pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ زیاد محلش نزار انجمن داره خودش رو لوس میکنه برامون میخواد نازشو بخریم 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ زیاد محلش نزار انجمن داره خودش رو لوس میکنه برامون میخواد نازشو بخریم پس چرا اون بالا نوشته nothing found 1 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ پس چرا اون بالا نوشته nothing found پس چطوری تونست الان پیدا کنه؟! 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلام....میگم من چرا این سر برگ هارو ندارم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلام....میگم من چرا این سر برگ هارو ندارم؟؟ سلام هک های دعوت کاربران و نقل قول از امروز حذف شدن http://www.noandishaan.com/forums/thread84524.html 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سلام هک های دعوت کاربران و نقل قول از امروز حذف شدن http://www.noandishaan.com/forums/thread84524.html ااااا چرا ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ اااااچرا ؟ چه فونت ریزی خوب تو اون ادرسی که دادم همه چیز نوشته شده مشکل امنیتی داشتن 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ سرعت سایت واقعا داغون و افتضاحه خیلی خیلی چراااااااااااااا؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بزنم به تخته بزنم به تخته سرعتش خوب شده بزنم به تخته بزنم به تخته مثل یه جت شده 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من فقط با ***** شکن میتونم سایت رو باز کنم.بدون اون سرعت خیلی پائینه.اصلا نمیشه کاری کرد 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ و همچنان آخرین ارسال ها به روز نمیشهاخرین ارسالم مال 3-4 ماه پیشه 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام . من پیغام خصوصی میدم بعد میرم تو ارسال شده ها میبینم نیستش بعدش اصن نمیدونم میره پیغام یا نه ، برای پیام های دریافتی هم همینطور 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام . من پیغام خصوصی میدم بعد میرم تو ارسال شده ها میبینم نیستش بعدش اصن نمیدونم میره پیغام یا نه ، برای پیام های دریافتی هم همینطور اگه تیک ذخیره پیغامای ارسالی زده شده باشه، پیغام تو لیست ارسال شده ها باید باشه. وگرنه ارسال نشده. اگه ادیتور کامل لود نشه و پیغام رو ارسال کنید، پیغام ارسال نمیشه. دریافتی چطور اینطوری میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اگه تیک ذخیره پیغامای ارسالی زده شده باشه، پیغام تو لیست ارسال شده ها باید باشه. وگرنه ارسال نشده.اگه ادیتور کامل لود نشه و پیغام رو ارسال کنید، پیغام ارسال نمیشه. دریافتی چطور اینطوری میشه؟ کی اون تیک منو برداشته بود ؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کی اون تیک منو برداشته بود ؟ ممد ادمین 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ممد ادمین خوبه منم برم تیکشو بردارم؟ خدارو خوش میاد ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوبه منم برم تیکشو بردارم؟ خدارو خوش میاد ؟ اره بابا بردار به حساب من اگر چیزی گفت بگو بیاد منو بزنه منم که روح بیاد تو پروفم هی هوا رو بزنه حالا که دست رسی داری بی زحمت یه کم امکانات جانبی مثل تالار مدیران و مشاهده مکالمات و............... هم برام باز کن 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اره بابا بردار به حساب من اگر چیزی گفت بگو بیاد منو بزنه منم که روح بیاد تو پروفم هی هوا رو بزنه حالا که دست رسی داری بی زحمت یه کم امکانات جانبی مثل تالار مدیران و مشاهده مکالمات و............... هم برام باز کن ای جونم اسپم چه حالی میده تیکش برداشته شد دسترسی pesare irani به تمام امور مدیریتی باز گردید 1 لینک به دیدگاه
mhs.sol 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشید من تازه عضو شدم ،چندین بار سعی کردم لینک از اندازه گیری و مدار رو دانلود کنم اما نمیشه ممکنه راهنمایی کنید ممنون 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام خسته نباشیدمن تازه عضو شدم ،چندین بار سعی کردم لینک از اندازه گیری و مدار رو دانلود کنم اما نمیشه ممکنه راهنمایی کنید ممنون سلام دوست عزیز درخواست خودتون + لینک تاپیک رو در بخش مربوطه اعلام کنید رسیدگی میشه http://www.noandishaan.com/forums/thread76910.html روابط عمومی روح انجمن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده