رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

واقعا!؟ صفحه اول رو میگی؟؟گفته بودی 500 که!

نه خواستم تشویش اذهان کنم

کمتره:ws3:

300-400 تاست

همین صفحه رو سیو کردم (11 پست اخیر)

حجمش (پوشه ی فایل و فایل htm) شد 1.8 مگ :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همین صفحه رو سیو کردم (11 پست اخیر)

حجمش (پوشه ی فایل و فایل htm) شد 1.8 مگ :w58:

من یادمه یه بار با موبایل صفحه اول ر وباز کردم تا 600 کیلو رفت بعد هم داشت همینجور میرفت کنسل کردم دیگه :hanghead: شایدم اشتباه یادمه

الان ولی حدود 300 تاست صفحه اول

تاپیک ها هم متغیره..متوسط 500 تاست

• Like 3
لینک به دیدگاه
من یادمه یه بار با موبایل صفحه اول ر وباز کردم تا 600 کیلو رفت بعد هم داشت همینجور میرفت کنسل کردم دیگه :hanghead: شایدم اشتباه یادمه

الان ولی حدود 300 تاست صفحه اول

تاپیک ها هم متغیره..متوسط 500 تاست

الان صفحه ی اول رو هم سیویدم

فایل htmش 369 کیلو بایته

و فولدر عکسا و ...ش هم 547

فکر کنم این زیاددی هم بد نباشه :ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

همونجور که میلاد میگه، یکی از ایرادات بالا بودن حجم صفحه هستش که دلیلش رو نمیدونم چیه. نباید انقدر زیاد باشه.

ولی خب کم شدن سرعت فقط به اون نیست، چون وقتی همین صفحه و حجم با همین تعداد بازدید بود، سرعت بهتر بود و یه مدتیه که کم شده.

• Like 4
لینک به دیدگاه
محمد از cdn استفاده میکنی؟

CDN که واسه ما نیست. :ws3: سایتای 10برابر قویتر هم ندارن فکر کنم. :ws3:

کندی سرعت به خاطر اون نیست، چون حتی سرعت واسه پیمان هم که آلمانه و تو همون کشوری که ازش سرور رو داریم، سرعتش کمه.

رایگانش هم که بخوایم استفاده کنیم، فکر کنم بیشتر باعث کندی بشه با توجه به اینکه اخیراً گوگل تو ایران سخت باز میشه و اونا از اون سرور میخوان خونده بشن و بیشتر باعث کندی میشه. نمونه بارزش، وقتی که کد 1+ گوگل رو میذاریم، لود صفحات خیلی کندتر هم میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

محمد من اخر میکشمت:ws3:

نشد ما یه تاپیک بزنیم تو این انجمن به مشکل نخوریم:icon_pf (34):

همیشه یه مشکلی پیش میاد

امسال که گشت سال بعد ایشالله مشکلات فنی سایت کم بشه:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ممد تو. این notification مال من همیشه "یک پیغام خوانده نشده" هست که هرچی میگردم پیداش نمیکنم. دی: خلاصه همیشه هست اون بالا!

ضمن اینکه از امروز کنترل پنلم قاتی کرده، مثلا میزنه 20 امتیاز جدید، بعد که میرم تو پروفایلم مال 2 3 ساعت پیشو نشون میده.

چش شده باز این؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
ممد تو. این notification مال من همیشه "یک پیغام خوانده نشده" هست که هرچی میگردم پیداش نمیکنم. دی: خلاصه همیشه هست اون بالا!

ضمن اینکه از امروز کنترل پنلم قاتی کرده، مثلا میزنه 20 امتیاز جدید، بعد که میرم تو پروفایلم مال 2 3 ساعت پیشو نشون میده.

چش شده باز این؟

من باید دونه دونه توضیح بدم واسه همه اینو:ws3: اگه اون پاین صفحه ها رو هم نگاه کنی هی تند تند ساعت انجمن عوض میشه، یک بار ساین آوت کن کوکی ها رو پاک کن دوباره بیا درست میشه، اگه نشد یکم صبر کنی هم درست میشه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من باید دونه دونه توضیح بدم واسه همه اینو:ws3: اگه اون پاین صفحه ها رو هم نگاه کنی هی تند تند ساعت انجمن عوض میشه، یک بار ساین آوت کن کوکی ها رو پاک کن دوباره بیا درست میشه، اگه نشد یکم صبر کنی هم درست میشه:ws3:

وقتی دوتا شهرساز حرف میزنن یه عمرانی پابرهنه نمیاد وسط کامنت بذاره. :ws3:

مرسی . بذار الان چک میکنم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

با درود.

آقا چرا سیستم ارسال پیام در پروفایل و پیام خصوصی و جواب دادن تاپیک ها اینقدر کند شده؟

مدام میگه منتظر تایید باشین !!!!!!!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من پیام هامو واسه همه باز گذاشتم ولی‌ ظاهراً فقط واسه یه سری بازه! بعضی‌‌ها نمی‌تونن ببینن!:ws38:

من هم نمیتونم ببینم، این کاربر راست میگه.

میاد تو پروف من فحش میده در میره. :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...