pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ساعت 12:34 دقیقه چند مین پیش سایت منفجر شددددددددددددددددد 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ساعت 12:34 دقیقه چند مین پیش سایت منفجر شددددددددددددددددد برادران داشتن یه کم بازرسی میکردن مشکل خاصی نیست نگران نشو! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ آقا این سرورتون اصلا میزون نیست! اعصاب واسمون نمونده خیلی سرعت پایینه یه فکری بکنید من همه سایتها رو با سرعت بالا باز میکنم ولی اینجا... 5 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ سلام باعرض خسته نباشید ببخشید کاربری برادرم با نام کاربری hasan_512 که تازه ثبت نام کرده تو تالار برق.بسته شده خواهشا یه چک بکنید . با تشکر از زحمات دوستان:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ فکر کنم یه قسمت از آیدی رو اشتباه نوشته باشی، چون جستجو نتیجه ای نداره اگه میتونی با لینک صفحه پروفایلش بذار. راستی ایمیلشونم چک کنن، احتمالاً به خاطر ایمیل فعالسازی باشه. 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلام درس میگی شما این درسته hasan512 .ممنون از زحماتت 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سلام درس میگی شما این درسته hasan512 .ممنون از زحماتت بازم جستجو اثری نداشت اگه لینک صفحشو بذارین شاید راحت تر باشه ها 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یه یک هفته ای هست همه صفحات قاطی پاطی شده: - امتیاز دادن به دو تا پست بالای تمامی صفحات غیر ممکنه. - گزینه پاسخ به تمام پستها رو که کلیک میکنم بدون استثنا "با نقل قول" میشه. - از هر دو تا مرورگر "mozilla" و "internet explorer" استفاده کردم همین طور هستند. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ یه یک هفته ای هست همه صفحات قاطی پاطی شده:- امتیاز دادن به دو تا پست بالای تمامی صفحات غیر ممکنه. - گزینه پاسخ به تمام پستها رو که کلیک میکنم بدون استثنا "با نقل قول" میشه. - از هر دو تا مرورگر "mozilla" و "internet explorer" استفاده کردم همین طور هستند. با گوگل کروم هم این مشکل پیش میاد واستون؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ من نظرات تصاویر نمی تونم ببینم تشکر ندارم 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ سرعت خیلی پائینه.... جاست هیر... 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ من نمی تونم پیغام تصاویر ببینم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ من نمی تونم پیغام تصاویر ببینم پیغام تصاویر، منظورت همون تصاویر داخل پستها هست که دوستان آپلود میکنن؟ شاید به خاطر سرعت و لود نشدن کاملشون باشه. اگه منظورت اوناس. لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ پیغام تصاویر، منظورت همون تصاویر داخل پستها هست که دوستان آپلود میکنن؟ شاید به خاطر سرعت و لود نشدن کاملشون باشه. اگه منظورت اوناس. نه منظورم پیغام هایی که دوستان برای عکس های آلبوم می ذارن 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ چرا با فیـلتر شکن و این جور چیزا میام سرعت بیشتر میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ چرا با فیـلتر شکن و این جور چیزا میام سرعت بیشتر میشه؟ چی هل این فل فل شکنت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بگو ما هم امتحان کنیم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ نه منظورم پیغام هایی که دوستان برای عکس های آلبوم می ذارن میشه آلبوم یکی دوستان که توش پیغام هست و نمی بینید رو لینکش رو بذارین. چرا با فیـلتر شکن و این جور چیزا میام سرعت بیشتر میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ آقا انجمن واس من قاطی کرده، کامل لود نمیشه . شکلک هم نمیتونم بذارم . فقط هم نواندیشان اینجوری شده واسم . میخوام پست بدم اینجوری میشه :http://www.upload-noandishaan.ir/images/o44d8u9at73w0zsng.jpg 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ از یک هفته پیش تا الان دیگه در امارها لیست تاپیک ها و پست ها ثبت نمیشه و در نتیجه نمیشه اونا رو پیگیری کرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده