Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ الان ی چیزی کشفیدم.. عکسایی که با آپلود سنتر نواندیشان آپ میکنمو نمیتونم بذارم..ولی از یجا دیگه که آپ میکنم میتونم بذارم.. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ الان ی چیزی کشفیدم.. عکسایی که با آپلود سنتر نواندیشان آپ میکنمو نمیتونم بذارم..ولی از یجا دیگه که آپ میکنم میتونم بذارم.. شما با همین کشفیاتت ادامه بده موفق میشی 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ پروفایلم رو نمیتونم ببینم...:164: موقع لاگین هم چند بار پرت میشم بیرون...:164: چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اقا این امضای من موشکل داره از نظر شما؟؟؟ بگو نداره.....دمت گرم... 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ اقا این امضای من موشکل داره از نظر شما؟؟؟بگو نداره.....دمت گرم... چرا زیزیگولو رو آتیش زدی آخه... سنگ دل... خوبه...یه ذره کوچولوتر بشه بهتره... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ چرا زیزیگولو رو آتیش زدی آخه...سنگ دل... خوبه...یه ذره کوچولوتر بشه بهتره... ناز ی...کاربد کرد اخه. نمیدونم چجوریه کوچیکش کنم...نمیخاستم ا نقد بزرگ باشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ پروفایلم رو نمیتونم ببینم...:164:موقع لاگین هم چند بار پرت میشم بیرون...:164: چیکار کنم؟ یعنی چی نمیتونی پروفت رو ببینی؟ پیغام عدم دسترسی میزنه؟ لود نمیشه؟ یا .... اقا این امضای من موشکل داره از نظر شما؟؟؟بگو نداره.....دمت گرم... من اصلاً امضاتو نمی تونم ببینم 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی چی نمیتونی پروفت رو ببینی؟ پیغام عدم دسترسی میزنه؟ لود نمیشه؟ یا .... من اصلاً امضاتو نمی تونم ببینم انقد دیر جواب دادی که برش داشتم دیگه....گفتم حالا سرعت لودشدن صفحات سایت میاد پایین.:evilsmile: 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ سلام در مورد لینکهایی که میزاریم پیشنهاد خوبی ندارین یه فرض من یه لینک در رابطه با دانلود یه مقاله میزارم این لینک الان درست کار میکنه اما احتمال خرابیش و حذفش توی سایت مرجع زیاده چطور میشه این لینکها رو توی یه سایت مخصوص خودمون آپلود کرد که تحت تاثیر سایتهای دیگه نباشیم 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ سلام در مورد لینکهایی که میزاریم پیشنهاد خوبی ندارین یه فرض من یه لینک در رابطه با دانلود یه مقاله میزارم این لینک الان درست کار میکنه اما احتمال خرابیش و حذفش توی سایت مرجع زیاده چطور میشه این لینکها رو توی یه سایت مخصوص خودمون آپلود کرد که تحت تاثیر سایتهای دیگه نباشیم بهترین روش اینه که بعد از دانلود اون رو توی اکانت خودمون آپلو کنیم توی پرشین گیگ یا فورشیرد یا امثالهم.... یا اینکه اگه امکانش هست توی انجمن اتچ بشه راه دیگه ای به نظرم نمیرسه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ سلام در مورد لینکهایی که میزاریم پیشنهاد خوبی ندارین یه فرض من یه لینک در رابطه با دانلود یه مقاله میزارم این لینک الان درست کار میکنه اما احتمال خرابیش و حذفش توی سایت مرجع زیاده چطور میشه این لینکها رو توی یه سایت مخصوص خودمون آپلود کرد که تحت تاثیر سایتهای دیگه نباشیم سلام منم چند وقته دنبال این موضوع هستم که لینک هایی که میزاریم رو چطور میشه یه کاری کرد که ایمن بشه اخر به این نتیجه من رو رسوندن که باید یه بار اون رو دان کنم بعد تو پرشین گیگ یا 4 شر اون رو دوباره اپ کنیم :icon_pf (34): اخه ما تو ماه مگه چقد ترافیک داریم 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ یعنی چی نمیتونی پروفت رو ببینی؟ پیغام عدم دسترسی میزنه؟ لود نمیشه؟ یا .... نه میچرخیر ...میچرخید..اما لود نمیشد...:دی محمد اینو اخراااااااااج کن....یه لحظه فکر کردم هک شدم.... http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=177818 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ درود..من باز مشکل قدیمی رو پیدا کردم..هیچی نمیتونم کپی پیست کنم..عکس و مقاله بیشتر...باز اون فسمت رنگ و شکلکا و تنظیما برام نمیاد..یه تشکر هم که میزنم یا مطلب میزارماز سایت خارج میشم و دوباره باید بیام...دفعه قبل نمیدونم چی شد درست شد خودبخود البته چند ماه شد!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ درود..من باز مشکل قدیمی رو پیدا کردم..هیچی نمیتونم کپی پیست کنم..عکس و مقاله بیشتر...باز اون فسمت رنگ و شکلکا و تنظیما برام نمیاد..یه تشکر هم که میزنم یا مطلب میزارماز سایت خارج میشم و دوباره باید بیام...دفعه قبل نمیدونم چی شد درست شد خودبخود البته چند ماه شد!!!!!!!!!!!!!!! مطلب میزاری از سایت خارج میشی و دوباره باید بیای؟ این خارج شدن از انجمن و ندیدن شکلکا و رنگا اینا دوتا مشکل جدان همه رو با هم داری با www میای دیگه؟ اون ادیتور کامل لود میشه؟ با فیل شکن هم میای این مشکل هست؟ تو ویرایش تنظیمات شخصی حالت نمایش ویرایشگر رو بذار روی استاندارد (رنگ و شکلک رو داخل ویرایشگر با کد نشون میده) ببین بازم این مشکلاتی که میگی هست 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ مطلب میزاری از سایت خارج میشی و دوباره باید بیای؟ این خارج شدن از انجمن و ندیدن شکلکا و رنگا اینا دوتا مشکل جدان همه رو با هم داری با www میای دیگه؟اون ادیتور کامل لود میشه؟با فیل شکن هم میای این مشکل هست؟تو ویرایش تنظیمات شخصی حالت نمایش ویرایشگر رو بذار روی استاندارد (رنگ و شکلک رو داخل ویرایشگر با کد نشون میده) ببین بازم این مشکلاتی که میگی هست بله دیگه...همین تشکرا رو که میزنم دوباره باید اسم و رمزمو بزنم...خیلی جانکاهه!!!!!!!!!فیلی چیه؟؟ما که از این امکانات نداریم!!!!!!!!!با wwwمیام دیگه...هردو مشکلو با هم دارم.... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ سلام لینک باکس این تاپیک رو ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread32715-2.html 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ سلام چرا من اینجا رو این مدلی میبینم ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۱ سلام چرا من اینجا رو این مدلی میبینم ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای منم دیروز چند بار این مدلی شد.زبان انجمن حالت انگلیسی میشه .از تنظیمات پایین انجمن این حالت رو انتخاب کن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان عزیز این تاپیک برای رفع مشکلات کاربران ایجاد شده، اگز کسی مشکلی با سایت یا نام کاربریش یا ... داشت، لطفا اینجا مطرح کنه. تا در اسرع وقت رسیدگی شه و جواب سوالات و مشکلاتتون هم همین جا جواب داده میشه. موفق باشید. من وقتی شکلک ها رو انتخاب میکنم ،انتخاب نمیشن. چراااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده