//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بسسه دیگه 9 کیلو مثلا حجم همین عکس آواتارت 4.5 کیلو هست فقط مگه چی میخوای بزاری تو امضات؟ بچه که امضا بلد نیست ... باید عکس بزرگتر بذاره امضاش ! 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ بسسه دیگه 9 کیلو مثلا حجم همین عکس آواتارت 4.5 کیلو هست فقط مگه چی میخوای بزاری تو امضات؟ جی پی چی نیست این عکس هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عکس متحرکه.............. چطور بزارم کمک کن قبلا یه سگ گزاشته بودم ادمین دزدیدش 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ جی پی چی نیست این عکس هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عکس متحرکه.............. چطور بزارم کمک کن قبلا یه سگ گزاشته بودم ادمین دزدیدش این عکست کجا متحرکه؟ متحرک ه ممیشه گذاشت فکر کنم...شاید هم نشه بیا..این توضیحات رو قبلا واسه یکی نوشته بودم اول کامپیوترتو روشن میکنی بعد وای میسی ویندوز بالا بیاد بعد وصل میشی به نت بعد میای تو این سایت بعد یوزر و پسوردتو میزنی میای تو بعد میری روی کنترل پنل شما تا اینجاشو فهمیدی یا دوباره بگم؟ بعد ...عکستو همچین آپلود میکنی از این قسمت این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده اندازه واقعی عکس اینجا کلیک کنید.اندازه واقعی عکس 907x582است. بعد این شکلی میشه بعد اون لینک رو کلیک میکنی این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده اندازه واقعی عکس اینجا کلیک کنید.اندازه واقعی عکس 894x577است. بعد هیج کار دیگه نمیخواد بکنی ذخیره کن میاد خودش 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ طول امضاء به چه عواملی بستگی دارد ؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ توی ویرایش امضا ،میتونید یه کار کنید این شکلکها رو جز عکس حساب نیاره؟2 تا شکلک نمیشه گذاشت....میگه فقط یه عکس میتونی بزاری قبلا به ادمین هم گفتم...رفت که درستش کنه....گفت درست شد....ولی نشده هنوز میتونی شکلک بذاری بخاطر اینکه ویبولتن شکلک رو عکس نمیخونه فونت میخونه توی تنظیمات امضا هم قسمت شکلک و عکس دو تعریف جدا داره یه بار دیگه از شکلکهای خود فروم استفاده کن ببین چی میگه :dancegirl2: اگه میشه سیستم چت فروم رو هم را بندازید....خیلی خفن میشه.... نه :167: چرا دیگه نمیشه تو امضا عکس گذاشت :w00: :w00: :w00::w00: میشه عکس گذاشت ولی فقط یکی :w00: 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ حداکثر پهنای عکس امضاء (پیکسل) 200 حداکثر ارتفاع عکس امضاء (پیکسل) 200 حداکثر حجم عکس امضاء (بایت) 10000 تعداد عکس 1 عدد 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ طول امضاء به چه عواملی بستگی دارد ؟:JC_thinking: حداکثر کاراکترای مجاز در امضاء شامل قسمتهای برچسب دار شده توسط BBCode 1000 حداکثر کاراکترای مجاز در امضاء بجز قسمتهای برچسب دار شده توسط BBCode 500 تعداد خطوط نامحدود لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ میتونی شکلک بذاریبخاطر اینکه ویبولتن شکلک رو عکس نمیخونه فونت میخونه توی تنظیمات امضا هم قسمت شکلک و عکس دو تعریف جدا داره یه بار دیگه از شکلکهای خود فروم استفاده کن ببین چی میگه :dancegirl2: به جون amin 202 نمیشه :icon_pf (34): شما مدیری واست میشه...امتحان میکنی میای به ما میگی همین شکلکای فروم که میزاری ارور میده...میگه یه عکس بیشتر نمیتونی بزاری 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ BBCode 500 تعداد خطوط نامحدود اگه یکی بخواد اذیت کنه بیاد یه امضای 200 خطی درست کنه چی؟ محدودش کنین:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ به جون amin 202 نمیشه :icon_pf (34): شما مدیری واست میشه...امتحان میکنی میای به ما میگی همین شکلکای فروم که میزاری ارور میده...میگه یه عکس بیشتر نمیتونی بزاری یه بار دیگه الان امتحان کن 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اگه یکی بخواد اذیت کنه بیاد یه امضای 200 خطی درست کنه چی؟محدودش کنین:4chsmu1: عجباااا :w58: خب میذارم 5 تا اونوخت هر کی اومد اینجا اعتراض خودت حواف میدی 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه بار دیگه الان امتحان کن بیا میگه نمیشه من جون امینو رو الکی قسم نمیخور م که عجباااا :w58:خب میذارم 5 تا اونوخت هر کی اومد اینجا اعتراض خودت حواف میدی 5 تا کمه :icon_pf (34): بکن 10 تا که برای کسی محدودیت نباشه فقط بریا کسی که بخواد اذیت کنه محدود باشه 5 خط کمه 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اگه یکی بخواد اذیت کنه بیاد یه امضای 200 خطی درست کنه چی؟محدودش کنین:4chsmu1: اونوقت با همهاهنگی مدیرایی که دسترسیشون برای ادیت پروفایل کاربرا بازه،اقدام به ادیت امضاش میکنیم.... 200 خط اونم با هدف اذیت دیگران جرم محسوب میشه و با کاربر خاطی باید برخورد بشه! عجباااا :w58:خب میذارم 5 تا اونوخت هر کی اومد اینجا اعتراض خودت حواف میدی نه عمه قیزی....نا محدودش کن....فردا پس فردا قراره تعداد لینکای تو امضامون زیاد شه....:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تعداد عکسها سه تا شد. تعداد خطوط هم ده تا امین جان شما ویژه اید، گروه کاربریتون فرق داره. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ تعداد عکسها سه تا شد.تعداد خطوط هم ده تا امین جان شما ویژه اید، گروه کاربریتون فرق داره. :w72: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ بیامیگه نمیشه من جون امینو رو الکی قسم نمیخور م که 5 تا کمه :icon_pf (34): بکن 10 تا که برای کسی محدودیت نباشه فقط بریا کسی که بخواد اذیت کنه محدود باشه 5 خط کمه منم از اینا میخام......... منم نمیتونم امضامو ادیت کنم .ارور میده........ لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم از اینا میخام.........منم نمیتونم امضامو ادیت کنم .ارور میده........ نباید الان مشکلی باشه. یه بار دیگه امتحان کنید. 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ نباید الان مشکلی باشه.یه بار دیگه امتحان کنید. مرسی...... الان درست شد.......:rose::rose::rose: 1 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا عنوان منو به عضو عادی تغیر دهید با تشکر 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ لطفا عنوان منو به عضو عادی تغیر دهید با تشکر منم همینطور 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده