رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

وای سرعت سایت واقعا روی اعصابه......من با این اینترنت اصلا نمیتونم وصل شم،خواهشا یک کاری بکنین....چند هفته هست که عصرها و شب ها اینجوریه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وای سرعت سایت واقعا روی اعصابه......من با این اینترنت اصلا نمیتونم وصل شم،خواهشا یک کاری بکنین....چند هفته هست که عصرها و شب ها اینجوریه.

ظاهرا مشکل از سروره که دارن تعویضش می کنن

شایت شلوغ شده ترافیکش بالاست به سرور فشار میاره

از طرفی هم برنامه خود وی بی سنگیه کلی هم هک رو سایت نصبه

ایاله تا چند وقت دیگه بهتر میشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه عکس میذارین :ws38:
بفرماراستی من نه شکلک میتونم بذارم و نه عکس و حتی تغییری تویه متن بدمحتی اینتر هم که بزنم حذف میشه و کلمات میچسبن به ببین الان اینجوری تاپی کردم .... ولی وقتی ارسال میشه چی میشهاون بالا هم دقت کن که هیچی نیست
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
  • Like 2
لینک به دیدگاه
بفرماراستی من نه شکلک میتونم بذارم و نه عکس و حتی تغییری تویه متن بدمحتی اینتر هم که بزنم حذف میشه و کلمات میچسبن به ببین الان اینجوری تاپی کردم .... ولی وقتی ارسال میشه چی میشهاون بالا هم دقت کن که هیچی نیست

این عکسا که یه چیز دیگه بود. منظورم عکس از اینکه دکمه تشکر نیستش. :ws52:

این مشکل که شکلک نمیشه گذاشت یا متنا می چسبن بهم وقتی میشه که صفحه ادیتور مثل همونطور که تو عکس مشخصه، کامل لود نشه.

بعضی وقتا گیر میکنه و باید چندبار رفرش بشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

آقا من داشتم میومدم تو انجمن ناگهان یهو به جای اینکه بیاد اینجا رفت تو این سایت و کلی اطلاعات راجع به نواندیشان نشونم داد:ws38:

حسش نیست تحقیق کنم ببینم چی بود فقط بگین ببینم آیا هکتون کردم؟:ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

میگم این لیست دوستانمون که هی داره تیکاش برداشته میشه از مشکلات فنی انجمن میباشه یا اینکه دیگه دوسمون ندارن؟!d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

بعضیا خودشون هم خبر ندارن که دیگه دوسمون ندارن!d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

• Like 6
لینک به دیدگاه
میگم این لیست دوستانمون که هی داره تیکاش برداشته میشه از مشکلات فنی انجمن میباشه یا اینکه دیگه دوسمون ندارن؟!d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

بعضیا خودشون هم خبر ندارن که دیگه دوسمون ندارن!d2hbdwtivmxh1857rg6w.gif

نمیشه که تیک خودبخودی برداشته بشه :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این پیام خصوصی ها چرا اینجوری شدن؟

از هرکس همزمان 4 تا پیام تکراری میاد !!!!

هی باید بشینم پاک کنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم مثل ادر این مشکلارو دارم..فیلی هم ندارم که بیام باهاش...اون قسمتی که میشه فونت رو تغییر دادو سایز برا من اکثشه بزارم..به نفرای اول و دوم هر تاپیک هم نمیتونم تشکر بدم!!!!نوشته ها هم همش دنباله همه!!!!مدتهاست اینجوریه برام...ممنون مدیر جان

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم مثل ادر این مشکلارو دارم..فیلی هم ندارم که بیام باهاش...اون قسمتی که میشه فونت رو تغییر دادو سایز برا من اکثشه بزارم..به نفرای اول و دوم هر تاپیک هم نمیتونم تشکر بدم!!!!نوشته ها هم همش دنباله همه!!!!مدتهاست اینجوریه برام...ممنون مدیر جان

این مشکل فقط با گوگل کروم قابل حل هست.

برای من هم این مشکل بود که با نصب گوگل کروم درست شد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
این مشکل فقط با گوگل کروم قابل حل هست.برای من هم این مشکل بود که با نصب گوگل کروم درست شد.
این چی بیده؟؟؟؟من که از اینام ندارم!!!!!!!!!!راسی شکلک هم نمیشه بزارم.....دق کردم
  • Like 3
لینک به دیدگاه
این چی بیده؟؟؟؟من که از اینام ندارم!!!!!!!!!!راسی شکلک هم نمیشه بزارم.....دق کردم

یک مرور گر خیلی ساده با سرعت بالا و امنیت بیشتر از اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس.

تاپیکش رو هم زدم.

http://www.noandishaan.com/forums/thread72678.html

• Like 2
لینک به دیدگاه
یک مرور گر خیلی ساده با سرعت بالا و امنیت بیشتر از اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس.تاپیکش رو هم زدم.http://www.noandishaan.com/forums/thread72678.html
تنکس گزارم!!!!!!!
لینک به دیدگاه
چرا جدیدا اینقدر پیغام خصوصیها خالی میره؟ :ws52:

ادیتورم کامل لود شده دلیلش این نیست

نمیدونم. اگه کامل لود بشه، پیغام خصوصی معمولاً خالی نمیره. :ws52:

شاید بعضی وقتام موقعی که ارسال رو میزنید، صفحه گیر میکنه و رفرش که می کنید، به صفحه دریافت پیغاما میاد و فکر میکنید که اون پیغام ارسال شده.

ولی اگه ادیتور کامل لود بشه و بعد ارسال عادی به صفحه دریافتا بیاین، نباید مشکلی پیش بیاد :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم. اگه کامل لود بشه، پیغام خصوصی معمولاً خالی نمیره. :ws52:

شاید بعضی وقتام موقعی که ارسال رو میزنید، صفحه گیر میکنه و رفرش که می کنید، به صفحه دریافت پیغاما میاد و فکر میکنید که اون پیغام ارسال شده.

ولی اگه ادیتور کامل لود بشه و بعد ارسال عادی به صفحه دریافتا بیاین، نباید مشکلی پیش بیاد :ws38:

نه اینکه ارسال نشه

میشه

ولی پیغام توش نمیره خالی میره!

درحالی که درحالت عادی اگه خالی باشه پیغام میده پرکنید بعد :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه اینکه ارسال نشه

میشه

ولی پیغام توش نمیره خالی میره!

درحالی که درحالت عادی اگه خالی باشه پیغام میده پرکنید بعد :ws52:

اره من امروز چهار تا پیام شخصیه خالی در یافت کردم

• Like 2