Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اقا قبلا وارد پروف هرکسی میشدیم بالاش مینوشت مشاهده متن گفتگوی شما با فلانی...از وقتی هک مخفی/نمایان کردن اختصاصی کردن پروفایل رو برگردوندی این امکانی که گفتم حذف شده 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اقا قبلا وارد پروف هرکسی میشدیم بالاش مینوشت مشاهده متن گفتگوی شما با فلانی...از وقتی هک مخفی/نمایان کردن اختصاصی کردن پروفایل رو برگردوندی این امکانی که گفتم حذف شده نخیر ایناهاش 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ این سایت چقدر قطع میشه. نکنه هکر داره؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ این سایت چقدر قطع میشه.نکنه هکر داره؟ متأسفانه نمیدونم از نیمه شب تا یکی دو ساعت پیش چه بلایی سرش اومده که با خاموش کردن سرور واسه چند دقیقه هم باز درست نشد. احتمالاً اتفاقای اخیر رو سرورم تأثیر گذاشته بوده و ناراحتش کرده. در هر صورت شرمنده بابت قطعی چندساعته که بود. 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ متأسفانه نمیدونم از نیمه شب تا یکی دو ساعت پیش چه بلایی سرش اومده که با خاموش کردن سرور واسه چند دقیقه هم باز درست نشد. احتمالاً اتفاقای اخیر رو سرورم تأثیر گذاشته بوده و ناراحتش کرده. در هر صورت شرمنده بابت قطعی چندساعته که بود. نکنه هک کنن همه پیام هارو بخونن؟ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ محمد حالا گذشته از قطعی چند ساعته هنوز علت اینکه چند روزه سایت خیلی کند شده یا فقط گاهی سریع میشه رو متوجه نشدی که اشکالش از کجاست ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ نکنه هک کنن همه پیام هارو بخونن؟ :icon_pf (34): نه. خیلی بعیده. محمد حالا گذشته از قطعی چند ساعته هنوز علت اینکه چند روزه سایت خیلی کند شده یا فقط گاهی سریع میشه رو متوجه نشدی که اشکالش از کجاست ؟؟ نه متأسفانه. ولی به احتمال زیاد این دو، یعنی قطعی چندساعته و کندشدن سرعت بعضی وقتا به هم ربط دارن. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ نکنه هک کنن همه پیام هارو بخونن؟ :icon_pf (34): مگه چی مینویسین تو پیغاماتون... نه. خیلی بعیده. نه متأسفانه. ولی به احتمال زیاد این دو، یعنی قطعی چندساعته و کندشدن سرعت بعضی وقتا به هم ربط دارن. محمد شانس بیاری به چشم تبلیغ کننده ها نخوره که... 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ مگه چی مینویسین تو پیغاماتون... اسرار خیلی مهم عملیات نظامی. 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ آیاسایت فقط واسه من دیشب تاحالااصلابازنشده یامشکل ازسمت خودم بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ آیاسایت فقط واسه من دیشب تاحالااصلابازنشده یامشکل ازسمت خودم بوده؟ سایت از دیشب تا حالا به لطف ممد جان منفجر شده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ احتمالاً اتفاقای اخیر رو سرورم تأثیر گذاشته بوده و ناراحتش کرده. رو سرور هم اثر میذاره ولی تو رو هیچی نمیتونه احساساتی کنه 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ محمد شانس بیاری به چشم تبلیغ کننده ها نخوره که... ببخشید کجا میشه راپورت داد و زیر اب زد برم امار بدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ سرعت چقد افتضاحه:icon_razz: هر صفحه نیم دقیقه طول میکشه تا باز شه. 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۰ قبلا پیغام پروفایل بعد ویرایش ترتیبش به هم میخورد و هم رو رو تو یه جمله پشت سر هم نشون میداد حدیدا ویرایش پست هم همین طور شده 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ این انجمن را نصفه شبها چه میشود آیا؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ این انجمن را نصفه شبها چه میشود آیا؟؟!! میره قاطی باقالی هاااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ سایت بچه خوبی شده از 12شب میره لالا تا صبح ........... فکر نمیکنه ما جغدهای شبگردش باید چکارکنیم آخه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده