!!) .......

• Like 3
لینک به دیدگاه

کلا همه چی قاطی پاتی شده :4564:

منم که 2 هفته س اون بالا 1 پیغام خوانده نشده دارم هر چی میزنم روش بازم خوانده نشده س:w58::w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
لطفا مديران مربوطه گرامي قسمت پاسخگويي اينجانب رو چك كنن چون وقتي مي خوام پيام بدم قسمت تنظيمات بالاي كادر و شكلكا مشكل داره و اصلا رؤيت نميشه!!!(الان بايد شكلك ناراحتي مي ذاشتم كه خب نميشه!!!) با تشكر فراوان(شكلك خنده!!!) .......

احتمالاً به خاطر سرعت، صفحه ادیتورت کامل لود نمیشه.

کلا همه چی قاطی پاتی شده :4564:

منم که 2 هفته س اون بالا 1 پیغام خوانده نشده دارم هر چی میزنم روش بازم خوانده نشده س:w58::w58:

واسه تو رو دیشب یادم رفت پاک کنم پیغاما رو. الان ببین درست شد :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا گاهی اوقات شکلکا کار نمیکنن یعنی وقتی روش کلیک میکنیم اصلا انگار نه انگار

و موقع پیغام دادن تو پروف هم گاهی وقتا هنگ میکنه که مجبور میشم برگردم و دوباره بنویسم

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا گاهی اوقات شکلکا کار نمیکنن یعنی وقتی روش کلیک میکنیم اصلا انگار نه انگار

و موقع پیغام دادن تو پروف هم گاهی وقتا هنگ میکنه که مجبور میشم برگردم و دوباره بنویسم

مشکل اول به خاطر این هستش که صفحه کامل لود نمیشه ه ه

دومی نمیدونم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...