Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من با کروم نمیتونم وارد سایت بشم.من هیچوقت مشکل نداشتم با سایت وقتی یوزر و پسورد رو وارد میکنم میگه خوش امدید بعد دوباره پرت میکنه بیرون منو 1 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ درود ،اخیرا هر وقت سایت را باز می کنم این پیام واسم میاداگه حذف بشه خیلی خوب میشه 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ انتخاب سریع انجمنها چرا برداشته شده؟ چیز خوبی بود که مخصوصا گزینه بالا 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من نمیتونم صفحه جدید کنترل پنلمو برم.. پرتم میکنه تو صفحهای که قبلا یه بار باز کردم!! هی همونو نشون میده!! صحفه رو بستم کلا اومدم بیرون کوکی حذفیدم باز همونه این امتیازا از این بالا نمیره 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من نمیتونم صفحه جدید کنترل پنلمو برم.. پرتم میکنه تو صفحهای که قبلا یه بار باز کردم!! هی همونو نشون میده!! صحفه رو بستم کلا اومدم بیرون کوکی حذفیدم باز همونه این امتیازا از این بالا نمیره محمد فنی تره میاد جواب میده ولی تجربه شخصی، fire fox پرتابل خیلی بی دردسرتر هست. دست کم مشکلاتی که من با Internet Explorer داشتم با این ندارم. 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ محمد فنی تره میاد جواب میده ولی تجربه شخصی، fire fox پرتابل خیلی بی دردسرتر هست. دست کم مشکلاتی که من با Internet Explorer داشتم با این ندارم. اخر ما نفهمیدیم fire fox بهتره یا کروم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ محمد فنی تره میاد جواب میده ولی تجربه شخصی، fire fox پرتابل خیلی بی دردسرتر هست. دست کم مشکلاتی که من با Internet Explorer داشتم با این ندارم. آهان یادم رفت بگم با اپرا و موزیلا و کروم امتحان کردم از رو نمیره :دی 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اخر ما نفهمیدیم fire fox بهتره یا کروم مزیت های خودشون رو دارن ولی این fire fox پرتابل از نمونه نصبیش سبکتر هست، که طبیعتن باید باشه البته ولی در مقایسه با نرم افزارهای پرتابل که معمولا با مشکل همراهن، این تا الان چیزی نداشته من با chrome پرتابل مخصوصن مشکل داشتم، البته تو ورژن های قبلیش ، شاید هم باگ بوده، نمیدونم ! 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ من اومدم بگم مشکلم با اکسپلرر حل شد! فک نمیکردم با این حل بشه امتحان نکرده بودم! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ انتخاب سریع انجمنها چرا برداشته شده؟ چیز خوبی بود که مخصوصا گزینه بالا سرعت لود صفحات رو پایین میاورد. من اومدم بگم مشکلم با اکسپلرر حل شد! فک نمیکردم با این حل بشه امتحان نکرده بودم! الان با بقیه مرورگرا هنوز مشکل هست؟ یا کلاً برطرف شد؟ 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سرعت لود صفحات رو پایین میاورد. الان با بقیه مرورگرا هنوز مشکل هست؟ یا کلاً برطرف شد؟ الان فقط با اپرا همون مشکل هست با بقیهٔ مشکلی نیست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ الان فقط با اپرا همون مشکل هست با بقیهٔ مشکلی نیست چند تا مرورگر مگه نصب کاری لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ چند تا مرورگر مگه نصب کاری همینهایی که گفتم دیگه...:biggrin: تو هم نصب کن هر کدوم واسه یه جای خوبن لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ همینهایی که گفتم دیگه...:biggrin: تو هم نصب کن هر کدوم واسه یه جای خوبن خوب منم جز اپرا همشون نصبه خوب بگو کدوم کجا بیشتر کاربرد داره بدونم من اینجا رو با کروم میام بقیه کجا ها کاربرد داره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خوب منم جز اپرا همشون نصبه خوب بگو کدوم کجا بیشتر کاربرد داره بدونم من اینجا رو با کروم میام بقیه کجا ها کاربرد داره تا جایی که من فهمیدم واسه هرکی یه جوره! مثلا واسه من سرعت اینجا با اپرا خوبه ولی اپرا گاهی قاطی میکنه مثل الان من امتیازام همون جا مونده!:biggrin: واسه سایتهای دولتی با explorer واسه سایتهای خارجی کروم موزیلا تا یه ۱۵ مین اول خوب کار میکنه بعد یهو سرعتش کم میشه! واسه من که اینجوریه...! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تا جایی که من فهمیدم واسه هرکی یه جوره! مثلا واسه من سرعت اینجا با اپرا خوبه ولی اپرا گاهی قاطی میکنه مثل الان من امتیازام همون جا مونده!:biggrin: واسه سایتهای دولتی با explorer واسه سایتهای خارجی کروم موزیلا تا یه ۱۵ مین اول خوب کار میکنه بعد یهو سرعتش کم میشه! واسه من که اینجوریه...! این جور که معلومه کامیت جن داره :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ساعت انجمن رو دارید دستکاری میکنید؟ جهت اطلاع های چند ساعت قبل رو تازه داره واسه من آلارم میده! یه دعوت به موضوع هم هست هرچقدر میرم بهش نگاه میکنم همچنان این بالا داره هشدار میده بهم و بیخیال نمیشه :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ انجمن بدجوری قاط زده این " اکنون ساعت 02:48 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد." هی داره عوض میشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اکنون ساعت 00:09 برپایه ساعت جهانی (gmt - گرینویچ) +4.5 می باشد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده