*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ وای سرعت سایت واقعا روی اعصابه......من با این اینترنت اصلا نمیتونم وصل شم،خواهشا یک کاری بکنین....چند هفته هست که عصرها و شب ها اینجوریه. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ وای سرعت سایت واقعا روی اعصابه......من با این اینترنت اصلا نمیتونم وصل شم،خواهشا یک کاری بکنین....چند هفته هست که عصرها و شب ها اینجوریه. ظاهرا مشکل از سروره که دارن تعویضش می کنن شایت شلوغ شده ترافیکش بالاست به سرور فشار میاره از طرفی هم برنامه خود وی بی سنگیه کلی هم هک رو سایت نصبه ایاله تا چند وقت دیگه بهتر میشه 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ یه عکس میذارین بفرماراستی من نه شکلک میتونم بذارم و نه عکس و حتی تغییری تویه متن بدمحتی اینتر هم که بزنم حذف میشه و کلمات میچسبن به ببین الان اینجوری تاپی کردم .... ولی وقتی ارسال میشه چی میشهاون بالا هم دقت کن که هیچی نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خب گویا با فیلی که میام مشکل متن و شکلک درست میشه احتمالا دست گل حضرات هست بخاطر انتصابات 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بفرماراستی من نه شکلک میتونم بذارم و نه عکس و حتی تغییری تویه متن بدمحتی اینتر هم که بزنم حذف میشه و کلمات میچسبن به ببین الان اینجوری تاپی کردم .... ولی وقتی ارسال میشه چی میشهاون بالا هم دقت کن که هیچی نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این عکسا که یه چیز دیگه بود. منظورم عکس از اینکه دکمه تشکر نیستش. این مشکل که شکلک نمیشه گذاشت یا متنا می چسبن بهم وقتی میشه که صفحه ادیتور مثل همونطور که تو عکس مشخصه، کامل لود نشه. بعضی وقتا گیر میکنه و باید چندبار رفرش بشه. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ آقا من داشتم میومدم تو انجمن ناگهان یهو به جای اینکه بیاد اینجا رفت تو این سایت و کلی اطلاعات راجع به نواندیشان نشونم داد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حسش نیست تحقیق کنم ببینم چی بود فقط بگین ببینم آیا هکتون کردم؟ 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ میگم این لیست دوستانمون که هی داره تیکاش برداشته میشه از مشکلات فنی انجمن میباشه یا اینکه دیگه دوسمون ندارن؟! بعضیا خودشون هم خبر ندارن که دیگه دوسمون ندارن! 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ میگم این لیست دوستانمون که هی داره تیکاش برداشته میشه از مشکلات فنی انجمن میباشه یا اینکه دیگه دوسمون ندارن؟! بعضیا خودشون هم خبر ندارن که دیگه دوسمون ندارن! نمیشه که تیک خودبخودی برداشته بشه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ این پیام خصوصی ها چرا اینجوری شدن؟ از هرکس همزمان 4 تا پیام تکراری میاد !!!! هی باید بشینم پاک کنم. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ منم مثل ادر این مشکلارو دارم..فیلی هم ندارم که بیام باهاش...اون قسمتی که میشه فونت رو تغییر دادو سایز برا من اکثشه بزارم..به نفرای اول و دوم هر تاپیک هم نمیتونم تشکر بدم!!!!نوشته ها هم همش دنباله همه!!!!مدتهاست اینجوریه برام...ممنون مدیر جان 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ منم مثل ادر این مشکلارو دارم..فیلی هم ندارم که بیام باهاش...اون قسمتی که میشه فونت رو تغییر دادو سایز برا من اکثشه بزارم..به نفرای اول و دوم هر تاپیک هم نمیتونم تشکر بدم!!!!نوشته ها هم همش دنباله همه!!!!مدتهاست اینجوریه برام...ممنون مدیر جان این مشکل فقط با گوگل کروم قابل حل هست. برای من هم این مشکل بود که با نصب گوگل کروم درست شد. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ این مشکل فقط با گوگل کروم قابل حل هست.برای من هم این مشکل بود که با نصب گوگل کروم درست شد.این چی بیده؟؟؟؟من که از اینام ندارم!!!!!!!!!!راسی شکلک هم نمیشه بزارم.....دق کردم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ این چی بیده؟؟؟؟من که از اینام ندارم!!!!!!!!!!راسی شکلک هم نمیشه بزارم.....دق کردم یک مرور گر خیلی ساده با سرعت بالا و امنیت بیشتر از اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس. تاپیکش رو هم زدم. http://www.noandishaan.com/forums/thread72678.html 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ منم وقتی سرعتم کم میشه این مشکلو پیدا میکنم 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ یک مرور گر خیلی ساده با سرعت بالا و امنیت بیشتر از اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس.تاپیکش رو هم زدم.http://www.noandishaan.com/forums/thread72678.htmlتنکس گزارم!!!!!!! لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چرا جدیدا اینقدر پیغام خصوصیها خالی میره؟ ادیتورم کامل لود شده دلیلش این نیست 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ چرا جدیدا اینقدر پیغام خصوصیها خالی میره؟ ادیتورم کامل لود شده دلیلش این نیست نمیدونم. اگه کامل لود بشه، پیغام خصوصی معمولاً خالی نمیره. شاید بعضی وقتام موقعی که ارسال رو میزنید، صفحه گیر میکنه و رفرش که می کنید، به صفحه دریافت پیغاما میاد و فکر میکنید که اون پیغام ارسال شده. ولی اگه ادیتور کامل لود بشه و بعد ارسال عادی به صفحه دریافتا بیاین، نباید مشکلی پیش بیاد 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ من با فایر فوکس میام ولی هیچ مشکلی بابات تنکس یا چیز دیگه ای ندارم 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم. اگه کامل لود بشه، پیغام خصوصی معمولاً خالی نمیره. شاید بعضی وقتام موقعی که ارسال رو میزنید، صفحه گیر میکنه و رفرش که می کنید، به صفحه دریافت پیغاما میاد و فکر میکنید که اون پیغام ارسال شده. ولی اگه ادیتور کامل لود بشه و بعد ارسال عادی به صفحه دریافتا بیاین، نباید مشکلی پیش بیاد نه اینکه ارسال نشه میشه ولی پیغام توش نمیره خالی میره! درحالی که درحالت عادی اگه خالی باشه پیغام میده پرکنید بعد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ نه اینکه ارسال نشهمیشه ولی پیغام توش نمیره خالی میره! درحالی که درحالت عادی اگه خالی باشه پیغام میده پرکنید بعد اره من امروز چهار تا پیام شخصیه خالی در یافت کردم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده