Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. بچه ها من امروز همش با این پیغام مواجه میشم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علتش چیه ؟ واسه ورود به همه جا اینطوری میشه؟ از انجمن پرت میشی بیرون این پیغام رو میده یا کلاً این ارور رو میده؟ 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ آقا این سیستم اعلام نقل قولتون مشکل داره؟ واسه من که یکی اعلام میکنه،دوتا اعلام نمیکنه. 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ آقا این سیستم اعلام نقل قولتون مشکل داره؟واسه من که یکی اعلام میکنه،دوتا اعلام نمیکنه. فقط اون تاپیک اعلام نمیکنه:biggrin: مشکلی نداره 3 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ محمد ارور دیتابیس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این پیغام یعنی چی؟ [h=2]پیام سیستم[/h]ارسال مقالات شما غیر ممکن می باشد , به دلیل اینکه پردازش رمز عبور اعتبار شما به اتمام رسیده است , برای برطرف شدن مشکل مجددا وارد اعتبار خود شوید . لطفا برای بازگشت به پنجره قبلی , دکمه "بازگشت" را فشار دهید . انجمن نواندیشان در یک تاپیک عادی اومد موقع دادن پست قبلا تاپیک های دیگه هم بود 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این پیغام یعنی چی؟ پیام سیستم ارسال مقالات شما غیر ممکن می باشد , به دلیل اینکه پردازش رمز عبور اعتبار شما به اتمام رسیده است , برای برطرف شدن مشکل مجددا وارد اعتبار خود شوید . لطفا برای بازگشت به پنجره قبلی , دکمه "بازگشت" را فشار دهید . انجمن نواندیشان در یک تاپیک عادی اومد موقع دادن پست قبلا تاپیک های دیگه هم بود به خاطر اینه که زیاد تو تاپیک موندی و از انجمن پرت شدی بیرون. اگه حتی یه صفحه دیگه باز کنی و دوباره وارد انجمن بشی، اثر نداره و باید یه بار همون صفحه رو رفرش کنی و بعد پیام رو ارسال کنی. 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من چرا هرچی پروفایلمو باز میکنم مال امروزصبح رو نشون میده حتی صفحه اصلی انجمن هم حالت بایگانیهزمان واسه من تو تمروز صبح مونده 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من چرا هرچی پروفایلمو باز میکنم مال امروزصبح رو نشون میده حتی صفحه اصلی انجمن هم حالت بایگانیهزمان واسه من تو تمروز صبح مونده واسه من هم اینجوری شده بود چند روز پیش، صفحه رو رلود میکردم درست میشد 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ باعث شرمندگیه از حضور دوستان اگر ایرادی مربوط به سرور باشه، محمد قطعا پاسخ گو خواهد بود. از طرفی شاید محدودیت های اینترنت پیش از انتخابات مسبب این شرایط باشه چرا که من به شخصه تو مورد دیگه ارتباطی هم مشکل دارم، و بهتر بگم اصلا دسترسی ندارم. 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من چرا هرچی پروفایلمو باز میکنم مال امروزصبح رو نشون میده حتی صفحه اصلی انجمن هم حالت بایگانیهزمان واسه من تو تمروز صبح مونده واسه من هم اینجوری شده بود چند روز پیش، صفحه رو رلود میکردم درست میشد واسه منم الان اینجوری شده به جز ریفرش کردن هر صفحه راه دیگه ای نداره کلا درست شه؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ واسه منم الان اینجوری شده به جز ریفرش کردن هر صفحه راه دیگه ای نداره کلا درست شه؟ یه بار خارج شو کوکی ها پاک بشن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سرعت داغونههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ درود...من نمیتونم توی هر صفحه به نفر اول و دومی که پست گذاشتن تشکر بدم..جلوی تشکر مربع هستش!!!از وقتی ورژن جدیده رو گذاشتین اینجوریه...ممنون 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اقای محمد اقا ایا فکری برای اینکه تاپیک ها در لیست موضوعات اغاز شده قرار نمیگیرند کردی ؟ واقعا نه لیست تاپیک های خودی موجوداست نه مال دوستان البته قدیمیها هستند ولی از یک ماه پیش به اینور شاید کمی دور تر خیر ! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ درود...من نمیتونم توی هر صفحه به نفر اول و دومی که پست گذاشتن تشکر بدم..جلوی تشکر مربع هستش!!!از وقتی ورژن جدیده رو گذاشتین اینجوریه...ممنون با مرورگر دیگه ای تست کردین؟ 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ با مرورگر دیگه ای تست کردین؟ واسه منم همینجوره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده