رفتن به مطلب

بررسی و بیان مشکلات فنی سایت

ارسال های توصیه شده

آقا انجمن واس من قاطی کرده، کامل لود نمیشه . شکلک هم نمیتونم بذارم . فقط هم نواندیشان اینجوری شده واسم . میخوام پست بدم اینجوری میشه :http://www.upload-noandishaan.ir/images/o44d8u9at73w0zsng.jpg

وقتی اینطوری میشه، صفحات نواندیشان که باز هست رو کامل باید ببنیدی و دوباره باز کنی و تو صفحه ای که ادیتور هستش، یه بار صبر کنی که اون ادیتور کامل لود بشه، تو دفعات بعدی درست میشه. اما اگه کامل لود نشه، هرچندتا صفحه هم باز کنی، باز همینه و فرقی نداره. :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.4k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از یک هفته پیش تا الان دیگه در امارها لیست تاپیک ها و پست ها ثبت نمیشه و در نتیجه نمیشه اونا رو پیگیری کرد

مشکل جستجوی فارسی تو انجمن بوده که البته این یه هفته بیشتر هم شده و درحال پیگیری هستم که دلیل عدم ثبتشون چیه. :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
http://noandishaan.com/forums/album.php?do=moderated

میرم تو این صفحه اما پیغام ها و عکس قابله مشاهده نیست

این لینک رو از کجا برداشتی؟ این لینک مدیریت آلبومه. :ws38:

لینک داخل یه آلبوم نیست.

لینک به دیدگاه
وقتی اینطوری میشه، صفحات نواندیشان که باز هست رو کامل باید ببنیدی و دوباره باز کنی و تو صفحه ای که ادیتور هستش، یه بار صبر کنی که اون ادیتور کامل لود بشه، تو دفعات بعدی درست میشه. اما اگه کامل لود نشه، هرچندتا صفحه هم باز کنی، باز همینه و فرقی نداره. :ws3:

از دیروز اینجوری بود، 100 بار بستم باز کردم لود نشد . الان درست شد :ws3:

راستشو بگو تقصیر تو بود درستش کردی؟ :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واسه تو چرا انقدر کلاً عجیبه؟ w58.gif

با فیل شکن هستی یا مهمان هستی، سرعت بیشتره w58.gif

:ws3:

اینا رو میام میگم که شما هم تست کنین ببینین همچینه یا نه

قبلا این اتفاق تو سایت دیگه افتاده بود واسم ...مهمان میومدیم خوب بود یوزر پس میزدیم خراب میشد...ولی اون قضیش فرق داشت:ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

هی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:4564:

لینک به دیدگاه

هی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:4564:

لینک به دیدگاه

با عرض معذرت از تمامی دوستان بخاطر قطعی موقت سایت به مدت 2 روز و مشکل در پرداخت هزینه سرور آلمانی سایت به علت تحریم بانکها بالاخره فعلا حل شد و از دوستان بابت این مساله معذرت میخوایم و امیدواریم که دیگر شاهد این مشکلات نباشیم

• Like 20
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...